MARIOSKARPA Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 konkursik sie rozwija ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 widze ze przed pierwszym to raczej nie wypali ; d wiec ja jestem 50/50 jak bede mial dostep do internetu na studiach, moze na uczelni bedzie w koncu informatyka to tam napisze ten swoj post do tematu ; d a jak nie to sorx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Żeby nie było że znowu zapomniałem o tym temacie - mam już liste osób które znajdą się w ankiecie/ach ( w zależnośći od tego co und3r wymyślił ). Niestety nie zamieszcze jej dziś, bo nie jest jeszcze posortowana alfabetycznie, a pozatym musze jeszcze raz dokładnie wszystko sprawdzić. Także, jutro będzie lista, dam pewnie też kilka dni dla spóźnialskich, którzy nie mogli odpisać mi do 1 października. Myślę, że nie będzie takich, do których PW nie doszło, jeżeli jednak tak się stanie, mam nadzieje że poinformują mnie oni o tym po zamieszczeniu listy :? To tyle, do jutra :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Eeee.. Nie jestem pewnien czy moje pm z odpowiedzia dotarly.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A oto lista zakwalikowanych: 1. ??????? 2. Adasi 3. AKa 4. bartool 5. burro 6. Buziak 7. CePeK 8. CHECK-IT 9. Feluke 10. fenriz 11. forest kila zbila 12. frstjob 13. grzesiu 14. GuC!o^ 15. hancock 16. IGI 17. kapi32 18. Kat 666 19. kazik2000 20. KiloBajt 21. Leborq 22. lspider 23. Macho 24. makakus 25. MArcin gps 26. MARIOSKARPA 27. Mirhel 28. Misiu15go 29. Mutos 30. Mysterio 31. N0rbi 32. Nexer 33. Niemiec 34. paprotek 35. Pietia(lania) 36. R.i.P. 37. RAZOR 38. sectOr 39. SentineL 40. sgj 41. shade 42. slavOK 43. Sou 44. srekal34 45. sstary 46. szwistak 47. tarpaN 48. under 49. Ur8an 50. wojtowiczt 51. wronka 52. xor 53. Yeti 54. Zoltar Jak już pisałem wcześniej, jeżeli ktoś sie wpisywał w topicu, i nie dostał mojego PW, albo dostał, i odpisał, a ja go nie zamieściłem na liśćie, prosze o PW :wink: Ankietay powstanieą za 7 dni, czyli 11 października. Poczekam na ew. zgłoszenia spóźnialskich, bądź tych których pominąłem. Pozdro UPDATE: Lista zaktualizowana :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 ktory dzis mamy? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Spoko - ruszamy najpoźniej jutro - czekamy tylko jeszcze na zdjęcie nagrody głownej od Liska :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 hohoho :) no to ladnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 OK - oto lista osób, które zgłosiły swoją chęć udziału w tym topicu ale NIE WYSŁAŁY POTWIERDZENIA (lub też wysłały, ale nie doszło ;) ) do J-A-J-O lub mnie. Jeżeli chciałbyś <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> udział w konkursie (przypominam, że planowana jest nagroda materialna na tej liście, niezwłocznie wyślij priv do J-A-J-O lub mnie :!: Niektóre osoby z poniższej listy mają naprawde ładne profile, a zalezy nam na nak najwyższym poziomie konkursu, także teraz macie OSTATNIĄ szanse na wzięcie w nim udziału. baca_18 birdman Buzzy Carno Chaos Crazy_Ivan demaxius Dijkstra Dyferencjal dzi gnz Grinch Gua hajper Hanu jakac Jodlasty kosmo Kwiecień Lisek lopo LPC lukasrz Maciek OC mechl!k MeHow metal Mevius Mia mlun Neon69 ParanoiK paulo pcmax phase piaskoon pit PL4Y3R-PL Pr0^^ | LoleX* radzio_ rcube Sid Shade SpiderMAN TIMON TOMAHAWK_ Walker3d wilk100 wojs wunat Varrol Zoltar =SeReWkA= [M]aRoo Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 ja się już 3 razy zapisywałe i dostałem potwierdzenie ale nie ma mnie na liście fajnie to u was działa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 ja się już 3 razy zapisywałe i dostałem potwierdzenie ale nie ma mnie na liście fajnie to u was działa :lol: Wybierz sie do okulisty ;) Ta lista na górze jest własnie tych osób, które sie NIE WPISAŁY!!! Jesteś zapisany, nie bój nic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A oto lista zakwalikowanych: [...] MARIOSKARPA Mirhel Misiu15go :? Mutos Mysterio [...] Ja Cie widze :P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A propos - fajny profil Ur8an, chcesz moze zapisać sie do konkursu? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Jutro rano popracuję nad profilem ;) Wpiszcie mnie do konkursu... 2 Pw wysłałem, ale nie doszły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A propos - fajny profil Ur8an, chcesz moze zapisać sie do konkursu? :lol: :lol: :lol:A moge :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A propos - fajny profil Ur8an, chcesz moze zapisać sie do konkursu? :lol: :lol: :lol:A moge :?: :lol:A co stoi na przeszkodzie? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Slyszalem o jakichs ustawionycj wynikach czy cos.. :lol: Potem tlumaczenia ze PW nie dochodzily :lol: hehe [joke] P.S. No to sie zapisuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Hmm... niczemu nie zaprzeczam, ale też nie potwirdzam :lol: ;) Ps. Wpisałem Cię :lol: Jakby co, to nie wpłacajcie już na to konto w szwajcarii - utworzone zostało specjalne konto konkursu na kajmanach. Proszę w tytule przelewu podawać nick z forum i swoje oczekiwania co do miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 und3r mam nadzieje ze suma o ktorej rozmawialismy Cie satysfakcjonuje ;) lezy sobie juz spokojnie na kajmanach... :] P.S. Dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 No nie wiem.... To zależy od tego, ile wplaca inni :lol: Poza tym ja mam tylko nedzny procent z tej kasy - to J-A-J-O sie obławia ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 hey - MNIE niema ! - co jest ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A oto lista zakwalikowanych: grzesiu GuC!o^ handcock IGI kapi32 Jestes tylko z bledem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 A oto lista zakwalikowanych: grzesiu GuC!o^ handcock IGI kapi32 Jestes tylko z bledem :twisted: no wlasnie - to tak jakby mnie niebylo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Sprawdź co to znaczy po angielsku :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 co trza zrobić żeby się zakwalifikować? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Mysterio, przecież jesteś na liście, w czym problem :?: OD TEJ CHWILI NIKOGO JUŻ NIE DOPISUJE DO KONKURSU!!! Wszyscy, którzy zauwarzyli że nie ma ich na liście i zgłosili to, zostali dopisani, wszystkie błędy w nickach zostały poprawione :wink: Razem mamy 54 os. w konkursie, lista poszła do und3ra który podzieli je na grupy i do każdej grupy zrobimy ankiete (będzie ich ok. 4-5). O dokładnym regulaminie i nagrodach zostaniecie poinformowani w tym, oraz nowym topicu specjalnie do tego spreparowanym Pozdro :wink: PS. Zaktualizowałem liste która znajduje się wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Startujemy wieczorem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Startujemy wieczorem :twisted:Konkretnie jutro rano. Dzisiaj wychodzę już z pracy i lecę robić jakiś komputer kolesiowi. W sieci będę rano, gdzieś tak o 3:30. Wtedy będę kleił durnia, t.j. chciałem powiedzieć topiki z ankietami. :wink: und3r, daj mi znać na PW, co mam przyklajstrować. Najlepiej od razu linki do topików. I Panowie (bo Panie chyba nie biorą udziału w konkursie) odezwa do ogółu: Bez wygłupów proszę, bo sobie podczepię pod nick'iem rangę i będę leciał po punktach, aż się niemiło zrobi. W szczególnych wypadkach będzie stosowane tymczasowe lub stałe przeniesienie do ovoc'owego raju.[/color] Miłej zabawy życzę i miejsc na pudle.:P Wasz opiekun ze strony GTW - Sikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Mysterio, przecież jesteś na liście, w czym problem :?: [...] niezauważyłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...