Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekawy tego nowego patcha, tym bardziej ze wlasnie zakupilem bf2 i mysle od ktorego by tu zaczac,a przeciez jest z czego wybierac ;)

Jeśli chcesz wszystkie mapki to ściągaj 1.4 ( dodatkowe dwie wzgl. wersji podstawowej i dodatkowa jedna wzgl. 1.3 ) Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

szybkie pytanko: jakie polecacie najlepsze stery do gf7600?

pytam bo niedawno przesiadlem sie z gf6600 i tam byly najlepsze Xtreme 84.37 v2

z gory dziekowa :D

Z mojego punktu widzenia to raczej nie jest miejsce na to pytnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://img175.imageshack.us/my.php?image=screen001md3.jpg

Jakim cudem koles podemna (sgt lynx) ma tyle punktow za nic?

A teraz mnie tez cos naszlo na bug przelatuajcej rakiety od tv przez heli. Hmm nie jest to czasem wina laga? Bo gdy przyceluje rowno w kabine heli to sie nic nie dzieje, rakieta przelatuje, dopiero trafiam jak poceluje w tylnia czesci heli.

Mnie to na laga wyglada a nie kolejnego buga w patchu.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://img175.imageshack.us/my.php?image=screen001md3.jpg

Jakim cudem koles podemna (sgt lynx) ma tyle punktow za nic?

A teraz mnie tez cos naszlo na bug przelatuajcej rakiety od tv przez heli. Hmm nie jest to czasem wina laga? Bo gdy przyceluje rowno w kabine heli to sie nic nie dzieje, rakieta przelatuje, dopiero trafiam jak poceluje w tylnia czesci heli.

Mnie to na laga wyglada a nie kolejnego buga w patchu.

Witam!

Co do pkt za nic to proste, ten koles jest komendantem! Hmm..rakiety TV - kocham to :-) Faktycznie czesto przelatuje przez helikoptery ale tez zauwazylem ze tylko jak leci w strone kabiny, a jak w tyl to odrazu zabija - dziwne...

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu hit boxy są troszku z%$#^^# trzeba obczaić miejsce gdzie rakieta zawsze wybucha najlepiej zeby pilot wszedł bardzo wysoko jak jesteś wyżej niż heli przeciwnika i trafiasz go z góry to większość rakiet wchodzi, strzelanie od dołu i w bok to ju zwiększe ryzyko może takie TV przelecieć przez niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam!

wyczytalem gdzies w tym topic'u ze mozna na jednym dodatku SF odblokowac bronie do standardowej wersji BF2 dla wielu kont!

czy to prawda?i w jaki sposob to zrobic?

bo chcemy z kolesiami zrzucic sie na SF zeby miec unlocki

chyba ze znajdzie sie osoba godna zaufania i odblokuje mi bronie u siebie(nie chcialbym stracic mojego konta) :D

jak cos to na serwerach mam nicka ND drabollo_PL

pozdro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U kogoś kto ma zainstalowane SF robisz odzyskanie konta kolegi wchodzisz na jego koncie w SF grasz jedną pełną rundę na jakiejś mapie SF , najlepiej z dwie trzy zagrać bo czasem są opóźnienia z dodawaniem punktów itp, potem odpala koleś na swoim kompie BF2 i odblokowuje co che :] , oczywiście musi mieć jakąś tam rangę na nowym koncie nie odblokuje.

Ja bym wam odblokował bo jużodblokowywałem z 10 osobom z tego forum tylko nie mam zainstalowanego SF po formacie i nie chce mi się instalowac :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wam odblokował bo jużodblokowywałem z 10 osobom z tego forum tylko nie mam zainstalowanego SF po formacie i nie chce mi się instalowac :]

to jak zainstaujesz to daj znac :lol:

czyli rozumiem ze jesli mam 5 broni odblokowanych to odblokuje mi sie nastepne 5 z dodatku? i przy nastepnym awansie tak samo 2 sie odblokuja? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli rozumiem ze jesli mam 5 broni odblokowanych to odblokuje mi sie nastepne 5 z dodatku? i przy nastepnym awansie tak samo 2 sie odblokuja? :rolleyes:

Dokładnie tak, tak samo ktoś z forum battlefield.pl zrobił mi, raz odblokował mi chyba 3 bronie (wtedy miałem tyle unlocków tylko) a potem przy każdym awansie mogłem sobie wybierać unlocki z podstawki i z SF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie - czy jest jakakolwiek możliwość zmiany ilośći botów w single player, tak jak można było to robić w BF 1942?

jest mozliwosc!

musisz tylko sciagnac sobie maly programik o nazwie: BF2 SP Bot Changer

za jego pomoca zwiekszysz ilosc botow a takze mozesz im "podkrecic" skilla :rolleyes:

pozdro

Edytowane przez dr@bollo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest mozliwosc!

musisz tylko sciagnac sobie maly programik o nazwie: BF2 SP Bot Changer

za jego pomoca zwiekszysz ilosc botow a takze mozesz im "podkrecic" skilla :rolleyes:

pozdro

No dzięki za odpowiedź, programik rzeczywiście jest, ściągnołem go ale ... nie działa :( Ustawiłem sobie 64 boty, klinąłem save changes, potem run BF2 mod, a po odpaleniu gry nadal mam po 200 botów dla każdej drużyny :( Wyczytałem też, że po zainstalowaniu patcha 1.3 pojawia się w grze suwak z opcją zmiany ilośći botów, ale po zainstalowaniu tego patcha, mignie pary razy ekran i wywala mnie spowrotem do windowsa :mur:

OCB? :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę, to wciąga, a niestety zegarek nie jest mi łaskawy ;)

Cóż, z 200 botami na 512MB ram trochę ciężko się gra, ale coś może uda mi się coś wyczarować, narazię walczę ;]

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę, to wciąga, a niestety zegarek nie jest mi łaskawy ;)

Cóż, z 200 botami na 512MB ram trochę ciężko się gra, ale coś może uda mi się coś wyczarować, narazię walczę ;]

Jakie 200 botów ?!?!?! Do tego potrzeba by chyba Big Blue chyba że coś się zmieniło od kiedy grałem :D Wydaje mi się że masz na myśli tickety.

Nie wyobrażam sobie gry z 200 botami na małych mapach od singla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi