artuditu Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) A ja gram na serwerach w BF 2142 + NS - okazyjnie za 10zł, bo znajomy kupił w Empiku w promocji EA (coś jak Kup grę, druga gratis) :) A to jest temat o bf2... gralem w 2142 z 15 minut... nie podoba mi sie... nie lubie klimatow sf :) Jezeli walka to jakies terazniejsze konflikty.. albo przeszle... ewentualnie jeszcze quake ale to klasyka ;) sf - Special Forces ;) POlecam ten dodatek. w szczególni mapy Ghost town i warlord. Ale właściwie każda jest dobra. I wielu lubi iron ghator czy jakoś tak ale mnie te korytarze załamują!!! @ Neo x - do postu poniżej. Wiem o co Ci chodziło ;) Edytowane 5 Marca 2009 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 chodzilo mi o Science Fiction :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazuzu Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Obecnie grywam w demko, jednak niedługo przyjdzie zamowiona juz pelna wersja. Mam pytanko dotyczace wyswietlania informacji o ilosci fps. 1.Czy mozna tak ustawic zeby nie trzeba bylo za kazdym razem wpisywac komendy po nacisnieciu ~, tzn wchodze do gry i juz w lewym gornym rogu jest infomacja ile jest fps. 2.Informacja ta pokazuje 2 wartosci xx/xx , moglby ktos wyjasnic o czym one informuja, tzn jedna (zakladam ze ta po lewej stronie) mowi nam ile ejst fps, natomiast ta druga nie wiem co znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Ty graj a nie na fpsy patrzysz :D Co do odpalenia komendy z defaultu: Wchodzisz w: x:\EA Games\Battlefield 2\mods\bf2\Settings\Usersettings.con na końcu dopisujesz: renderer.drawfps 1 i ewentualnie game.lockps 0 Zapisujesz, wchodzisz we właściwości pliku, zaznaczasz "Tylko do odczytu" i klikasz zastosuj/OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazuzu Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Fps byly mi potrzebne do zlokalizowania powodu przycinan gry (gram na laptopie). Pojawil sie nastepny problem. Nie zapisuje mi ustawien gry. Przed gra zmieniam ustawienia klawiszy i grafiki, po wejsciu na serwer wszystko dziala. Po ponownym uruchomieniu gry wszystko wraca do poprzedniego ustawienia:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Jakbyście grali, to podajcie adres serwera ;) AAArrrghhh....za każdym razem jak odpalam grę słyszę "EA Gays" nosz normalnie szlag może człowieka trafić przez ile problemów trzeba przejść, żeby sobie spokojnie pograć -_- ==' Edytowane 13 Marca 2009 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 dlatego ja wywalilem filmiki na starcie bf2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Dokladnie, to jest co pierwsze robie po każdej nowej instalacji bf2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Nie wiem czy to widzieliście, ale całkiem ciekawy mix ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu1983 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Komuś ładny kawałek czasu to musiało zabrać ;) - aczkolwiek miłe dla ucha A tak z innej beczki - czy faktycznie unlocki coś dają ? Gram snipem i jakoś nie mogę dostrzec róznicy pomiędzy podstawową a pierwszą do odblokowania bronią ... Może poza ciut lepszym zasięgiem ale to chyba też nie do końca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Są różnice między każdą bronią ale tak jak w życiu jedna spisuje się dobrze w takich warunkach a inna w zupełnie innych... Widać że nie dawno zacząłeś bo wszyscy od grania snajperem zaczynają :) ale ja potem żałowałem że najpierw snajpera odblokowałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Ja tam nie żałuje, że odblokowałem najpierw PKM-kę :lol2: Od razu skill poszedł w górę :P a teraz bawię się sawem (amerykańska stacjonarka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Ja zaczynałem sanitariusz/komandos, a i tak pierwszą odblokowaną bronią było M95 :D Dlaczego ? Bo jest piękne ;) Ostatnio zacząłem uczyć się obsługi tego ustrojstwa i wam powiem, że zmieniam zdanie o klasie snajper :P drugi faworyt to medyk, potem żołnierz wsparcia/komandos ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Snipa rulez. Przez nią nabawiłem się kilku banów za rzekome cheaty :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Ja juz z rok zabieram sie do kupna BF2.... wiem, wstyd. Ciagle jednak zazynam w CoD2 i nie moge od niej oderwac sie... chyba jednak czas na zmiane, ciekawe czy BF rownie bardzo wciagnie mnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Oj powiem Ci, że szansa jest spoora ;) Ja też swojego czasu pogrywałem w CoD 2, ale to nie ta liga co Battlefield 2. Dla mnie jedna z lepszych sieciówek. Do niedawna faworytem był FEAR Combat, bardzo mi się podobał no i za darmo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Ja pierwsze co to odblokowałem G3 :) Btw. czy unlocki coś dają czy nie. Wiadomo,że to nie broń zabija,a i tak "dobrze szanujący" się gracz @pr0 od unlocków ucieka i wyzywa od nobów jak tylko ktoś sie z takowym pojawi na "jego" serwerze. Skoro taki dobry to co mu przeszkadza byle noob z unlockiem ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Ja tam tego w ten sposób nie traktuję :D Może to zboczenie, ale jak napisałem wyżej, M95 jest piękna, dlatego ją odblokowałem ^^ huk wystrzału i to wrażenie siły z jaką pocisk wylatuje xD Booskie....no i do tego dochodzi satysfakcja w momencie gdy koleś lecąc takim AH-1Z nagle wyłapuje heda a śmigłowiec nagle leci bez pilota ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Muah, czmu nikt nie lubi Jackhammera? Fajnie się nim robi "sałatkę z buraczków" w wąskich uliczkach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Dla mnie najbardziej wyrafinowana jest G3 :D . Oczywiście z racji wieku ma swoje wady jak np mały magazynek ale ją uwielbiam szczególnie na mapach JS. Nawet jej dźwięk :) Pozatym RPK jest świetna no i oczywiście G36 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Czy jest sens zaczynac granie na nowo? (po dwu letniej przerwie) :) Czy na serwerach graja juz sami PRO i bede sluzyl za mieso armatnie? :lol: Oczywiscie gdybym mial oryginal pod reka to zamiast pytac po prostu bym sprobowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Cały czas dochodzą nowe ludziska :D Ja dostałem BF'a w kwietniu i tak sobie pogrywałem (z przerwami)....Obecnie wcale nie czuję się jakoś specjalnie gorszy od innych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Czy jest sens zaczynac granie na nowo? (po dwu letniej przerwie) :) Czy na serwerach graja juz sami PRO i bede sluzyl za mieso armatnie? :lol: Oczywiscie gdybym mial oryginal pod reka to zamiast pytac po prostu bym sprobowal.Są nuby i są pr0, jak w każdej grze zresztą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Czy jest sens zaczynac granie na nowo? (po dwu letniej przerwie) :) Czy na serwerach graja juz sami PRO i bede sluzyl za mieso armatnie? :lol: Oczywiscie gdybym mial oryginal pod reka to zamiast pytac po prostu bym sprobowal.Ja od czasu do czasu pogrywam :) Mozna sie wkrecic... po kilku dniach gry juz wazne ze nie jestem na koncu listy graczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Gierka zamowiona wiec wracam do gry. Chetnie zagram w jakims znajomym gronie z ppc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Na sobotę wieczór, możnaby jakiś serwer zorganizować ^^. Potrzeba kogoś z dobrym łączem :D Ja się nie oferuje bo 512kb/s to potwór nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Eee wystarczy znaleść jakiś pusty i sie na niego wpakować. Jakby było sporo osób to zabawa byłaby super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Hehe, dzisiaj w szkole miałem turniej CS'a 1.6 z okazji dni otwartych....powiem tak, Battlefield to to nie jest ^^ Przeciwko mojemu team'owi trafił się klanik....(12:1) xD Idę teraz odreagować do 'Dragon Valley' :P Aaa....co do "zabawy super" to ja się piszę ^^ Edytowane 19 Marca 2009 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Gierka zamowiona wiec wracam do gry. Chetnie zagram w jakims znajomym gronie z ppc ;) Ppcteam znasz, ip team speak też, więc tylko pozostaje dać znać:-) Deve tak się szumnie zapowiadał i aż 1 raz się pokazał, mały ściemniacz:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 hehe a to gracie w bf'a? :D stracilem z wami kontakt jak was wessalo bo WOW'a. Ip zapomnialem, jak mozesz to podeslij mi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...