Kudl4ty Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) Możnaby konkretnie się umówić kiedyś ;) podzielić się nick'ami dajmy na to z XFire i się 'poodszukiwać' :P PS: Jakby co to w XFire - kudl4ty :D W Battlefield 2 - Kudelius .... ;) Edytowane 3 Lutego 2010 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja wszystko mam w sygnaturce tylko nicku z BF2 nie, nick: ZajcewikPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja od jakigos tygodnia gram codziennie (glownie wieczorami), chetnie pobiegam z kims z forum. Dosc czesto widze goscia o nicku kosimazaki, podejrzewam ze to user z ppc. Praktycznie caly czas gram na serwerze Die Westerwilderjungs.inf 4netpl (194.97.167.167), bardzo fajny serwer, graja normalni ludzie (bez pajacowania i kosmicznych skilli). Chociaz niektorzy troche wnerwiaja bo na serwerze jest ewidentny zakaz uzywania granatow i granatnikow, a mimo to czasami mozna dostac "jajkiem w twarz". Nie wiem czy ktos tu polecal ten serek czy sam na niego wpadlem. W kazdym badz razie zapraszam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 No, ja prawdopodobnie zainstaluję sobie BF'a to jak coś dam ci info na PW, może ktoś jeszcze się znajdzie ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Jak będziecie grać w najbliższym czasie dajcie znać na PW, albo gg chętnie dołączę ;). Właśnie zainstalowałem po ponad rocznej przerwie, nie pamiętam loginu i hasła do konta, więc zaczynam zabawę od nowa. Edytowane 19 Lutego 2010 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 chętnie się przyłączę ale na dużych mapach z pojazdami nick panicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Panowie da sie gdzies odzyskac haslo do starego konta?? Wydaje mi sie ze wpisuje dobre, ale nie loguje mi sie na konto ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Próbowałeś kilka razy? Bo czasami i mi tak wyskakuje ale jeszcze raz wcisnę Enter i mi akceptuje, na maila mogą ci przysłać chyba z hasłem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek1010 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 mam problem z dzwiekiem otoz nie slychac dialogow miedzy zolnierzami. zainstalowalem najnowsze stery (wersja 7300a)do karty dzwiekowej via hd audio vt17o8b. i bez zmian. ktos pomoze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 mam problem z dzwiekiem otoz nie slychac dialogow miedzy zolnierzami. zainstalowalem najnowsze stery (wersja 7300a)do karty dzwiekowej via hd audio vt17o8b. i bez zmian. ktos pomoze??? Masz włączone programowe przetwarzanie dźwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Praktycznie caly czas gram na serwerze Die Westerwilderjungs.inf 4netpl (194.97.167.167) wpadnę po 23 jak znajdę oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek1010 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Masz włączone programowe przetwarzanie dźwięku? a gdzie to sie wylacza? Chodzi ci o sprzetowe przyspieszenie dzwieku? - mam wlaczone Edytowane 9 Marca 2010 przez dymek1010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 a gdzie to sie wylacza? Chodzi ci o sprzetowe przyspieszenie dzwieku? - mam wlaczone No to włącz właśnie programowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek1010 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 No to włącz właśnie programowe. a gdzie sie to wlacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Nie "włącz programowe", tylko "wyłącz sprzętowe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) a gdzie sie to wlacza? No w ustawieniach Audio w grze ;) Nie "włącz programowe", tylko "wyłącz sprzętowe". Sprawdziłem i miałem rację - tam się nie włącza/wyłącza tylko wybiera rendering dźwięku. http://img144.imageshack.us/img144/1055/53899651sc5.jpg Edytowane 10 Marca 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek1010 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 No w ustawieniach Audio w grze ;) Możliwe ... już nie pamiętam czy się tam wybierało programowe czy sprzętowe ... czy po prostu był haczyk wł/wył - nie istotne ... wiadomo o co chodzi. podaj dokladnie gdzie to sie wylacza, bo ustawiena audio sa bardzo ubogie. jest tylko opcja systemy dzwiekowe: male glosniki, hifi, kino domowe itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 podaj dokladnie gdzie to sie wylacza, bo ustawiena audio sa bardzo ubogie. jest tylko opcja systemy dzwiekowe: male glosniki, hifi, kino domowe itp. Znalazłem poprzez Google ekran ustawień z wersji angielskiej: http://img144.imageshack.us/img144/1055/53899651sc5.jpg ... software = programowy z wersji polskiej - i tak ma być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek1010 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Znalazłem poprzez Google ekran ustawień z wersji angielskiej: http://img144.imageshack.us/img144/1055/53899651sc5.jpg ... software = programowy z wersji polskiej - i tak ma być mi chodzi o Battlefield: Bad Company 2 a nie zwykla '2' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 To co robisz w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Gra ktoś jeszcze? :D Takie pytanie mam, czy na "rank bugu" zdobyte punkty są doliczane do profilu czy lecą w kosmos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja czasem pogrywam. ... "rank bugu" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Też nie wiem co to rank bugu??? Ja już od października nie grałem. Ale co jakiś czas mnie nachodzą myśli. Pewnie kiedyś odpale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Rank bug - wbijam na serwer i zamiast swojej normalnej rangi mam szeregowca + czasami zablokowane wszystkie unlocki. Inaczej zwany private bug. Edytowane 14 Lipca 2010 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Aaaa :) pewnie że to miewałem przez wszystkie lata gry. Ale przeważnie na jakichś tam serwerach. Na jednych sie zdarzało a na innych nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam, chciałem kupić Battlefield 2 Complete Edition i mam pytanie czy ta gra obsługuje natywnie rozdzielczość 1440x900 i czy będzie działał EAX 5 pod Vistą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Rozdzielczość w patchach poniżej 1.5 można bezproblemowo w skrócie zmienić, a w 1.5 już z menu można wybrać. Edytowane 19 Lipca 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Bez najnowszego patcha i tak nie może grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Battlefield 3 także na konsole | Wiadomość 2010-07-31 13:04:36 | GRY-OnLine BF3 również na konsole. Dla mnie nie wróży to niczego dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 W sumie bc2 też jest na konsole i takiej tragedii nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...