fenriz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Da się coś z tym zrobić :?: , bo ostatnio to już wogóle przestaje działać - przychodzi 1 mail a powinno 5(wczesniej było lepiej)wiąze sie to ze stratą czasu i robieniem bezsensownego ruchu sieciowego, testowałem na 3 skrzynkach i nikt mi nie wcisnie ze nie dochodza na darmowe skrzynki pocztowe, na prywatnej tez nie dochodzą :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Może to dziwne, ale do mnie zawsze dochodzą 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 o własnie o Twojej odpowiedzi tez było zadnego powiadomienia :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 sorry napisze to jeszcze raz: nie odpowiadam za gowniane skrzynki pocztowe Wszystkie maile z mail.tweak.pl wychodza. Powiadomienie o wiadomosci w tym temacie do Ciebie: @400000004135f90736a2c354 info msg 37: bytes 1115 from <forum@tweak.pl> qp 81550 uid 80 [ciah - edited - moja pomylka - zla linijka logow] Niedlugo mysle ze ruszymy z kontami pocztowymi tweak'a - 100 procent stabilne etc. A w miedzyczasie sugeruje dzialajace konta np na home.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a może któs doradzi jakies bezpłatne konto, które dobrze działa :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 o sorry pomylilem linijki :P @400000004135fc891a9d6484 delivery 50530: failure: 193.17.41.47_failed_after_I_sent_the_message./Remote_host_said:_554_5.6.0_Message_with_invalid_header_rejected,_id=29541-08_-_Non-encoded_8-bit_data_(char_B6_hex)_in_message_header_'Subject'/ No coz tym bardziej przykro mi za Twoj serwer pocztowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 mhm... dziwne deko. mi na kn.pl tez niezawsze dochodza , a dzieje sie tak juz z pol roku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 na o2 dochodza z opóźnieniami, na interii narazie jest OK :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 o sorry pomylilem linijki :P @400000004135fc891a9d6484 delivery 50530: failure: 193.17.41.47_failed_after_I_sent_the_message./Remote_host_said:_554_5.6.0_Message_with_invalid_header_rejected,_id=29541-08_-_Non-encoded_8-bit_data_(char_B6_hex)_in_message_header_'Subject'/ No coz tym bardziej przykro mi za Twoj serwer pocztowy Marco - wywal polskie znaki z nagłówków to wiadości będą odrzucane z innym komunikatem. Serwer O2 jest uparty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 o sorry pomylilem linijki :P @400000004135fc891a9d6484 delivery 50530: failure: 193.17.41.47_failed_after_I_sent_the_message./Remote_host_said:_554_5.6.0_Message_with_invalid_header_rejected,_id=29541-08_-_Non-encoded_8-bit_data_(char_B6_hex)_in_message_header_'Subject'/ No coz tym bardziej przykro mi za Twoj serwer pocztowy Marco - wywal polskie znaki z nagłówków to wiadości będą odrzucane z innym komunikatem. Serwer O2 jest uparty :wink: Tia, sorry, ale nie bede sie dostosowywal do gownianych serwerow pocztowych - lepiej niech o2 kiedys sie dostosuje do jakichkolwiek standardow bo narazie sa posmiewiskiem polskiego internetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Do mnie dochodzą i nie narzekam;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 domnie dochodza roznie nawet jak maile maila w domenie ocm.pl (home.pl) to dochodzily jak im sie chcialo, ale z mailem @tweak.pl chetnie sie zapoznam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ruszyło coś w sprawie kont tweak.pl ? bo ostatnio powiadomień to mi dochodzi jakieś 10% :( (o2.pl) wcześniej było w miare dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Jak beda konta tweak.pl to cem nawet za oplata ok 10zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 wazeliniarz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 wazeliniarz :> doopa a nie wazeliniasz. Poprotsu chcial bym miec szwistak@tweak.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 konto tweak.pl to jest nobilitacja :) kiedy zapisy?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Możliwe że poczta wam uznaje powiadomienia o odpowiedzi za SPAM- miałem tak z powiadomieniami z innego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 dzisiaj to juz przgiecie było -- żadnego powiadomienia a nowe odpowiedz w przynajmniej 2 tematach :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 odswierzam topic :P a wiec mam problem... :| od czasu konserwacji serwera nie dostaje ZADNYCH powiadomien o nowych PW czy odpowiedziach. maila mam na home.pl a na Tweaku mam zaznaczone, ze chce otrzymywac powiadomienia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 No i qpa. :evil: Powiadomień brak. Co gorsza nie przychodzą też mail'e umożliwiające aktywację konta. [OT mode on] Liczba użytkowników=constans. Może skończą wreszcie pytania w stylu "jaki zestaw polecacie?" i "jak podkręcić (tu wstaw dowolny procesor lub kartę graficzną)?" :twisted: [OT mode off] Zgłoszę problem administracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Coś jest nie tędy, mam płatne konto, sam sobie ustawiam co jest spamem, a co nie i powiadomienia z tweak.pl NIE DOCHODZĄ. Co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Juz zostalo to zgloszone adminowi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 współczuje bo ja nie mam zaznaczonego ponieważ sam umiem zadbać o to aby sprawdzić a o privach normalnie przychodzą tylko martwie się tymi o aktywacji kont. Ale sobie poradzicie niech moc będzie z wami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Jest OK :) powiadomienia działają:!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mi nie dzialaja nadal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Powiadomień brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jak macie lipne konta pocztowe tak jest. Mnie zawsze dochodza. Nie bylo momentu. A mam na IDEA.pl i @hl2-forum.info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 zgodnie z zaleceniem crosisa pisze tutaj. mam zaznaczone tak przy "Powiadom o Prywatnej Wiadomości:" a nie wyskakuje mi okienko gdzie moge przejść do skrzynki. dostałem już kilka privów i ani razu nie wyskoczyło tyko jak zauważe obok profil że mam wiadomość to dopiero sie skapne, używam skina comantose Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jak macie lipne konta pocztowe tak jest. Mnie zawsze dochodza. Nie bylo momentu. A mam na IDEA.pl i @hl2-forum.info. Jakby to faktycznie była wina konta to bym tu nie marudził... dzieje się tak od ostatniego serwisowania tweaka, czy cos takiego. O dziwo powiadomienie o TEJ wiadomości otrzymałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...