marco Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 W ramach realizacji programu przejrzysta wladza ® od dzis po kliknieciu na przycisk Bany na gorze pojawia sie aktualna lista banitow wraz z powodem, czasem zbanowania, odpowiedzialnym moderatorem i data ewentualnego wygasniecia bana. Powod jest dostepny tylko dla nowych banow. Uzupelnienia dla starych nie przewiduje sie Ten sam powod jest wyswietlany w komunikacie przy probie logowania na zbanowane konto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 hmm ładnie :-] widze ze administracja pracuje ;-) ;-) ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 dobry pomysł i juz 5 stron wielbicieli ovocow ;) a dzisiaj juz IMO by sie znalazlo jeszcze z 5 chetnych na bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dziękuję za spełnienie mojego postulatu. Myślę, że informacja o banie powinna się też pojawiać nad awatarem użytkownika - może zamiast 'użytkownik' -> 'zbanowany uzytkownik' bądź 'banita'? Może mniej byłoby komentarzy do postów userów, którzy już nie są członkami forum i - co za tym idzie -zbędnych awantur... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dijkstra: pracuje nad tym bedzie wraz z systemem ostrzezen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Fajny jestes :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 i very sie ciesze, ze to zostalo wprowadzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dijkstra: Nie wiedzialem ze sie tak kochacie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 mam jeszcze pytamko: czy jak komus zostanie zdjety ban to czy automatycznie znika z listy czy ma status "zdjeto" czy jeszcze cos innego, bo nie znalazlem siebie tam a na 100% mialem bana od maja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jak ban zostaje sciagniety to znika z listy. Przynajmniej tak bylo jakis czas temu. Teraz jak jest to juz nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Myślę, że informacja o banie powinna się też pojawiać nad awatarem użytkownika - może zamiast 'użytkownik' -> 'zbanowany uzytkownik' bądź 'banita'?[...]Widziałęm już takie coś na jednym forum (nazwy niestety nie moge podać bo będzie sprzeczna z regulaminem ) i trzeba przyznać że jest to niezłe rozwiąznie , pod nickiem wielkimi literami , tłustą czcionką na czerwono napis ZBANOWANY . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 bardzo dobrze... bardzo dobrze... tylko uwazajcie, zeby nie podac jakis danych osobowych, bo na pewnym lotniczym forum wacpan wam znany Ygrek mial niemal przez to przechlapane, jak w takiej rubryce umiescil dane osobowe pewnej osoby. IMO bardzo dobry pomysl z tym usprawnieniem. GJ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wszystko spoko ale co znaczy NULL ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wszystko spoko ale co znaczy NULL ;)null = zero czyli ban za friko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 NULL = maly blad w skrypcie ktory wlasnie naprawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a ja myslalem, ze null znaczy tyle co, totalny kretyn nie chce mi sie wpisywac powodu hehe :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a ja myslalem, ze null znaczy tyle co, totalny kretyn nie chce mi sie wpisywac powodu hehe :) :) :)sadzilem dokladnie to samo ... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ciekawe posunięcie. Przyznam , że fantazja niektórych osób w wymyślaniu nicków jest przeogromna :wink: BTW - a gdzie nasz Graham :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ehh... i jonas zostal zbanowany... szkoda bo nieraz fajnie sie czytalo jego wypowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ehh... i jonas zostal zbanowany... szkoda bo nieraz fajnie sie czytalo jego wypowiedzi... Prosił mnie o to. Nie znam powodów dla których chciał się z nami rozstać. Może miał dość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Szkoda chłopaka. Zawsze potrafił wprowadzić odrobinę humoru językowego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 I gut :) Wiadomo co za co itepe :) Jednakowoż nie chciałbym dostąpić zaszczytu pojawienia sie na tej liscie :) bardzo dobrze... bardzo dobrze... tylko uwazajcie, zeby nie podac jakis danych osobowych, bo na pewnym lotniczym forum wacpan wam znany Ygrek mial niemal przez to przechlapane, jak w takiej rubryce umiescil dane osobowe pewnej osoby. Przypomnij bo jakoś nie kojarzę wydarzenia? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Para... Jonas na pewno mial jakis zjazd umyslowy, cos w moim stylu podczas wymiany zdan z Sheepem (shame on me). Do kiedy dostal bana? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Dzisiaj.:idea: dzisiaj to On dostal, ale pytanie bylo do kiedy Dozywotni jest napisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Sorry, literki mi się rozmazują już ;] Dożywotnio, a właściwie dopóki nie poprosi o zdjęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Sorry, literki mi się rozmazują już ;] Dożywotnio, a właściwie dopóki nie poprosi o zdjęcie. Szkoda bo jonas był osobą która dużo wnosiła do tego forum zawsze umiał kogoś prawidłowo pojechac dopiec w wymyślny sposób , szkoda go on był czescią tego forum ;((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 To była jego decyzja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ParanoiK ;] a ty miales go od tej decyzji odwiesc. Ehhh bez Jonasa to juz nie to samo :( :( :( Bede tesknil :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ej czyli ja tesh za chwile dostane bana...za zaśmiecanie forum ;) Ale bym b. tego nie chciał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...