Skocz do zawartości
Heat

Photo Blocker LOL

Rekomendowane odpowiedzi

Boshe to jest przeciez smieszne co w tym kraju zaczyna sie dziac.. :(

Jak to w ogole mozliwe , ze prawo pozwala na reklamowanie takiego badziewia... :/

Juz nawet nie chodzi o to , ze jakies lolki to kupia i co drugi burak bedzie pryskal tablice swojego czarnego 316i na gaz w nadziei na nieuwiecznienie tablicy rejstracyjnej na zdjeciu , ale o sama forme przekazu...

No przeciez to jest jawne naciaganie ludzi do lamania prawa :/

No i te smieszne dialogi

Aras: Gluczas i co ty o tym myslisz ?

GÓlczas: No fajne ale co na to polcja ?

A: A co ci policja zrobi jak nic nie masz na tablicy... Ale wiesz GÓlczas ja cie do niczego nie namawiam...

Ja pielodre trzeba chyba poszukac jakiegos normalnego kraju :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie, fajnie a widzieliście w Polsce fotoradar z błyskiem, bo ja nie?/

a bez błysku fotobloker nic nie zdziała ;-)

a tak w ogóle to to wielka ściema jest i basta....

ehhhh

wlasnie mialemo tym napisac, ales mnie uprzedzil

ten text z tym fleszem jest bardzo zmyslnie wplatany w reszte zdania :)

nie kazdy to uslyszy/zwroci uwage i kupi ten badziew ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj ojciec ma takie cos tylko ze placi abonamentowo srednio 15zl mies :] a dziala to tak jedziesz do recznej myjni i mowisz mycie prosze tylko bez tablic :] po paru miesiacach zaden policjant nie odczyta tablicy :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dobre lakier z brokatem za 300zł :) hehe

Najlepiej qpic spey za 10 zł całą zamalowac i wtedy na 100 % będzie niewidoczna :) a mandacik będzie kosztował coś pewnie około tyle co photo blocker :) albo 2 bo niektórzy napewno się zaopatrzyli na cały rok hehe co nie gulczas ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogóle to nie wiedziałem że Gulczas i Arek są aż tacy ciach!lnięci.

Powinni dostać bana :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

A tak na serio to jeszcze się dziwię że sprzedaż tego "cudownego" specyfiku nie została wstrzymana..................................................................

................................zapomniałem że mieszkamy w Polsce :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogóle to nie wiedziałem że Gulczas i Arek są aż tacy <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ęci.  

Powinni dostać bana  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:  

Noż to mnie teraz rozje_Fałeś :lol:

nic dodać nic ująć 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:  :lol:  :lol:  

Zdjęcie przerobione w Corel Photo Paint :twisted:

[OT] zz licencja?? ;)

Na pewno - GPL ;)

A co do szpreja to nawet chyba gdzies po 20zł chodziły tak słyszałem albo mi sie zdawało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba chciałeś napisać 'skuteczny', a poza tym gdzie jest napisane że tamto się nie zmywa? Zmywa się tak samo - 4 czy 5 razy spadnie deszcz i 229zł spływa pod samochód.

Jeżeli ktoś kombinuje już w taki sposób żeby ukryć numery rejestracyjne to musi wiedzieć w jaki sposób podczerwień działa :wink:

Poza tym zawsze jest możliwość odczytania numeru z nalepki na szybie (no, chyba że ktoś ma jeszcze czarną albo zółtą rejestrację)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba chciałeś napisać 'skuteczny', a poza tym gdzie jest napisane że tamto się nie zmywa? Zmywa się tak samo - 4 czy 5 razy spadnie deszcz i 229zł spływa pod samochód.

Jeżeli ktoś kombinuje już w taki sposób żeby ukryć numery rejestracyjne to musi wiedzieć  w jaki sposób podczerwień działa :wink:  

Poza tym zawsze jest możliwość odczytania numeru z nalepki na szybie (no, chyba że ktoś ma jeszcze czarną albo zółtą rejestrację)

Kurcze miałem wczoraj o tym napisać jak zobaczyłem reklamę.

Widziałem raz w życiu w Polsce fotoradar z fleszem, który robił zdjęcia w Warszawie na ulicy Połczyńskiej, później czytałem, w gazecie lokalnej DD, że policja testowała nowy drogi sprzęt pomiarowy pożyczony od kolegów z Niemiec :)

Tak jak widzę skrzynkę z kamerką to specjalnie patrzę czy błyśnie flesz. Oczywiście go nie ma a więc Foto Blocker jest w Polsce idiotycznym pomysłem.

Wstawki z Amerykańskiej telewizji i Australijskiej nic a nic mnie nie przekonały. Kolejny shit z Mango tylko aby nabić człowieka w butelkę.

Takiego foto blockera mogą kupować tylko dwie grupy ludzi.

Kafary za kierownicą w swoich ala ztunigowanych BMW lub idioci (piraci drogowi), którzy i tak się zabiją kiedyś w wypadku.

Sorrka jeśli kogoś uraziłem bo nabył ten produkt ale tak na chłopski rozum jest on do niczego nie potrzebny w Polskiej rzeczywistości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Wami ;] I mam pewien pomysł :twisted: :

Będziemy kupowac dezodoranty po 2 zł(czy po ile tam są) w Obozach Pracy (Biedronce), bedziemy na tym naklejać karteczki "Polish Tłik Photo Blocker!" i będziemy kasować 50zł/puszke:

i dla klientów wyjdzie tanio (bo zostaną wy[chiachani] na mniejszą kwotę)

i dla nas bo bedziemy miec wiecej klientow (p. wyzej ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Wami ;] I mam pewien pomysł :twisted: :

Będziemy kupowac dezodoranty po 2 zł(czy po ile tam są) w Obozach Pracy (Biedronce), bedziemy na tym naklejać karteczki "Polish Tłik Photo Blocker!" i będziemy kasować 50zł/puszke:

i dla klientów wyjdzie tanio (bo zostaną wy[chiachani] na mniejszą kwotę)  

i dla nas bo bedziemy miec wiecej klientow (p. wyzej ;) )

dezodoranty za 2zl to mango do tego "szpreja" uzywa :P

my bierzemy takie za 50gr [wiekszy zysk] :P

odnosnie tego kto to reklamuje to brakuje tam tylko tego straznika miejskiego [Dzieciol] zeby potwierdzil skutecznosc :lol:

i tak naszym daleko do amerykanskich reklam super srodkow tam to dopiero mozna sie posmiac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak naszym daleko do amerykanskich reklam super srodkow tam to dopiero mozna sie posmiac :P

...dokładnie, na początku wakacji szukając pracy, trafiliśmy z kumplem na "prezentację" cudownego środka który leczy wszystko, "przywracając ciału i duchowi równowagę", sprzedawanego w dużych butlach (za dużą kasę, nie wiem ile, bo wyszliśmy zanim gość przeszedł do konkretów). Koleś namiętnie przekonywał, jak to nasza cywilizacja zanieczyszcza się sama, jak to wszystko, czego tylko nie używamy odkłada się w naszym organiźmie. Ja - chemik i kumpel - biolog dowiedzieliśmy się, że nawozy "sztuczne" (no tak, sama nazwa wskazuje już na to), czyli popularny superfosfat wchłania się przez skórę sam z siebie i odkłada się po całym ciele, a tak wogóle to jest gorszy od cyjanku. Pododnie przez skórę wchłania się "ten plastik" 8O i wszystko inne, a lekarstwem na to jest jego cudowny napój życia (nie pamiętam juz nazwy). To tylko kawałek kwiatków, które gość wtłoczył, dodatkowo jego rozważania o organiźmie człowieka były niesamowite - zwijaliśmy się ze śmiechu z kumplem. Prezentacja była oczywiście ustawiona, połowa z ludzi którzy tam siedzieli było podstawionych, z cztm niezbyt zresztą się kryli... po prostu porażka, ale najgorsze jest to, że prawie wszyscy obecni uwierzyli w te brednie... no comment :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:  :lol:  :lol:  

Zdjęcie przerobione w Corel Photo Paint :twisted:

[OT] zz licencja?? ;)

zapewne maźniętą fotoblokerem ;-)

Jak najbardziej przyłączam się do wniosku by Gulczasa i tego tam łebka drugiego zaocznie zbanować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi