paulo Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Najlepiej zrobić swoją listę. Wystarczy powycinać gwiazdkami zmieniające się części filtra, a z czasem zastąpić część filtrów wyrażeniami regularnymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 mam problem z firefoxem i thunderbirdem, otóż po sciągnięciu aktualizacji wywala błąd, że nie mozna zaktualizować jednego lub więcej plików, wie ktoś co moze być nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Sciągnij nową wersje całego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 oki już problem rozwiązałem, wystarczyło wyłaczyć program Yzdock, że też wcześniej o tym nie pomyślałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Cos sie stało :| Jak chce otworzyc plik .php z dysku to zamiast otwierac jak strone www to otwiera mi tak: http://img66.imageshack.us/my.php?image=snap0037qa.jpg :| Czemum Nikt Nic Nie Wie !! :( Edytowane 19 Maja 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 a mnie od jakiegos czasy zaczely meczyc takie komunikaty :blink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Pierwszy raz widzę taki komunikat. Możesz podać przykład strony, na której występuje ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 np. o2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Pierwszy raz widzę taki komunikat. Możesz podać przykład strony, na której występuje ten problem ?U mnie też od jakiegos czasu zaczął pojawiać się taki komunikat. Ciężko określić czy dotyczy jakiejś strony, jeżeli się pojawia to zawsze po uruchomieniu FF. Może to wina któregoś z rozszerzeń? Mam takie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Nie mam takiego komunikatu na o2. koleszka - może RIP coś blokuje, może filterset.G ma jakiś dziwny filtr na liście. Allow Right Click jest Ci nie potrzebny, w opcjach FF odznacz tylko tę pozycję: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Potrzebuje jakąs dobrą i jak najmniejszą liste filtrów do Adblocka, zeby oczywiscie dobrze działała. Będe wdzięczny ;) http://ff.yyy.pl/adblock.txt - moze wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Firefox 1.5.0.4 http://www.mozilla.com/firefox/ Release Notes Privilege escalation using addSelectionListenerWeb site XSS using BOM on UTF-8 pagesFile stealing by changing input type (variant)"View Image" local resource linking (Windows)Buffer overflow in crypto.signText()Remote compromise via content-defined setter on object prototypesPLUGINSPAGE privileged JavaScript execution 2Privilege escalation through XUL persistXSS viewing java script: frames or images from context menuHTTP response smugglingFixes for crashes with potential memory corruptionevaluateInSandbox escape (Proxy Autoconfig, Greasemonkey) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dla miłośników footballu - http://www.wykop.pl/link/3473/mundial-fire...elewizora-.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaciągnąłem dziś Google Browser Sync. Bardzo fajne narzędzie. Tworzysz konto, zaznaczasz elementy które mają być synchronizowane(cookie, hasła, historię ZAKŁADKI, otwarte strony), logujesz się na kompie w pracy, szkole, u koleżanki. Synchronizujesz przeglądarkę i masz wszystko tak jak w domu! Szkoda tylko, że to narzędzie nie obsługuje synchronizacji pluginów i rozszerzeń ;/ ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czy zdażyło sie komuś takie cuś, że po prawie ściągniętym pliku, teoretycznie już ściągniętym bo doszło do 100%, FF wywalił komunikat że plik nie może być zapisany w miejscu docelowym i prosi o ponowne ściągnięcie pliku i zapisanie go w innymmiejscu docelowym :?: Bo mi to wywalił przy ściąganiu Visty x64 beta 2 :mur: i qwa ponad 4gb limitu poszło sie je*** :mur: mało co nie wyszedłem z siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Tak dużych plików lepiej nie ściągać przeglądarką, tylko download managerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czy zdażyło sie komuś takie cuś Zdarzyło, na szczęście przy mniejszych plikach. Dlatego używam DAP-a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak można od FF wymusić startowanie z pomniejszoną czcionką? bo zawsze jak włączam to daje CTRL + minus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 TO rozszerzenie powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 TO rozszerzenie powinno wystarczyć. Szkoda, że nie działa z Firefox'em 1.5.0.4. Nic, trzeba poczekać na jakąś aktualizację rozszerzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Spróbuj teraz. Spakowałem zipem, bo mi forum nie pozwalało na xpi. textzoom.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 @paulo : dzięki, teraz działa :) BTW. Ktoś spotkał się z rozszerzeniem do firefox'a, które odpowiadałoby za funkcję, która jest w Operze i nazywa się "fit to width" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Spróbuj teraz. Spakowałem zipem, bo mi forum nie pozwalało na xpi.Mi nie działa, jak to rozpakować? bo wywala mi nieoczekiwany błąd archiwum. I jak to zainstalować z dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem czemu masz problem z rozpakowaniem, spróbuj ściągnąć plik jeszcze raz. Żeby zainstalować : z menu wybierz plik -> otwórz plik... i wybierz plik, który jest w archiwum (po rozpakowaniu oczywiście ;)). Dalej pojawi Ci się znane okno do instalowania rozszerzeń. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No nie mogę tego za nic w świecie rozpakować możesz zrobić dla mnie nowego uploada ;] EDIT: dałem napraw archiwum i naprawiło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) PYTANIE: Czy ktoś się spotkał z czymś takim, że kiedy zaznaczam opcję "karty>wymuś ,by odnośniki otwierające nowe okna otwierały je:>w nowej karcie" to wtedy nie działa ;/. Czy ktoś wie jak to naprawić ? Z góry dzięki! EDIT: Samo się naprawiło! :shock: Edytowane 15 Czerwca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Standardowa konfiguracja przeglądania w tabach (kartach czy jak tam kto woli) jest dość uboga. Zainstaluj sobie rozszerzenie Tab Mix Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jest taki problem. Jezeli dodam do paska narzedzi np. przycisk 'nowa karta'(lub kazdy inny) to po ponownym uruchomieniu FF wraca domyslna konfiguracja i przycisku nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Może masz 'tylko do odczytu' na localstore.rdf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ooo, dzieki, z plikiem było cos nie tak, miał 19 KB pustego 'tekstu'. Usunąłem wszystko, zapisalem i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...