Skocz do zawartości
paulo

Firefox

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz widzę taki komunikat. Możesz podać przykład strony, na której występuje ten problem ?

U mnie też od jakiegos czasu zaczął pojawiać się taki komunikat.

Ciężko określić czy dotyczy jakiejś strony, jeżeli się pojawia to zawsze po uruchomieniu FF.

Może to wina któregoś z rozszerzeń?

Mam takie:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firefox 1.5.0.4

http://www.mozilla.com/firefox/

Release Notes

Privilege escalation using addSelectionListenerWeb site XSS using BOM on UTF-8 pagesFile stealing by changing input type (variant)"View Image" local resource linking (Windows)Buffer overflow in crypto.signText()Remote compromise via content-defined setter on object prototypesPLUGINSPAGE privileged JavaScript execution 2Privilege escalation through XUL persistXSS viewing java script: frames or images from context menuHTTP response smugglingFixes for crashes with potential memory corruptionevaluateInSandbox escape (Proxy Autoconfig, Greasemonkey)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaciągnąłem dziś Google Browser Sync. Bardzo fajne narzędzie. Tworzysz konto, zaznaczasz elementy które mają być synchronizowane(cookie, hasła, historię ZAKŁADKI, otwarte strony), logujesz się na kompie w pracy, szkole, u koleżanki. Synchronizujesz przeglądarkę i masz wszystko tak jak w domu! Szkoda tylko, że to narzędzie nie obsługuje synchronizacji pluginów i rozszerzeń ;/ .............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy zdażyło sie komuś takie cuś, że po prawie ściągniętym pliku, teoretycznie już ściągniętym bo doszło do 100%, FF wywalił komunikat że plik nie może być zapisany w miejscu docelowym i prosi o ponowne ściągnięcie pliku i zapisanie go w innymmiejscu docelowym :?:

Bo mi to wywalił przy ściąganiu Visty x64 beta 2 :mur: i qwa ponad 4gb limitu poszło sie je*** :mur: mało co nie wyszedłem z siebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu masz problem z rozpakowaniem, spróbuj ściągnąć plik jeszcze raz.

Żeby zainstalować : z menu wybierz plik -> otwórz plik... i wybierz plik, który jest w archiwum (po rozpakowaniu oczywiście ;)). Dalej pojawi Ci się znane okno do instalowania rozszerzeń.

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PYTANIE:

Czy ktoś się spotkał z czymś takim, że kiedy zaznaczam opcję "karty>wymuś ,by odnośniki otwierające nowe okna otwierały je:>w nowej karcie" to wtedy nie działa ;/. Czy ktoś wie jak to naprawić ? Z góry dzięki!

EDIT:

Samo się naprawiło! :shock:

Edytowane przez nieo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi