Skocz do zawartości
Gość Dabek

Plebiscyt/Konkurs na najlepszego usera 2004

Czy jestes za tym by zrobic taki plebiscyt/konkurs  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za tym by zrobic taki plebiscyt/konkurs

• Tak
      28
    • Nie
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro był konkurs na najlepszy podpis to wpadłem na pomysł by zrobić plebiscyt/konkurs na najlepszego usera 2004w paru kategoriach np:

- Hardcorowiec 2004

- Tweakowiec 2004

- Debiutant 2004

- Gracz 2004

Konkurs polegał by na zasadzie, że wybierze sie pare osób np 6, tzw nominacje i tylko na tych się będzie głosowało. Każdemu założyło by się temat i tam mogły by głosowac osoby, które są na tweaku min. poł roku i mają coś około 150 postów. Nagrodą w konkursie było by w tym roku (jeśli by przeszło i było by co roku tak) nazwa w statusie np. Tweakowiec 2004. :)

Teraz największa prośba do was userów i administracji forum czy taki pomysł by przeszedł, napewno nie jest idealny i wymaga paru poprawek, dodać jakąś kategorie, zmienić zasade głosowani itp. Pozdrawiam. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i pomysł fajny ale z realizacją byłby mały problem. 6 osób z 22 tys. użytkowników Tweaka... :lol: w 4 kategoriach... Oj, ten twój pomysł wymaga duuużych poprawek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było by problemu bo na tweaku możemy wymieć 3 grupy userów: - niedzielnych bywaczy

- takich np jak ja którzy od czasu do czasu looknąm na forum

- gorących zapaleńców, którzy dziennie piszą po 10 i więcej postów. No oczywiście można by ich wybrać po ich wielkich czynach. No sporo jest do poprawiania ale pomysły mam. :)

Ale po co? I tak wiadomo że wygram :D :lol: :wink:

Tylko powiedz w jakiej kategori. LOL :P

Moża by było dodać kategorie karniaka 2004 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz jakie były problemy przy konkursie na najlepszy profil...

A Ty chcesz jeszcze 4 kategorie... o boże... imossible :/

No bo tam można było coś atrakcyjego wygrać, a kto się bedzię męczył i bedzie zdobywał przychylnośc userów dla jakiegoś napisu :?: Pomysł zagarnełem z plebiscytu na sportowca 2004 i wielu innych. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo tam można było coś atrakcyjego wygrać, a kto się bedzię męczył i bedzie zdobywał przychylnośc userów dla jakiegoś napisu :?: Pomysł zagarnełem z plebiscytu na sportowca 2004 i wielu innych. :)

To by wymagało odrębnego skryptu, bo zakładanie kolejnych topiców (vide konkurs na profil) jest z leksza mozolne. Skrypt najlepiej też by sprawdzał ilość postów (>100) i staż na forum (np. 3/4 miechy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz bedziesz mial regulamin, wylonisz chetnych do komisji, zaplanujesz czas trwania, namowisz userow zeby nie glosowali na kolegow, precyzyjnie rozplanujesz co bedzie oznaczac wygrana danej rangi ( i ktory user moze byc do niej zakwalifikowany, i znajdziesz moderatora ktory bedzie ci chcial pomoc :) .

To sie zobaczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz bedziesz mial regulamin, wylonisz chetnych do komisji, zaplanujesz czas trwania, namowisz userow zeby nie glosowali na kolegow, precyzyjnie rozplanujesz co bedzie oznaczac wygrana danej rangi ( i ktory user moze byc do niej zakwalifikowany ) .

To sie zobaczy .

Nie jestem aż tak genialny jak nie którzy tutaj i sam nie jestem w stanie wszystkiego wymyśleć i właśnie z tym pomysłem się kieruję do was byście coś podsuneli, pomogli mi itp. :)

Głosowanie by mogło się odbywać na zasadzie że głosy można by było przysyłać mi na maila lub raczej na PW, mam dużo czasu jestem w stanie sprawdzić każdy głos. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głosowanie by mogło się odbywać na zasadzie że głosy można by było przysyłać mi na maila lub raczej na PW, mam dużo czasu jestem w stanie sprawdzić każdy głos. 8)

A skad wiadomo, ze nie (hmm) "skorygowalbys" wynikow? :twisted: :wink:

Zreszta po co ten konkurs jak i tam wiadomo, ze wygral bym ja ;]

P.S. xan co to za nieregulaminowe obrazki w podpisie? Dołączona grafika :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. xan co to za nieregulaminowe obrazki w podpisie? Dołączona grafika :wink:

A tam cicho byc :P , jutro zmienie .

A do organizatora konkursu ( to gwarantuje, ze o range bedzie taka sama klutnia i balagan, jak i o nagrody z konkursu na profil ) .

Sumujac konkurs moze i byc. Tylko czy wygrana osoba bedzie napewno ta ktora na range zasluguje ???, i wybrana zostanie sprawiedliwe / .

Ok ide sie zajac czyms.

Wesolych Swiat, jeszcze raz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nastepne konkursy:

-Najlepszy moder 2004

-Najwiekszy lol 2004

-Najwiekszy bajkopisarz 2004

-Najfajniejszy avatar 2004

1. nie ma fajnych moderow :lol: ;)

2. jest konkurs na najglupszy topic :P

3. nie to forum :P

4.juz byl ;)

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak sie traktuje ludzi w tym kraju z dobrymi pomysłami i to jeszcze na święta. Dziękuje Wam :!:i Życzę udławienia się ościami z fileta :twisted: LOL

No szkoda, że pomysł nie wypali. Tak na serio Życze wesołych świąt, wysokiego FSB, niskich temp, jak najkrótszego oczekiwania na forum, a dla CSowców niskiego pingu i wysokiego skillu. Pozdrawiam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem na NIE poniewaz nie rozumiem (nie umiem nawet okreslic) pojecia NAJLEPSZY USER...

o co by chodzilo? o pomoc dla innych uzytkownikow (ilu pomoglem, ilu cos podpowiedzialem), o udzielanie sie na forum (codziennie po 30 "glupich" postow, raz na jakis czas b.dobra porada, pomoc) ??

LUDZIE! Mamy 26957 zarejestrowanych użytkowników!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie to podoba ale zeby nagrod zadnych nie bylo

problemow technicznych nie widze

ustawiamy wpierw tematy kategorii np. pierwszy temat to powiedzmy Tweaker. Tam nastepnie uzytkownicy wrzucaja swoje nominacje ludzi ktorzy powinni byc. Potem po prostu glosuja (jawnie) za swoim ulubiencem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie.

Mnie sie pomysl podoba. Tylko bez zadnych nagrod materialnych zeby nie bylo akcji podobnych do Profilu. Najlepiej range np. Uzytkownik roku, albo jakies przywilieje (ale tylko na rok) np. link w podpisie lub maly obrazek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie.  

Mnie sie pomysl podoba. Tylko bez zadnych nagrod materialnych zeby nie bylo akcji podobnych do Profilu. Najlepiej range np. Uzytkownik roku, albo jakies przywilieje (ale tylko na rok) np. link w podpisie lub maly obrazek.

A co napisałem, o to mi właśnie chodzi. :) Berkut dobrze myśli. Jednak umiem coś wymyśleć. :)

Tylko powiedzcie mi jak jesteście za to czemu głosy w ankiecie rosną na NIE. Głosowac na TAK.

Poca To rzeź tych punktów nazbierał 666. Teraz to chyba do końca życia nie napiszesz posta. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi