BreworX Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Dobrze że mu nie doradziłeś X-Fi :wink: A tak na serio to do takich "low-end" głośników szkoda inwestować w A 2 ZS. Ile kosztyje tak wogole Audigy 2 ZS jak możecie dajcie linka jakiegoś najwyzej wziolbym do niej Geniusy 5.1 HF :P Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez BreworX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark19 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 SB Live + Genius Home Theater Jak możesz to dozbieraj do SB Augidy 2 OEM. te Geniusy to nawet na zintegrowanej dzwiękówce będą dawać lepszy dzwięk niż pierdzawiki Logitecha X-530 czy Creativa Inspire z porządną kartą dzwiękową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) SB Live + Genius Home Theater Jak możesz to dozbieraj do SB Augidy 2 OEM. te Geniusy to nawet na zintegrowanej dzwiękówce będą dawać lepszy dzwięk niż pierdzawiki Logitecha X-530 czy Creativa Inspire z porządną kartą dzwiękową. Zadecydował ( no dobra - za moją namową ) i wybrał(em) Genius H T ( ten nowy, mocniejszy ) + A 4 oem ( nowego nic taniej rozsądnego nie ma ) ... w sumie jakieś 700 złotych. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreworX Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Zadecydował ( no dobra - za moją namową ) i wybrał(em) Genius H T ( ten nowy, mocniejszy ) + A 4 oem ( nowego nic taniej rozsądnego nie ma ) ... w sumie jakieś 700 złotych.Dokładnie we wtorek rano zamawiam i na środe powinno być :D wyjdzie 706 zł mam nadzieje super zestaw jak za tę kwote :P Ps. A samego Suba podepne do wzmacniacza Yamahy na próbe z kolumnami Jamo 170 W zobaczymy jak bedzie grał :) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez BreworX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas999 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mineło już troche czasu odkąd zakupiłem Geniusy i z całą pewnościa mogę powiedzieć że te głośniki biją na głowę wszystkie plastikowe creativy i Logitechy. Moje stare Logi X-530 wymiękają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. :) Panowie, a może na Święta którychś z tych zestawów??:)) http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?p...The+Frog+Family Jeśli chodzi o design to nawet JBL wymięka :D Pozdrawiam. Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 witam mam 250zl karte muzyczna mam sb live 24 bit 7.1 i jakie glosniki za 250z mi polecacie?? obecnie mam kompa podlaczonego do wiezy sony 2*60 wat, jak myslicie czy roznica bedzie lepsza na glosnikach za 250zl?? CZY POZOSTAC NA WIEZY?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 witam mam 250zl karte muzyczna mam sb live 24 bit 7.1 i jakie glosniki za 250z mi polecacie?? obecnie mam kompa podlaczonego do wiezy sony 2*60 wat, jak myslicie czy roznica bedzie lepsza na glosnikach za 250zl?? CZY POZOSTAC NA WIEZY?? :blink:Pozostań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a moze by kupic jakis wzmacniacz?? za ok 200zl?? + kulumny jakies za 100zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Czy głośniki Genius 5.1 są dużo gorsze od Logitech Z-5500 i warto oszczędzać kasę na dużo droższe Logitechy?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Sprzedaj wieże soniacza i kup wzmacniacz + kolumny na forum jest wiele tematów co do wzmacniacza + kolumn za małą kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreworX Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zamówiłem dzisiaj Geniusy HF 5.1 i SB Audigy 4 zobaczymy jak to zestawienie bedzie sobie radzić :D Na jutro powinno wszystko dojść ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a co myslicie o czyms takim... http://allegro.pl/item98658559_mercury_sw_...w_rms_nowe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam myslalem o zmianie glosnikow bo mam badziewne, kwota jaka dysponuje to okolo 200zl jesli chodzi o wyglad to bardzo podobaja mi sie ModeCom MC-9860 brązowe http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...60_brazowe.html warto je brac? czy polecicie cos lepszego? z gory bardzo dziekuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Z opini, które krążą po tym wątku, można wysnuć wniosek, że Mercury i Modecomy trzeba omijać szerokim łukiem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kolega zastanawia sie nad zakupem glosnikow 5.1. Kwota ~500zl. Obecnie na oku ma: MANTA DUNE MM5000 MM-5000 GŁOŚNIKI 5.1 + RADIO MANTA TRITON MM 5500 z RADIEM Co sadzicie? Mile widziane opinie wlascicieli badz ludzi, ktorzy je odsluchiwali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 "Głośniki SW-HF5.1 5000 od końca kwietnia znajdą się na półkach sklepów komputerowych w całej Polsce. Ich cena to około 350 zł. Gwarancja wynosi 2 lata. Dystrybutorzy w Polsce: Incom, NTT." więcej pod adresem: http://gry.imro.pl/?exec=news,1,7868&page=...od-Geniusa.html Pełna specyfikacja SW-HF 5.1 5000 tutaj: http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreworX Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kolega zastanawia sie nad zakupem glosnikow 5.1. Kwota ~500zl. Obecnie na oku ma: MANTA DUNE MM5000 MM-5000 GŁOŚNIKI 5.1 + RADIO MANTA TRITON MM 5500 z RADIEM Co sadzicie? Mile widziane opinie wlascicieli badz ludzi, ktorzy je odsluchiwali. Tak wiec mnie się wydaje że o wile lepsze za 500 zł bedą głośniki Geniusa SW - HF 5.1 --->GENIUS HF 5.1 Home Theater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Rowniez mu je polecilem - sa ok. Tylko ten pudelkowaty design :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 chyba też je sobie kupię.no chyba że wezmę Z-5500 na raty.sam jeszcze nie wiem.chciałbym dobrze wykorzystać mojego X-Fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark19 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zamówiłem dzisiaj Geniusy HF 5.1 i SB Audigy 4 zobaczymy jak to zestawienie bedzie sobie radzić :D Na jutro powinno wszystko dojść ;]No i jak doszły dzisiaj ?? Ja je zamówiłem dzien później niż Ty, jak gadałem z Aszem po wylicytowaniu to wysyłał Twoje właśnie. Kurcze spóźniłem się jakąś godzine bo wysłał by moje wczoraj, a tak to wysłał dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 chyba też je sobie kupię.no chyba że wezmę Z-5500 na raty.sam jeszcze nie wiem.chciałbym dobrze wykorzystać mojego X-Fi. z5500 do filmow i do tego sluchawki Sennheiser 555 do muzyki i gier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 witam jakie byscie polecili zestaw: Logitech X-530 CREATIVE P5800 CREATIVE T6060 5.1 a moze jakis 2.1 ?? aha glosniki glownie do sluchania muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 witam jakie byscie polecili zestaw: Logitech X-530 CREATIVE P5800 CREATIVE T6060 5.1 polecam przeczytanie Ci topicu,bo ten temat wałkowany był już milion razy......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ale nie mam na to zbytnio czasu czytac 100 stron:/ osoby ktore sie znaja niech sie wypowiedza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreworX Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No i jak doszły dzisiaj ?? Ja je zamówiłem dzien później niż Ty, jak gadałem z Aszem po wylicytowaniu to wysyłał Twoje właśnie. Kurcze spóźniłem się jakąś godzine bo wysłał by moje wczoraj, a tak to wysłał dzisiaj. No doszły doszły tylko mam problem z kartą dźwiękową ... chcesz pogadać to napisz na gg do mnie 3857360 to szybciej sie dogadamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) prosze doradzcie!!! nie wiem czy kupic zestaw jakis 5.1 lub 2.1 za 250zl czy tez pozostac na wiezy tzn komp podpiety do wiezy SONY 2*60wat RMS czy tez kupic jakies kolumny za 250zl do takiego starego wzmacniacza... karta muzyczna SB live 24 bit moze karte tez zmienic?? tak wyglada wzmacniacz: http://allegro.pl/item98321641_diora_ws_44..._40_w_bcm_.html prosze o porady :D pokoj moj ma 11m2 i zalezy mi na sluchaniu muzy mp3 Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez peza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 X-530 i koniec tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 czemu koniec tematu?? czemu tak sie rzadzisz che tez uslyszec opinie innych :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Logitechy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...