szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mam pytanie a jak z wielkoscia avataków. Czy beda wieksze, mniejsze czy takie sam chodzi mi o rozmiar w pixelach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mam pytanie a jak z wielkoscia avataków. Czy beda wieksze, mniejsze czy takie sam chodzi mi o rozmiar w pixelach 1203225[/snapback] Z panelu kontrolnego (uzytkownika): Ładowany avatar z twojego komputera musi być mniejszy niż 10 KB. Następujące typy plików są dozwolone: gif,jpg,jpeg,png Skalowanie grafik włączone ( To zeskaluje twoją grafikę za ciebie jeśli jest zbyt duża ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Z tego co widzialem to jedyne ograniczenie to 10kb ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 http://tweak.unspl.com/index.php?act=ST&f=...00#entry1203241 czy jakiś mod mógłby to posprzatać (sorry za nabrudzenie ale to nie moja wina) bo forum coś kaszani a ja nie wiem jak sie posty usuwa :o PS. pewnie lol z mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 1203251[/snapback] LOL to na pewno :) Coś ten link jest źle zlinkowany :) Po kliknięciu Firefox zaczął szukać przez google frazy SA i przekierował mnie na tą stronę :) http://www.sa.org/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no to jedziemy z nowym forum :rolleyes: troche nieufnie jak to zmian ale sie przyzwyczaję :D imo trzeba by coś troche ciemniejszego wyprodukowac - taki skin troche w oczy wali nie podoba mi się też "ikona postu",, takie to nie pasujące do tego forum,,, no i jak widzę można do postów pozalączać coś - ale czy to nam forum nie zamuli ? pomarudziłem ;) poza tym miodzio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 co jest z tym powiadomieniem o odpowiedzi?? przyszedlem i 75 maili od tweaka !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 [quote=wortigern,Jan 5 2005, 18:52][url=http://SA]http://tweak.unspl.com/index.php?act=ST&f=...00#entry1203241[/url]czy jakiś mod mógłby to posprzatać (sorry za nabrudzenie ale to nie moja wina) bo forum coś kaszani a ja nie wiem jak sie posty usuwa :o PS. pewnie lol z mnie[right][snapback]1203251[/snapback][/right][/quote] Po kodzie widac co jest nie tak z tym linkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No wreszcie działa. Byłem tydzień pić w górach, wracam siedze wyposzczony 5 min. i forum siadło. Myślałem,że dostane zapaści .. i poszedłem po browara :D Mnie też troche trudno sie przyzwyczaić.. ta mnogość opcji. Tylko nowe skiny są niezbędne! Plis dajcie cos takiego ciemnego i ponurego bo jak widze te kolorki to czuje sie jak na forum dla tych he.. he... hetero inaczej(ale ja mam jakiś taki gust skrzywiony ) No dobra ide nadrabiać zaleglości... Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 co jest z tym powiadomieniem o odpowiedzi?? przyszedlem i 75 maili od tweaka !!! 1203271[/snapback] W panelu uzytkownika masz do wyboru w jaki sposob chcesz otrzymywac powiadomienia. Mozesz wybrac, zeby forum wysylalo e-mail od razu, z opoznieniem, podsumowywalo dzienne posty i wysylalo maila lub robilo tygodniowe podsumowanie. Wybor nalezy do ciebie ;) Jesli chodzi o skiny to z mrocznych ten jest dosc ciekawy. Sciagnac go mozna stad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mi sie tam podoba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mi sie tam podoba :P 1203291[/snapback] Ale masz fajny oczowalny podpis :D A tak to fajnie chodzi to wszystko teraz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 nie badz taki madry, w phpbb wysylalo raz maila z powiadomienie a tu mnie powiadami o kazdym poscie jaki jest napisany :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmotron Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Forum piękne. BTW. Co do pomocy, jest ono bardzo podobne jak w 1.3v IPB, więc można chyba zmienić ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 dla modów wszystko raczej na plus ... jak narazie jedyny minus to że zgłoszenia wiadomości idą na PW a nie ma mejla :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 To ja tu sobie wpadam zobaczyc jak wyglada comatose 2.0, a tu jakas niebieska kupa :lol: Nie no smieje. Kiedy bedzie jakis fajny, czarny, mniej wypalajacy monitory CRT skin do forum? Wszystko fajnie (na razie) ale mam niewielkie pytanie: co to jest za badziew z e-mailem- zmien, bo inne konto z niego korzysta (czy cos takiego). Mail jest moj gwoli scislosci. P.S. Czuje ze jeszcze przez jakis czas testowe bedzie sluzylo do testowania, a nie do pisania glupot (ktorych zreszta bylem czasami wspolautorem :| ). P.P.S. Fajne te "ikony postu" Zalacznikow jeszcze nie testowalem ;) P.P.P.S. Co sie stalo z moim podpisem? ;) ---- Cos czuje ze trzeba bedzie zmienic nazwy paru buttonow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A co to za różnica ? :P 1202862[/snapback] Hobbystyczna ciekawość ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 bardzo by sie przydalo takie cos jak "zobacz moje posty"...... zeby po kliknieciu przeszlo do listy postow w ktorych sie zzabieralo glos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 bardzo by sie przydalo takie cos jak "zobacz moje posty"...... zeby po kliknieciu przeszlo do listy postow w ktorych sie zzabieralo glos... 1203331[/snapback] Musisz wejsc w swoj profil (kliknij na swoj login w jakims poscie) i tam masz "pokaz wszystkie posty uzytkownika". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 forum git tylko wyglad kiczowaty i chodzi duzo lepiej:) kiedy juz wszystko wruci do normy?? EDIT zlikwidujcie numer uzytkownika!! bo mi sie to nie podoba i nic on nie wnosi!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Sorki jesli sie powtarzam ale temat o R9550 (ten duzy) tez wcielo, albo ja slepy jestem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 aha ni i jeszcze troche zdycha jak jest kolo 300 urzytkownikow!! tak jak bylo przed chwila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 zlikwidujcie numer uzytkownika!! bo mi sie to nie podoba i nic on nie wnosi!! 1203336[/snapback] Tak, nie ma to jak rozsądne uzasadnienie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No a w sumie po co ten nr... Bedziecie sobie wiezniow numerowac yy znaczy userow ;] tak nei ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 bardzo by sie przydalo takie cos jak "zobacz moje posty"...... zeby po kliknieciu przeszlo do listy postow w ktorych sie zzabieralo glos... 1203331[/snapback] ale caly sens w tym zeby taki link byl zawsze na glownej stronie forum jak to bylo poprzednio...... a nie wejdz tu tam siam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja mam taką prośbę czy mogą zostać popisy po 1000 znaków?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No przeciez dane zostaly przekonwertowane. Problem jest w tym ze stare forum jest uszkodzone . 1203176[/snapback] mi to wyglada na bledy konwersji - w kilku miejscach sa rankingi i wszedzie gdzie byly jakies ustawienia czcionek w bbcode sa teraz puste miejsca (dane po niektorych znacznikach zostaly usuniete). ciezko mi uwierzyc, ze baza walnela w ten sam sposob w kilku roznych miejscach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No coś wcieło ten ogromniasty temat o radkach 9550! Mam nadzieje,że szybko wróci bo liczba odwiedzających drastycznie spadnie :P A może o to chodzi bo serwer wyraźnie nie wyrabia... już dzisiaj z 5 razy musialem czekać :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 oo nie ma punktóF karnych :D beda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 oo nie ma punktóF karnych :D beda? 1203379[/snapback] http://tweak.unspl.com/index.php?showtopic...dpost&p=1202979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...