Skocz do zawartości
Sysak

To Forum Jakieś Takie Nie To...

Rekomendowane odpowiedzi

ehh widzę że niemal wszyscy odbierają zmiany troche negatywnie... podpiszę się pod 90% z tego marudzenia ALE - jak już napisał xan zamykając poprzedi topik w tym klimacie:

http://forum.php.pl/ tu macie przyklad co mozna zrobic z INvision .

A temat juz zamykam, wszystko zostalo powiedziane .

imo - tylko podpowiadam - ikona postu i ikona tematu to rozwiązanie dobre dla forum.bravo.pl itd... u nas nie wygląda to najlepiej ;) ale myślę, że to to widzi i "władza", i architekt też to widzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z początku też narzekałem na nowy wygląd forum, nawet ochrzanił mnie jakiś wysoko postawiony użytkownik, chyba pan moderator :lol:

Ale w sumie jak już zostało powiedziane, stary wygląd wróci kiedyś więc nie ma co się martwić. Już nawet przyzwyczaiłem się do tego niebieskiego kolorku i nowych funkcji.

Znalazłem też sposób na poprawienie sobie nastroju, kiedy "niebieskość" nowego Tweak'a zaczyna mi spowrotem doskwierać...

Żólte forum

Kilkam, patrzę sobie w ekran przez kilka sekund i spowrotem wracam na Tweak'a, pełen radości i nadziei na lepsze jutro ! :lol:

--------------------------------------------------

Jeszcze ciekawostka: Na mojej ulicy jest urząd pocztowy w którym dosyć często załatwiam różne sprawy, dzisiaj również tam byłem i doznałem szoku widząc przy drzwiach jakieś metalowe szafki z guziczkami z których każdy petent ma sobie wyjąć karteczkę z numerkiem, którą trzeba następnie oddać pani w okienku. Pierwsze co sobie pomyślałem o nowym systemie obsługi klienta, nienadaje się do publicznej publikacji :lol: Po kilku sekundach stania w kolejce, zorientowałem się że nie jestem sam z moją złością i że wszyscy klną pod nosem i narzekają. Niektórzy nawet wdawali się w pyskówkę z paniami w okienkach, jedna nawet strasznie się zdenerwowała i zmieszała z błotem gościa który robił jej piekielną awanturę. Totalna paranoja się zrobiła a ja doszedłem do wniosku że w sumie kompletnie mi ta nowość nie przeszkadza i że nawet ułatwia ona korzystanie z urzędu pocztowego.

Wniosek nasuwa mi się jeden - człowiek to takie coś, co nieznosi zmian i nowości. Zresztą widać to w każdym aspekcie naszej egzystencji, pamiętacie pewnie słynne zdanie z pewnego Polskiego filmu, że "lubimy tylke te piosenki, które już dobrze znamy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko co napisałeś zrobi się a co do okien to mam zablokowane, ale to już sobie zostawię na jutro :)

Narazie Tweaka obsługuję  poprzez Avant'a B....

Dzięki i Powodzenia

1208686[/snapback]

To ustaw "Otwieraj jedynie okna otwierane przez użytkownika" i z przyciskami będzie ok

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja do IPB przywykłem bardzo, bo na forum na którym spędzam najwiecej czasu IPB gości już od paru miesiecy :)

Też były lamenty, a teraz to juz nikt chyba by nie chciał wracać do starego systemu.

Tak więc bardzo sie cieszę, że Tweak.pl też ma IPB, bo czuję się prawie jak w domu no i wszystko łądnei smiga. A na skórki ciemniejsze sie poczeka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie (niektórzy) naprawde mnie wkurzacie....

Pierwsze dni istnienia a Ci narzekają i tylko narzekają....

To jest niedobre i tamto jest bleee....

Moderzy to mają ciierpliwość...

Jak już jest powiedziane: Admini pracują cały czas nad polepszeniem go, odzyskują tematy itd. a wam się skórka nie podoba.... :roll:

Brak słów...

1207242[/snapback]

I chyba mają rację ci, co narzekają. Ja np. w panelu kontrolnym przeczytałam coś takiego:

"OSTRZEŻENIE EMAIL

Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd.

PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. "

Napisałam do admina, bo nie wiem na jaki adres mi zmieniono (w panelu jest mój stale używany) i nie wiem, co mam zrobić, bo nie chcę zmieniać dotychczasowego adresu. No i oczywiście ZERO reakcji.

To jak nie narzekać? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I chyba mają rację ci, co narzekają. Ja np. w panelu kontrolnym przeczytałam coś takiego:

"OSTRZEŻENIE EMAIL

Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd.

PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. "

Napisałam do admina, bo nie wiem na jaki adres mi zmieniono (w panelu jest mój stale używany) i nie wiem, co mam zrobić, bo nie chcę zmieniać dotychczasowego adresu. No i oczywiście ZERO reakcji.

To jak nie narzekać? :mur:

1209611[/snapback]

Wystarczylo poczytac ( co to za blad), bylo pare razy( pozatym sam napisales, ze masz ten sam email, wiec czemu sie plujesz ??? ) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszm jeżeli komuś sielankę zasmrodzę ale dlaczego wyszukiwanie jest takie beznadziejnie nie dokładne. Wpisuje sobie athlon 64 socket 754 szukaj w tematach i opisach i wyskakuje mi parę podstron zupełnie nie z tym o co mi chodziło strasznie denerwujące .pzdr wszystkim dobrym ludziom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszm jeżeli komuś sielankę zasmrodzę ale dlaczego wyszukiwanie jest takie beznadziejnie nie dokładne. Wpisuje sobie athlon 64 socket 754 szukaj w tematach i opisach i wyskakuje mi parę podstron zupełnie nie z tym o co mi chodziło strasznie denerwujące .pzdr wszystkim dobrym ludziom.

1217439[/snapback]

Bo niestety nie umiesz czytać.

http://forum.purepc.pl/index.php?s=&act=Search&CODE=explain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki nie widziałem tego.hough

EDIT no i pupa zbita guzik działa a nie działa +athlon+64+socket+754 i co wielka śmierdząca kupa do kitu to wyszukiwanie. pzdr +athlon+64 guzik . wszystko guzik pzdr

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki nie widziałem tego.hough

EDIT no i pupa zbita guzik działa a nie działa +athlon+64+socket+754 i co wielka śmierdząca kupa do kitu to wyszukiwanie. pzdr +athlon+64 guzik . wszystko guzik pzdr

1217510[/snapback]

Zgodnie z tym powyzszym helpem powinno byc tak: '+athlon +64 +socket +754' (spacje sa istotne). Mozna rowniez tak '"athlon 64 socket 754"' (w cudzyslowach), jesli szukasz konkretnego ciagu znakow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i yo! o to chodziło! dowiedziałem się że będą nowe skórki i że wszystko się poprawi! a poza tym, w pierwszym poscie pisałem <b>WYRAŹNIE</b> że to że forum mi się nie podoba to nie wasza wina kochani debeściarscy moderzy i admini, tylko mojej biednej główki która sobie ubzdurała, że invision jest be... Cieszę się też że takich komentarzy nie macie w tyle, tylko że reagujecie i staracie się poprawiać to co nie podoba się użytkownikom! Chwała wam!

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dowiedziałem się że będą nowe skórki i że wszystko się poprawi!

Ta? ja też tylko kosztowało mnie to 10% i ban na kilka dni... a też pisałem że nikogo za to nie obwiniam, rozumiem czemu tak jest i chwaliłem moderów za ich ciężką pracę... a tu prosze :-|

Czekam z niecierpliwością na desert, powodzenia i "dzięki" xan :wink:

Edytowane przez OWIES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta? ja też tylko kosztowało mnie to 10% i ban na kilka dni... a też pisałem że nikogo za to nie obwiniam, rozumiem czemu tak jest i chwaliłem moderów za ich ciężką pracę... a tu prosze

Czekam z niecierpliwością na desert, powodzenia i "dzięki" xan

ehh... no tak bywa... też mam 10% za darmo, ale co mi tam... sumienie mam czyste! :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mój pierwszy post na nowym forum, od czasu kiedy sie pojawiło. Nie chciało mi sie przez ten czas patrzeć na ten paskudny, chatyczny wygląd, ale w końcu sie zmusiłem i pisze teraz ten tekst. Od miesięcy prawie dzień w dzień tu zaglądałem, a teraz? Tylko sobie przypomniałem że mam w ulubionych jeszcze link do starego tweaka. Zróbcie coś z tym prośba. Wiem że to kwestia przyzwyczajenia, ale fajnie by było jakby powrócił stary wyglad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi