phobosq Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 :D a jaki kasliwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 HEh, nie no spoko bo zamieniliśmy ten temat w statsowanie :ph34r: Dzieki za "komplement" :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Widac jak brakuje czatu Tweakowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mm ! Bardzo dobra sugestia, widac...ale... heh, czat... forum to forum, no ale czat dobry pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Ej, Panowie, a może by tak koniec czatu, co? UPDATE: No to się zgraliśmy z mechl!k'iem z oceną dyskusji. :razz: Edytowane 1 Lutego 2005 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Coś sie ostatnio wszyscy z kimś zgrywają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 nie chcę następnych % kary i tylko grzecznie chciałem zapytać kiedy desert będzie gotowy i będzie działał i wyglądał dokładnie tak jak powinien? (nie bijcie!!!! :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mi tylko jednej rzeczy brakuje a mianowicie buttona powrót do góry to było przydatne aby nie jeżdzić ja są długie wypowiedzi a ja np chciało się zobaczyć panel kontrolny. A może gdzieś jest tylko nie zauważyłem skin:Default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 TOP ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) A co to polskie forum a to po angielsku :P,ja nawet nie sprawdzałem co do czego służy tylko podstawowe guziki a o tym jakoś nie pomyślałem :P Te dwa jakoś wyblakłe są i nie zwracają uwagi :D Edytowane 6 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jeszcze raz pytam: Kiedy skończycie deserta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jeszcze raz pytam: Kiedy skończycie deserta? 1299646[/snapback] Niedlugo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Fajny ten desert. Stare czasy... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Dzięki ciężkiej pracy MARCO została odzyskana moja tożsamość sprzed przesiadki na nowy silnik, wielkie dzięki za pamięć o mnie. Bo przy pewnym zbiegu okoliczności jaki miał miejsce (przy braku mego profilu na nowym Tweaku, stworzyłem nowy o tym samym niku), które to nie ułatwiły zadania ale już jest OK! Jeszcze raz wielki szacunek wszystkim dzięki którym nastąpiła reaktywacja :) mego profilu. Pozdrawiam :D PS Sam kiedyś starałem się pozszywać rozjechaną bazę danych (kilka tabel w której było po kilka tysięcy rekordów i kilkadziesiąt relacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ależ nie ma za co. Teraz tylko po kracie (no, marco zasłużył na przynajmniej dwie, albo trzy) i będzie po sprawie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam a skórki tylko 2 czy może w planach jakaś czarna też jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Czarnej zdaje sie nie bedzie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Ależ nie ma za co. Teraz tylko po kracie (no, marco zasłużył na przynajmniej dwie, albo trzy) i będzie po sprawie. :wink: 1343954[/snapback] Jak by mieszkal troszke blizej by dostal ;] Moje next kłestion ;] Kiedy bedzie nowy rev. Tweak.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 to mój qłeszczyn do twojego next q.... jaki nowy rev :o ?? dopiero przeca się engine zmianił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 chodzi o nowy lejałt strony głównej ... a co za tym idzie forum zyska nowy skin pod nowy lejałt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No wiem wiem. Ale kiedy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 jak że to, główna pikna jest :D btw, ale i tak żadko na niej bywam więc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Do adminów tweka co to za problem wrzucić czarną skórke? jestem pewien że znalazło by sie kilka osób które by taką skórke chetnie chciały, jak nie macie czarnej to ktoś z forum może ma to wam zapoda, nic sie nia da zrobić ? Edytowane 27 Marca 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaden . Ale nie bedzie ( tak mowia gwiazdy ) Chyba, ze sie przekona jedna osobe :) > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Soften ;) Jedna... to aż tak wiele ;) a gdzie demokracja :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Czyli mnie. A ja mowie nie ;] Ja prosze o Rooq Skin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Jedna osobo rusz sie i pomyśl o tej skórce na tamtym forum tweka była ciemna i był wypasik, czemu teraz nie może być ?? dzwina sprawa nie tylko ja bym ciemną proponował wiele osób by chciało, chciałbym dowiedzieć sie od admina jakiegoś czy da sie zrobić a jeśli nie to czemu w czym jest problem ? Pozdr. Edytowane 27 Marca 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Szukaj, BYŁO. Chyba nawet w tym topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...