Skocz do zawartości
Sysak

To Forum Jakieś Takie Nie To...

Rekomendowane odpowiedzi

mi tylko jednej rzeczy brakuje a mianowicie buttona powrót do góry to było przydatne aby nie jeżdzić ja są długie wypowiedzi a ja np chciało się zobaczyć panel kontrolny.

A może gdzieś jest tylko nie zauważyłem skin:Default.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to polskie forum a to po angielsku :P,ja nawet nie sprawdzałem co do czego służy tylko podstawowe guziki a o tym jakoś nie pomyślałem :P

Te dwa jakoś wyblakłe są i nie zwracają uwagi :D

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ciężkiej pracy MARCO została odzyskana moja tożsamość sprzed przesiadki na nowy silnik, wielkie dzięki za pamięć o mnie.

Bo przy pewnym zbiegu okoliczności jaki miał miejsce (przy braku mego profilu na nowym Tweaku, stworzyłem nowy o tym samym niku), które to nie ułatwiły zadania ale już jest OK!

Jeszcze raz wielki szacunek wszystkim dzięki którym nastąpiła reaktywacja :) mego profilu.

Pozdrawiam :D

PS

Sam kiedyś starałem się pozszywać rozjechaną bazę danych (kilka tabel w której było po kilka tysięcy rekordów i kilkadziesiąt relacji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ nie ma za co. 

Teraz tylko po kracie (no, marco zasłużył na przynajmniej dwie, albo trzy) i będzie po sprawie. :wink:

1343954[/snapback]

Jak by mieszkal troszke blizej by dostal ;]

Moje next kłestion ;] Kiedy bedzie nowy rev. Tweak.pl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do adminów tweka co to za problem wrzucić czarną skórke? jestem pewien że znalazło by sie kilka osób które by taką skórke chetnie chciały, jak nie macie czarnej to ktoś z forum może ma to wam zapoda, nic sie nia da zrobić ?

Edytowane przez Soften

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna osobo rusz sie i pomyśl o tej skórce na tamtym forum tweka była ciemna i był wypasik, czemu teraz nie może być ?? dzwina sprawa nie tylko ja bym ciemną proponował wiele osób by chciało, chciałbym dowiedzieć sie od admina jakiegoś czy da sie zrobić a jeśli nie to czemu w czym jest problem ? Pozdr.

Edytowane przez Soften

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi