Leszkon Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Przecież patche są do różnych wersji do polskich, czeskich, węgierskich i kolekcjonerskich. Kliknąłeś w link? [; Kliknąłem ale nie rozejrzałem się za dokładnie :oops: i myślałem ze jest wersja na Europę i inne kontynenty :rolleyes: :mur: A tek z innej beczki to biorę dzisiaj ulotkę z MM-u i widze ze od jutra oprócz różnych śmieci "nie dla idiotów" będzie Hirosek w cenie 59,90 !! :mur: mam nadzieje że to błąd w druku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Źle popatrzyłeś 49 zł za HL 2 , Herosi 79 zł , wie ktoś coś już z patchem bo ja na forum ubisoftu nie znalazłem rozwiązania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Chyba mamy inne reklamówki ;) ja mam na Zabrze, Katowice, Czeladź i Chorzów i jak byk jest napisane: 59,90 na 1/4 strony a do HL2 dodatek za 39,90 <_< A patcha właśnie ściągam i sie zobaczy czy są jakieś problemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 w olsztynie w mm HL jest za 50 a herosi za 80. kazde mm ma mozliwosc stosowania indywidualnej polityki cenowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 w olsztynie w mm HL jest za 50 a herosi za 80. kazde mm ma mozliwosc stosowania indywidualnej polityki cenowej. Dobra polityka cenowa polityką ale ja czuje się troszkę wydy..ny zamawiam sobie z gram.pl ze zniżką 20 zł bo wcześniej sobie morka kupiłem a w głupim mm cena dzień po premierze 40 zeta taniej od "oficjalnej" :angry: czyli jestem jeszcze 20 dychy w plecy, no bez jaj... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja kupowalem TRD2 w dniu premiery w MM u siebie za 50% ceny oficjalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Cholera, mowicie ze za 6 dych w MM, a ja zamowilem juz na wirtusie.. a zreszta.. najwyzej bede troche na minusie. Tak czy siak czekam cierpliwie na przesylke ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No w sumie i tak najważniejsze to że wogóle jest :D ale lekki niesmaczek mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) 10 nowych map do H5: http://elrath.com/forums/index.php?showtopic=14 Poprawilem...Juz dziala. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Leoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie wiem czy to juz bylo, ale mam taki quiz dla Was. Co jest nie tak z tym obrazkiem?! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Moja panna fajnie to podsumowala : dobrze ze nie napisali Rudy 102 :lol: :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 bylo wiele razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wiadomo już co z tym patchem?? Bo mi też się niechce zainstalować :mellow: wyskakuje komunikat:"Brak zainstalowanej gry Heroes of Might and Magic V. Nie można dokonać aktualizacji." :mur: Gierka oczywiście orginalna :) WTF ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A co ma być wiadomo? Odpalasz instaluje się i już, przynajmniej mi się zainstalował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 10 nowych map do H5: http://elrath.com/forums/index.php?showtopic=43 Nie ma innego miejsca na download ? bo tutaj trza sie rejestrować itp :/. Szkoda bo 10 map by sie przydało do multi czy hot seat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie ma innego miejsca na download ? bo tutaj trza sie rejestrować itp :/. Szkoda bo 10 map by sie przydało do multi czy hot seat.AI na tych mapach nie jest dopracowana. Lepiej grać na tych mapach w trybie hot seat niż samemu z kilkoma kompami. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 4 misja szóstej kampanii jest ciekawa. Mamy możliwość grać postaciami, które szkoliliśmy w poprzednich kampaniach. Co prawda cześć skilli im się pozmieniała, ale w sumie wyszło to na plus. ;) Szkoda tylko, że nie możemy za bardzo pograć sobie Akademią, tylko jedna misja w której rozbudowujemy zamek. :/ Teksty w stawkach filmowych są zabawne i trochę poprawiają ogólną ocenę kampanii w Heroes 5. Jeszcze 2 misje i koniec. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie ma innego miejsca na download ? bo tutaj trza sie rejestrować itp :/. Szkoda bo 10 map by sie przydało do multi czy hot seat.Poprawilem adres...juz dziala. Kliknij na poprawiony adres albo zmien z adresu showtopic=43 na showtopic=14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A co ma być wiadomo? Odpalasz instaluje się i już, przynajmniej mi się zainstalował. No jakby to bylo takie proste to bym tak zrobil :mur: ale przynajmniej polacy staraja sie przegrac z honorem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ostatnia misja ostatniej kampanii rozczarowuje. :( Taką mapę to można maksymalnie w 2-3 godziny zrobić. Dodatkowo ocenę obniża fakt, że » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « walczymy czterema bohaterami, którzy muszą stoczyć te same pojedynki z komputerem. Wieje nudą, niestety.Outro też bez rewelacji, wiadomo jedynie, iż będzie jakiś dodatek. Tylko dlaczego nie znamy losów pozostałych naszych herosów? Chyba lepiej by było, gdyby twórcy wydali tą grę za pół roku. Może wtedy byłaby dopracowana i przemyślana cała ta kampania. Trzeba czekać na jakiś większy patch i na edytor map, bo na razie to nie ma na jakich mapach grać. Przydałyby się również większe mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 No jakby to bylo takie proste to bym tak zrobil :mur: ale przynajmniej polacy staraja sie przegrac z honorem :mur: Miałem ten sam problem. Prawdopodobnie masz niewlasciwego patcha (np na gamershell jest do edycji CD). Tu jest prawidłowy http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Czy u Was po instalacji patcha wyskakuja jakies buraki w menu glownym?! Nie mowie o nieprzetlumaczonych fragmentach w samej grze tylko o jakis krzaczkach ktore sa zamiast liter w menu na poczatku. Inna sprawa jeszcze to ze po patchowaniu gra nadal ma numerek 1.0 a chyba powinna miec 1.1 nie? I ostatnia sprawa, myslalem ze patch DODAJE opcje Easy a nie ZASTEPUJE opcje Normal bo 1 kampanie lecialem na normalu a po instalacji mam do wyboru tylko Easy a potem juz Hard i Heroic. WTF?! EDIT. Patch mam na bank dobry, wersja DVD PL. EDIT2. Czy ktos ogarnal juz czemu ten syf tak sie tnie po jakims czasie. U mnie nawet po restarcie gry juz teraz jest zamulka od samego poczatku. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLen Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Czy ktos ma sposob na przedostatnia misje ostatniej kampanii ? Kiedy to trzeba pojmac Isabell .. jednak kiedy docieram do jej zamku to tam jest ponad 200 paladinow , okolo 50 archangelow .. prawie 700 piechoty .. no bez przesady :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 sie normalnie zajerzylem - w mm w lublinie krzycza sobie 89 zeta! normalnie zdzierstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Czy ktos ma sposob na przedostatnia misje ostatniej kampanii ? Kiedy to trzeba pojmac Isabell .. jednak kiedy docieram do jej zamku to tam jest ponad 200 paladinow , okolo 50 archangelow .. prawie 700 piechoty .. no bez przesady :blink: Skorzystaj z zamków Haven w tej misji. Jest ich 4 lub 5 (nie pamiętam już). Rozbuduj zamki. Archaniołów robić nie musisz, zwykłe wystarczą. Następnie uzbieraj armię i zaatakuj przeciwnika. Jak grałem, to atak przeprowadził Findan (? - chodzi o tego elfa, choć Godric też nie byłby zły). Wybierz bohatera z wysokimi współczynnikami attack i defense. Na mapie jest pełno miejsc gdzie można się podpakować (areny i inne takie) i zwiększyć luck i morale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mam problem w5 misji pierwszej kampani jedno zzadan brzmi zeby zdobyc zamek w pierwszym tygodniu zdobywam go a gdy mija tydzien pokauje sie plansza ze przegralem o co chodzi gram na wersji 1.0 angielskiej spolszczonej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mam problem w5 misji pierwszej kampani jedno zzadan brzmi zeby zdobyc zamek w pierwszym tygodniu zdobywam go a gdy mija tydzien pokauje sie plansza ze przegralem o co chodzi gram na wersji 1.0 angielskiej spolszczonej. Kolo zamku masz więzienie i musisz do niego pójść i uwolnić Izabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Co jest z tym PATCHEM???????????????Jak to Gowno zainstalować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Co jest z tym PATCHEM???????????????Jak to Gowno zainstalować?? Po co instalować patcha jak all dobrze działa ? Poszukaj na www.gram.pl. Tam jest dużo info na temat patchów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 mam dwa pytanka: 1. jak podzielic jeden oddzial na dwa? 2. jest jakis sposob na poprawe poruszania sie po podziemiach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 mam dwa pytanka: 1. jak podzielic jeden oddzial na dwa? 2. jest jakis sposob na poprawe poruszania sie po podziemiach? 1. Dzielisz oddziały trzymająć shift+ lewy przycisk myszki 2. Logistyka na expert a szczegolnie dobre jest pathfinding ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 chwilowo gram bez patcha, szkoda mi 50mb zeby sciagnac :D wiec chcialbym sie zapytac czy pewna rzecz juz dziala: podczas kampanii elfow glowny bohater ma skilla "imbue arrow" czyli wybierasz zaklecie jakies i ono jest dodawane do kazdego ataku bohatera. czy wam ten wynalazek dziala bo mi nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...