shoq Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Link - Takie kupilem tylko, ze biale. Niestety nie moglem znalezc bialych na necie, zeby wam pokazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zajebiste, przynajmniej te ze zdjęcia ;) Gdzie takie dorwałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Link - Takie kupilem tylko, ze biale. Niestety nie moglem znalezc bialych na necie, zeby wam pokazac. Coś ten link nie działa.. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 :blink: Mi działa. Sprawdź w innej przeglądarce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Co do lazenia w butach od kosza na codzien to nie widze problemow. No chyba ze dla coniektorych buty do kosza kojaza sie tylko z tymi z lat 80 gdzie wszystkie siegaly za kostke ;] Na codzien pomykam w dosc zadkich Reebokach do tenisa. Zajebiscie wygodne i przewiewne. Ostatnio jednak zakupilem cos na lato. Wybor padl na Pume. Mieli rozmiary no i moj stopa sie miescila ;] W podbiciu nie uciskaja i to mnie cieszy. Kilka modeli Adidasa z tego powodu odpadla ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 swietnie wygladaja, co to za model? nie ma to jak czarno-biale smukle buciki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Puma Drift Cat L Jednak mialem duze problemy z dorwaniem ich w sklepie, w wiekszosci rozmiary konczyly sie na rozmiarze 42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Od kiedy modele Pumy dostępne są na allegro za ok 100-130zł przestały mi się podobać bo co druga osoba je nosi... Za to jeszcze nie widziałem nikogo kto by miał identyczne Adi Racer jak ja ;] Edytowane 25 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 a ja jeszcze nie widzialem nikogo kto by nosil reeboczki velocera ;) swoja droga to pumy z logiem ferrari mozna spotkac wszedzie, nuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Dzieki JROX;). Ja te buty w stanach kupilem. Ale Ci powiem, ze tam takie buciki duzo tansze nzi u nas;). Hawka najdrozsze byly chyba za 40$, a vansy za 50$. Edytowane 25 Lipca 2007 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 but do kosza ... hmmm.... to zalezy jaki masz styl ubierania. osobiscie nei chodze w takich butach, jednak mam wielu kumpli ktorzy w nich wlasnie chodza, i wygladaja normalnie. ja preferuje buty typu nike 6b + (takie ze smoczkiem zlotym na boku) i nie wyobrazam sobie, jakbym miał wyjsc np. w trampkach na ulice Oo. but to but, to ze do kosza to nie znaczy ze tylko na parkiet. majkele 18 low np. prezentuja sie zajebiscie :D pozdro p.s. do kosza polecam tylko i wylacznie majkele, najlepsze buty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jesli chodzi o trampki to są najbardziej high enodowe buty:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Puma Drift Cat L Jednak mialem duze problemy z dorwaniem ich w sklepie, w wiekszosci rozmiary konczyly sie na rozmiarze 42 Wczoraj także okazyjnie zakupiłem takie buty za 129zł , jedyna różnica to dodany znaczek ferrari. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 MOje kosztowaly 299 w niektorych sklepach 269 zadnego znaczka ferrari nie posiadaja i to mnie cieszy. Ten znaczek moze widniec jedynie na moim samochodzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Wczoraj także okazyjnie zakupiłem takie buty za 129zł , jedyna różnica to dodany znaczek ferrari. I to, że nie są pewnie oryginalne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) No wiem , że tyle kosztują dlatego napisałem okazyjnie. A takie okazje nie często się zdarzają. Tak wyglądają , raczej nie podróby , pudełko też nie wygląda na podróbe. Dobra już nie nie nabijajcie się z tego super znaczka :lol2: Edytowane 25 Lipca 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Takich okazji pełno na allegro... chociaż ostatnio co raz mniej bo wreszcie zaczęli się brać za podrabianą odzież i aukcje są najczęściej wystawiane na kilka godzin ;] Nie wcale nie podróby :lol2: http://allegro.pl/item219474643_buty_puma_...o_dzisiaj_.html Edytowane 25 Lipca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Pumie Ferrari mówimy nie ;] Powiedzmy "Hello" butom: - Tommy Hilfiger - Lacoste - Springfield <- polecam. Na allegro nie ma ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 http://allegro.pl/item219382360_puma_bmw_s...agic_sport.html te buty syca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Za jakis czas i te pewnie beda po 130zl ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Pumie Ferrari mówimy nie ;] Powiedzmy "Hello" butom: - Tommy Hilfiger - Lacoste - Springfield <- polecam. Na allegro nie ma ! ;] Lacosty chcialem kupic w Irlandii, ale maja jakis dziwny kroj ;] Noga mi nie weszla w 3 modele. Waziutkie cholernie Wizualnie jednak bardzo mi sie podobaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 http://allegro.pl/item219382360_puma_bmw_s...agic_sport.html te buty syca ;] Czyste gazeciarstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Za jakis czas i te pewnie beda po 130zl ;D. Juz sa po 179 ;] http://allegro.pl/item217804310_puma_infle...model_2007.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Juz sa po 179 ;] http://allegro.pl/item217804310_puma_infle...model_2007.html I teraz po czym poznac, ze to podrobki?:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Wydaje mi się, że jak jest gwara to raczej nie podróbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ohh, nawet ja się pochwalę swoim nowym zakupem, ponieważ zadziwiająco szybko coś wpadło mi w oko i kupiłem :rolleyes: Wybierając się w deszczowy kraj nie pomyślałem o tym i wziąłem z polski buty z wywietrznikami na podeszwie co okazało się totalnym błędem. Robiąc kilka kroków nawet w małym deszczu miałem mokrą skarpetkę. Kupiłem więc te poniżej. Cena: 80E ~ 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) gdzies ktos mi mowił ze oryginalne pumy maja jakis hologram gdzies, tylko nie iwem gdzie :P. musze zapytac, i jak bede weidział to napsize. a ogolnie to na allegro jest wuchta podrob pumy wiec radze kupowac w sklepie, chyba ze to komus nie przeszkadza. update: podobno w lewym bucie ! Edytowane 27 Lipca 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 gdzies ktos mi mowił ze oryginalne pumy maja jakis hologram gdzies, tylko nie iwem gdzie :P. musze zapytac, i jak bede weidział to napsize. a ogolnie to na allegro jest wuchta podrob pumy wiec radze kupowac w sklepie, chyba ze to komus nie przeszkadza. update: podobno w lewym bucie ! Tylko wiesz, jest taki problem ze buty pumy w sklepach kosztują ~400zł a tyle to ja za buty nie dam Poza tym jak dla mnie to są robione na "jedno kopyto" i się prawie nie różnią(no poza kolorem :) ). I w ogóle takie pospolite te pumy są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 ja osobiscie pum nie kupie i mnei podrobki np przeszkadzaja. co od pospolitosci to fakt, co drugi polak je ma. i wcale te buty nei sa takie fajne. jestem pewien ze gatunkowo buty rowniez sie roznia. wole kupic sobie jakies nike :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 ja osobiscie pum nie kupie i mnei podrobki np przeszkadzaja. co od pospolitosci to fakt, co drugi polak je ma. i wcale te buty nei sa takie fajne. jestem pewien ze gatunkowo buty rowniez sie roznia. wole kupic sobie jakies nike :Pjesteśmy takiego samego zdania ;) ale imho wole convers :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...