Tymin Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Jakie Buty Sportowe polecacie do 200-250zł ? wymagania to takie że mają być wytrzymałe i wykonane ze skóry ;] póki co zastanawiam się nad tymi Adidas Tuscany GY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 TAKIE Sam sobie sprawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 póki co zastanawiam się nad tymi Adidas Tuscany GYteż się nad nimi zastanawiam ale nie udało mi się znaleźć tego modelu w żadnym sklepie na przymiarkę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Dokładnie ja mam ten sam problem.. ;/ Edytowane 21 Maja 2008 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 te mam >miesiąc. aktualnie czekam na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Potrzebuję na gwałt www sklepów w USA, w których znajdę dużo modeli Nike Dunk High oprócz www.pickyourshoes.com bo tam wszystkie modele jakie mnie interesują są "sold out" Edytowane 28 Maja 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Kupiłem te CONVERSE'y. Ogólnie jestem zadowolony z bucików,dzisiaj przyszły zobaczymy jak sie beda spisywac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 wallec, jaki to model tych najów u dołu? :) Fajowe całkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Ja dzisiaj kupiłem sobie takie buciki, czaiłem sie na nie od dawna, a teraz je miałem w promocji. Jeżeli będą tak wytrzymałe jak poprzednie umbro to świetnie (stare wytrzymały 2 lata ostrego katowania) Umbro Richmond Edytowane 31 Maja 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 wallec, jaki to model tych najów u dołu? :) Fajowe całkiem :D ten sam co bialych :P Court Tradition v2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ma ktoś na forum Nike Shox R4 - http://allegro.pl/item374048026_nike_shox_...ozmiary_45.html ? Myślałem o takich na lato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Panowie, nietypowa sprawa. Eleganckich bytow szukam. Takich do garniaka, tudziez do jeansow. Powinny byc czarne, skorzane, kwota 350-400 pln, jesli mozna taniej to ofcourse jestem na tak. Dlaczego nietypowa? Chodze tylko w takich butach wiec dam ci rade - nie wazne czy dasz 200 czy 400 to i tak po pol roku do kosza poleca. Lepiej kup sobie 3 pary po 150zetow niz jedna za 450. Ja ostatnio kupuje w sieci deichmann bo tam nie robia wiekszych problemow z reklamacjami. Moze nie umiem chodzic ale kazde buty mi sie rozpierdniczaja po 3 miesiacach :sad: Odradzam te wszyskie drogie pasty, kremy, nic to nie daje. Generalnie nie ma co sie marnowac czasu nad wybieraniem butow. To poprostu buty. Pojda do kosza i tak i tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Orientuje się ktoś czy te Nike Court Tradition albo podobne modele można dostać w Fashion House za niższą cene niż w innych sklepach ? :x Edytowane 3 Czerwca 2008 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Przemol^N - nietypowa jak na ten temat :) Jak narazie zakup przelozony na lipiec. Do butow mam troszk einne podejscie niz Ty. Maja mi sluzyc jak najdluzej, bo jezeli decyduje sie na zakup danego modelu, egzemplarza, to widocznie mi sie podobal i dobrze lezal na nodze. Swoja droga mam zawsze kilka par, w zaleznosci od typu wysjcia, ubioru, tudziez ochoty, wiec buty zuzywaja sie wolniej... Nike Court Tradition mozna dostac (przynajmniej u nas) na czechach u koreanca. Za 90zl i trzymia sie juz 3 miech. Kumplowi po tym czasie orginaly sie rozpadly i zżółkly (moje i jego biale). Buty typowo na jeden sezon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jakie Buty Sportowe polecacie do 200-250zł ? wymagania to takie że mają być wytrzymałe i wykonane ze skóry ;] póki co zastanawiam się nad tymi Adidas Tuscany GYja sobie kupilem Adidas Tracer TR7, buty są bardzo dobre na lato! ostatnio towarzyszyly mi podczas wyjazdu w góry podczas ktorego ponad 100km przeszedlem ;p bralem je tam praktycznie na slepo bo kilka dni wczesniej kupilem, ale bardzo dobrze sie sprawdzily i nie mam na co narzekac. buty rowniez bardzo dobre na rower:> http://allegro.pl/item370291443_roz_44_2_3...kat_672124.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Moj najnowszy nabytek tylko ze w wersji na rzepo-klamerke. http://www.bata.pl/artykul/68441 Nie moglem sie powstrzymac... zakup czarnych butow dalej planowany, ale musze to odlozyc na dalszy termin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Dlaczego nietypowa? Chodze tylko w takich butach wiec dam ci rade - nie wazne czy dasz 200 czy 400 to i tak po pol roku do kosza poleca. Lepiej kup sobie 3 pary po 150zetow niz jedna za 450. Ja ostatnio kupuje w sieci deichmann bo tam nie robia wiekszych problemow z reklamacjami. Moze nie umiem chodzic ale kazde buty mi sie rozpierdniczaja po 3 miesiacach :sad: Odradzam te wszyskie drogie pasty, kremy, nic to nie daje. Generalnie nie ma co sie marnowac czasu nad wybieraniem butow. To poprostu buty. Pojda do kosza i tak i tak. Jeszcze nigdy nie zdarłem takich butów w czasie krótszym niż 3 miesiące użytkowania, a używam tego typu obuwia od 10 lat niemal cały czas. Kupowałem zarówno te najtańsze za 200-300zł jak i sporo droższe i każde wytzrymywały spokojnie. Buty jednak regularnie konserwuje i czyszcze, bo ja jednak uważam że dużo to daje jezeli chodzi o stan wizualny i techniczny Edytowane 10 Czerwca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam ! Przymierzam się do jakichś letnich bucików. Wymagania dosyć skromne: muszą być białe i te 2 sezony letnie minimum wytrzymać... Najpierw zastanawiałem się nad Kappą, jednak czytając opinie o nich podobnież lubią się rozklejać (a może się mylę?). Wiec podniosłem budżet do kwoty ~200pln. Pierwszą moją propozycją jest Nike Tennis Classic. Wyjątkowo mi pasują pod względem wyglądu , jednak czy będą wystarczająco wytrzymałe ? Może jakieś inne propozycje w tej cenie (a może tańsze ?:)) mile widziane ;] Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Jeszcze nigdy nie zdarłem takich butów w czasie krótszym niż 3 miesiące użytkowania, a używam tego typu obuwia od 10 lat niemal cały czas. Kupowałem zarówno te najtańsze za 200-300zł jak i sporo droższe i każde wytzrymywały spokojnie. Buty jednak regularnie konserwuje i czyszcze, bo ja jednak uważam że dużo to daje jezeli chodzi o stan wizualny i technicznyNapisalem ze 3 miesiace i przewaznie wygladaja juz na uzywane. Ostatnio kupuje za max 300 bo wydawanie wiecej niz 100 zetow na miesiac na obuwie srednio mi odpowiada. Ja przyznaje, ze jestem leniwy i nie mam sily i czasu na konserwacje. Jakas pasta nablyszczajaca i tyle. Najczesciej mam 2-3 pary w zaleznosci od garniturow i jak jedna para sie niszczy to dokupuje. Chodze codziennie w tego typu butach. Jakos nigdy nawet w szkole sredniej czy na uczelni nie pasowaly mi buty inne. Czuje sie w innych jakos zle. Wszystko chyba przez uzaleznienie od garniturow. Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Panowie weźcie pod uwagę, że to jeszcze zależy od sposobu poruszania się. Jedni jeżdżą tylko autem, inni dużo komunikacją miejską, a wtedy rzeczywiście szybko się mogą zdzierać. Przy tego typu butach, to dość istotna rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) A ja dzisiaj wszedłem w posiadanie butków marki Diverse za oszałamiajacą kwotę 50zł :lol: Z zewnątrz skóra, ogólnie tanie buty do pochodzenia w jeden sezon. Edytowane 14 Czerwca 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 ogólnie tanie buty do pochodzenia w jeden sezon.chciałeś napisać "w jeden miesiąc", miałem takie i dokładnie po takim czasie się rozpadły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Co do konserwacji obuwia skórzanego to proponuje zapoznanie się z informacjami na stronie Pana Kielmana jest tam kilka ciekawych informacji. Jednocześnie polecam buty od Niego, trzymają się i pasują do nogi idealnie wymagają coprawda troche zabawy co jakiś czas :lol2: ale komfort to wynagradza. W letnie upały noga się wogóle w tym nie poci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 chciałeś napisać "w jeden miesiąc", miałem takie i dokładnie po takim czasie się rozpadły :DCzy ja wiem, to zależy też jak sie o buty dba. Wygladają całkiem solidnie, a ja nie mam zamiaru jakoś bardzo ich katować. Zresztą, niczego wielkiego nie spodziewam sie po papciach za 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jednocześnie polecam buty od Niego,"Ceny półbutów męskich szytych na zamówienie z najlepszej polskiej skóry cielęcej rozpoczynają się od 1900 złotych." Nie zarabiam 100K na miesiac niestety. Buty na dwa, trzy miesiace za 1900 a znajac zycie wyjdzie z 2500. Niestety jestem za to za biedny. Lecz dzieki za namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Mój nowy nabytek: UMBRO RICHMOND Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mój nowy nabytek: UMBRO RICHMOND I jak wrażenia ? Bo właśnie czegoś takiego szukam, ale chyba jednak wezmę Nike Tennis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja posiadam takie cuś ;) Ogólnie bardzo wygodne i jak na razie trwałe (3 miesiące posiadam, a śladów brak[obtarcia etc.]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 I jak wrażenia ? Bo właśnie czegoś takiego szukam, ale chyba jednak wezmę Nike Tennis...Po 3 tygodniach użytkowania Umbro Richmond, są bardzo wygodne, ale jak to białe buty - łatwo sie brudzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja mam moje pumki speed caty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...