Havoc Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 http://goldsport.pl/do/item/100994/ButySalomonExitŚwietne, nawet w moim stylu. Ale zna ktoś może tańszą alternatywę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommoOhio Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Oglądam, oglądam, szperam, przeglądam i nie widziałem nic konkretnego icon_wink2.gif Może nakierujecie mnie na coś względnie cool&trendy. do 300PLN PS. Chodzi u buciki na zimę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Świetne, nawet w moim stylu. Ale zna ktoś może tańszą alternatywę? tak od siebie dodam ze naprawde warto wylozyc troche wiecej kasy na buty na zime. aktualnie zacznie sie 4 zima dla moich salomonow a wygladaja praktycznie jak nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Dokladnie, nie ma co oszczedzac. Ja zaczynam trzeci sezon w tych: http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/...00709/detail.do I smialo moge je polecic. Nie sa tanie, ale jakosc i komfort, a co za tym idzie zadowolenie z uzytkowania usprawiedliwiaja cene. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Dokladnie, nie ma co oszczedzac. Ja zaczynam trzeci sezon w tych: http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/...00709/detail.do I smialo moge je polecic. Nie sa tanie, ale jakosc i komfort, a co za tym idzie zadowolenie z uzytkowania usprawiedliwiaja cene. :P Oszczędzanie oszczędzaniem, ale wyłożyć 500zł na buty "od ręki" to raczej mało kogo stać :wink: 350 to jak dla mnie max :rolleyes: Ktoś wyżej pisał o najkach gortex, a co za problem zamówić z USA? Też się bałem za pierwszym razem, ale to nic strasznego, czasem szybciej paczka dojdzie niż na terenie polski :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Oszczędzanie oszczędzaniem, ale wyłożyć 500zł na buty "od ręki" to raczej mało kogo stać :wink: 350 to jak dla mnie max :rolleyes:Oj mylisz się, mylisz :) Dla niektórych buty zaczynają się właśnie od 350 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Tez szukam butow na zime i mam problem zeby znalezc cos ciekawego do 300zł. Ciekawe buty zaczynaja sie od 450/500zł.. A co powiecie na cos takiego? http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=779298481 Strasznie tanie, a nie wygladaja najgorzej - czesto w cenach 300-400zł widzialem rozne o wiele gorsze buty. Nie mam doswiadczenia z materialalem z nubuku jak z czyszczeniem? Chcialem poznac wasze zdanie, jak myslicie daja rade te buty czy obciachowe? I jak z wytrzymaloscia? Wytrzymaja 2 zimy? 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 A co powiecie na cos takiego? 3392106[/snapback] Nie mam doswiadczenia z materialalem z nubuku jak z czyszczeniem? Jednym słowem: ciężko. Lepiej chodzić w nich uważnie i nie brudzić, naprawdę :D Ja polecę coś takiego: http://www.but1.pl/obuwie-meskie/sportowe/...ond-shift-p828/ . Przelatałem 1 zimę, teraz będzie druga. Jeżeli nie chcesz brać drogich Timberlandów 6" to jest to dobry i tańszy zamiennik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Ja tam zakupilem cos takiego http://moda.allegro.pl/item793407139_buty_...ng_43_nowe.html Tanie, wygodne, nieprzemiekaja, cieplo trzymaja, noga sie nie poci Czego chciec wiecej Aha podeszwa niezla, nie slizga sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Ja już 4 sezon pomykam w takich http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3571 Wygodne, ciepłe, nieprzemakalne, wygodne, wytrzymałe, wygodne. Oczywiście trzeba wypastować od czasu do czasu, niemniej przy odpowiednim traktowaniu wciąż wygladają jak nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Wczoraj kupiłem buty RYŁKO. Nie chce mi sie robić zdjęcia :P el_gringo_dado może i ciepłe ale teraz na jesień nie gotujesz nóg w tych butach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) No i stało się. W pewną sobotnią noc na czymś rozciąłem materiałową przednią część moich pięknych biał-błękitnych Airmaxów :( Oddałem buty na gwarancji i już nie mieli tego modelu na stanie :cry: i kupiłem Nike Zoom Classic SB: Ostatnio jeszcze kupiłem fajne kremowo-białe średnio-wysokie sneakersy BOSS-a w outlecie za bezcen i jestem mega happy. Takie, tylko ładniejsze, bo białe i nie zawiązane tak gejowsko ;-) Edytowane 27 Października 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Jak z wygodą zooma w stosunku do air? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 el_gringo_dado może i ciepłe ale teraz na jesień nie gotujesz nóg w tych butach?Znaczy może źle to napisałem, dlatego wprowadziłem w błąd. Nie chodze w nich teraz bo jest jeszcze oczywiście za ciepło, ale zimą są super. No i jak deszcze dość mocno pada a musze wyjść z kudłatym to też zakładam. Niemniej, noga sie nie poci, a na zime nie wyobrażam sobie innych butów. A w teraz póki co pomykam w Reversach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Jak z wygodą zooma w stosunku do air?Po 1. To nie wiem czemu to się zoom nazywa. To jest zrobione na zwykłej podeszwie wyglądającej jak troszkę grubszy tennis classic. Po 2. Nigdy przenigdy nie widziałem niewygodnych sneakersów ;-) Po 3. Różnicę w airmaxach czułem tylko jak biegłem po twardym. Normalnie nie czuć amortyzacji tylko to, że przód buta jest zaokrąglony, do czego na początku ciężko się przyzwyczaić. W ogóle żałuję, że je oddałem. To były moje ulubione buty ever. Dałbym je do szewca to może by coś wyczarował. Ech... r.i.p ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zoom to tez system ;) tylko taki mały prostokącik jakby we wkładce buta. Nie mogę też znaleźć teraz zdjęcia ale coś tam daje. Raczej niewiele ;) Mam ten sam model buta, jeden z system Zoom, inny bez i różnica może minimalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 http://tenisufki.eu/lab/air/#tab_9 Zoom to też system amortyzacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Jakbyś mi nie powiedział, to bym w życiu na to nie wpadł. Whatever... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 zamierzam zdobyć takie http://www.allegro.pl/item794467152_nike_z..._44_degris.html lub takie http://www.allegro.pl/item793660721_reebok...45_sarafis.html dylemat, Nike wyglądają mi na mniej solidne za to Reebok na zbyt monotonne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 @UP Jak dla mnie - najki troche dresiarskie, za to rbk spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Z dwojga złego to jednak riboki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 szukam butow, zgrabnych, waskich i czarnych tego rodzaju te kupilem w tamtym roku - zara - 250zl - super wygodne i nawet wytrzymale rzucilo sie komus w oczy cos podobnego? pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) adidas porsche s2 ? nie ma rzepów, ale reszta by się zgadzała. aha, gdybyś się zdecydował to uważaj na podróbki. Edytowane 19 Listopada 2009 przez rolmops Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 dzisiaj ide na miacho i moze cos wyrwe niekoniecznie adidas/nike/puma/reebok dam znac jak cos znajde ;) zoltan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 szukam butow, zgrabnych, waskich i czarnych tego rodzaju te kupilem w tamtym roku - zara - 250zl - super wygodne i nawet wytrzymale rzucilo sie komus w oczy cos podobnego? pozdr. :) Podobne robi Tommy Hilfiger, Bugatti, Lacoste. Tylko. ze buty tych marek sa "troszke" drozsze od tych z Zary i tak +500PLN trzeba liczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Jest jakiś środek do "sterylizacji" ;) wnętrza butów? ;> Zakupiłem nową parę, która okropnie się wg mnie nosi więc zamierzam je puścić na Allegro. Naturalnie jako używki, ale jako porządny sprzedawca chce je doprowadzić do stanu neutralnego ;) Głupi mi było by wysyłać je bez wyczyszczenia jednak mycie w pralce odpada. Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 http://allegro.pl/item817874630_odorgone_n...or_zapachy.html Tutaj na allegro, ale osobiście bym polecał udać się do np. Deichmanna i tam pogadać z sprzedawcą, napewno mają takie specyfiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Pytaj o odświeżacz do obuwia. W każdym porządnym sklepie obuwniczym powinni mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Takie jakieś duuuuże się wydają ale chyba się przyzwyczaję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Hej, no przyszła zima pipa do Krakowa i stanąłem przed wyborem butów. Jak zwykle w moim przypadku mam problem z wyborem odzieży (w tym i obuwia). Generalnie szukam bucików coby były w miarę uniwersalne. Chroniły mnie przez wygwizdem wielkim w zimę, przed bolesnymi upadkami (no tak w miarę, bo wiadomo, że kolców nie potrzebuję ;]) no i np. żeby dało się je ubrać w góry (@lato mode on). Widziałem kilka fajnych produktów jak tak szwędałem się w swoim licho wolnym czasie i mam pytanie do Was. Jakich marek unikać, jakich szukać? Jak teraz wypadają marki w stylu Salomon, Alpinus, Campus? Na butki dałbym maksymalnie z 400zł. Więcej to już IMHO przesada. Chciałbym też uniknąć kupna butów stricte zimowych. Cięzkych, skórzanych, wypchanych sztucznym futrem traperów. Co polecicie w ramch takich wymagań? Wybór duży i ciężki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...