Gość sialala Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Obrazki z gameplaya PES 6 na X360 Wyglada na to, ze informacja o exclusive dla X360 jest prawdziwa. 27.10.06 kupuje zatem X360 :rolleyes: W koncu exclusive dla ktorego warto kupic ten sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 MS musiał naprawdę sporo kaski sypnąć żeby Konami się to opylało. A co z wersją PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 http://www.hoopla.pl/product_info.php/products_id/7026 Co to za cuda?? Telewizory projekcyjne?? opyla się? Na razie byloby podłączone PS2. Co mi się rzuciło w oczy to rozdziałka (ten tv ma pełne 720p jak xbox a nie wyższą jak inne pokroju 1366 x xxx) no i HDMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (...) Wyglada na to, ze informacja o exclusive dla X360 jest prawdziwa. 27.10.06 kupuje zatem X360 :rolleyes: W koncu exclusive dla ktorego warto kupic ten sprzet. mhm ale ten exlusive bedzie tylko 12miesieczny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 MS musiał naprawdę sporo kaski sypnąć żeby Konami się to opylało. A co z wersją PC? Nic nie wiadomo, nie ma w zapowiedziach. Ten exclusive wydaje sie byc pewna informacja. Bye Sony. mhm ale ten exlusive bedzie tylko 12miesieczny ... Tjaaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wiem zle sie wyrazilem AŻ i w tym momencie masz racje mowiac bai bai Sony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Co do wersji PC, to moze byc tak, ze zostanie przesunieta do premiery Visty, wtedy to gracze PC i X360 beda mogli wspolnie grac poprzez internet. W koncu do tego dazy Bill (monopolizacja rynku gier, polaczenie swiata gier konsolowych i PC'towych). Ale to tylko moje gdybanie. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) ponizej link do Fora2 -najnowszy trailer!!!..zapowiada sie naprawde swietnie!!! forza2 i najciekawsza wiadomosc ktorej mam nadzieje jeszcze nie bylo!!!...nie wiem czy pamientacie jak kiedys sugerowalem ze byc moze na x360 bedzie mozna zaktualizowac direct 9c do direct 10-to byly kiedys moje dywagacje ktore byc moze spelnia sie dzieki czemu niewatpliwie bylaby to spora zaleta w stosunku do ps3 xboxonline DirectX – czyli biblioteki sterowników multimedialnych, dzięki którym uzyskujemy dostęp do coraz to nowszych technologii wykorzystania obrazu i dźwięku, dzięki nim mamy możliwość coraz lepszego i pełniejszego wykorzystania potencjału tkwiącego w trzewiach naszego komputera. Najnowsza wersja programu – DX10, będzie szeroko wykorzystywana PeCetowych wersjach gier najnowszej generacji i dobrze byłoby, gdyby także konsole miały możliwość korzystania z jego dobrodziejstw. Sytuację dobrze rozumie Microsoft, który wprowadzając usługę Live Anywhere musi się liczyć z faktem, że łatwiej będzie zmusić do wspólnej pracy urządzenia bazujące na podobnych standardach przetwarzania danych. ATI wychodzi potrzebom naprzeciw. Okazuje się bowiem, że koncern nie widzi przeszkód aby zaktualizować Xboxa360 o nowe biblioteki i w ten sposób ułatwić pracę programistom, chcącym na przykład przenieść grę tworzoną z myślą o PeCetach na Xboxa360. Nietrudno się domyślić, że po głowach krąży przede wszystkim Crisis, najnowsza superprodukcja Crytek Studios, zdobywczyni wielu nagród i wyróżnień. Jeśli o mnie chodzi, to nie widzę przeszkód. Jedna aktualizacja mniej, jedna więcej – i tak w sumie nie wiadomo co w nich jest. Obawiam się tylko o rozmiar pliku i o problemy, które mogą się pojawić podczas instalacji gdy ktoś np. wyłączy nieopatrznie konsolę. BlueScreen? To dopiero byłaby pożywka dla zażartych przeciwników Xboxa. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 i najciekawsza wiadomosc ktorej mam nadzieje jeszcze nie bylo!!! Była, kilka postów wcześniej, osobiście wlepiłem takiego posta :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mea Culpa!! poprostu dostalem dzisiaj laptopa za darmo w prezencie i dlatego zapewne z wrazenia zdublowalem newsa!!-swoja droga na wczesniejszy nie bylo chyba odzewu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Takie możliwośći graficzne a wy chcecie jakieś gierki 2D ;) B. ładnie sie zapowiada gierka 2 Days to Vegas http://www.gamespot.com/xbox360/action/2da...ys%20to%20Vegas EEE Te "Screeny" to nie są screeny a rendery ( było to napisane gdzieś może na stronie producenta ) a i gra jest już robiona dłuuugo i dłuugo a nowych screenów albo chociaż renderów nie widać. Hmmm FM2... może wkońcu jakiś tytuł przekonujący mnie do Xboxa 360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mea Culpa!! poprostu dostalem dzisiaj laptopa za darmo w prezencie i dlatego zapewne z wrazenia zdublowalem newsa!!-swoja droga na wczesniejszy nie bylo chyba odzewu Jak nie było jak był :wink: TrueVanDal nawet pamiętał, że swymi czasy pisałeś na temat DX10 swoje przypuszczenia :) A niech mnie. Jednak gladiac dobrze prorokował ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) ...ATI wychodzi potrzebom naprzeciw. Okazuje się bowiem, że koncern nie widzi przeszkód aby zaktualizować Xboxa360 o nowe biblioteki i w ten sposób ułatwić pracę programistom, chcącym na przykład przenieść grę tworzoną z myślą o PeCetach na Xboxa360. Nietrudno się domyślić, że po głowach krąży przede wszystkim Crisis, najnowsza superprodukcja Crytek Studios, zdobywczyni wielu nagród i wyróżnień. Jeśli o mnie chodzi, to nie widzę przeszkód. Jedna aktualizacja mniej, jedna więcej – i tak w sumie nie wiadomo co w nich jest. Obawiam się tylko o rozmiar pliku i o problemy, które mogą się pojawić podczas instalacji gdy ktoś np. wyłączy nieopatrznie konsolę. BlueScreen? To dopiero byłaby pożywka dla zażartych przeciwników Xboxa. Ja zrozumiałem tylko tyle, że wyjdzie na to samo, co instalowanie directx 9.0c mając rive tnt 2. Nie było tu nic pisane w jakim stopniu na wykożystywać XO te biblioteki ino iż ma to ułatwić pracę programistą przy konwersji z PC. A te gdybania szczerze mówiąc mnie nieco roźśmieszyły, jakoś nie słyszałem, aby sie jaja działy przy aktualizacji oprogramowania na pc (gdzie jest to normalką), psp czy na czymkolwiek. No, jedynie kome musiałem po aktualizacji oddać do serwisu. Chyba, że byłaby to aktualizacja na niższym poziomie niż przypuszczam, to co innego. Czyli proroctwo jeszcze nie pewne (bynajmniej nie do końca), gdyż była wtedy mowa o pełnej obsłudze DX10. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Najlepiej poczekać aż wyjdą te gry z DX10 i porównać poprostu ver. z X'a i PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wracajac do Forza2, znalazlem wywiad na IGN, gdzie powiedziane jest, iz bedzie ok. 300 samochodow w tej grze. Ponad 50 z nich to same Ferrari, Lamborghini i Porshe, wlaczajac uliczna wersje McLaren F1. Beda takze American Muscle Car. Tak wiec tego tytulu tez nie mozna opuscic. Juz sie nie moge doczekac. Tutaj caly wywiad: http://uk.xbox360.ign.com/articles/726/726206p1.html Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Najlepiej poczekać aż wyjdą te gry z DX10 i porównać poprostu ver. z X'a i PC Do tego czasu bedziemy wszystko juz wiedzieli co i jak ;] Ja mysle ze to bedzie taka mala niespodzianka Billa na premiere ps3 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) tak sobie przeczytalem to zdanie "...ATI wychodzi potrzebom naprzeciw. Okazuje się bowiem, że koncern nie widzi przeszkód aby zaktualizować Xboxa360 o nowe biblioteki..." i na mysl przychodzi mi slowo - da sie!? da sie, tylko w PC "sie nie da" i trzeba grafiki co pol roku wymieniac :mur: ale rzeczywiscie, poczekajmy, zobaczymy w jakim stopniu bedzie to funkcjonowalo Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mi sie wydaje ze sie da bo doskonale widze roznice w jakosci grafiki i efekty miedzy pgr1 a 2. Te gry wygladaja jak z innych konsol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 co do PES6 na PC, to jest to taka sama wersja jak na PS2. A co do wrażeń z gry zarówno na X360 jak i na PS2/PC to zapraszam do działu gry ;) Tam je opisałem.. Aha. Chyba miałem pecha. Podchodze do stanowiska EA, widze - NBA A pogram - gram 3 minuty może i DROP! Konsola zwis, obraz na ekranie sie zacioł i pad cały czas wibrował. Powiedziałem kolesiowi z obsługi EA i zaprosił mnie na stanowisko obok i zaproponował, ze bedzie grał ze mną. Gramy i DROP! Po jakis 5 minutach. Kolo zawołał typa, otworzyli szafke i resetneli obie konsole. Po chwili gramy - moze 7 minut i DROP. Kolo mnie przeprosił, ja powiedzialem ze musze leciec. Zapytalem sie czy to finalna wersja kodu - powiedzial ze muszą dopracowac wiec pomyslalem ze to moze wina gry. Do tego demko pokazywało na liczniku klatek ze ma 30 FPS ale na moje oko miało 15scie. W kazdym razie napewno nie 30! Bo sie przycinało, chodziło wolno i ślamazarnie. I podczas samej gry tez wystepowały krotkie przyciecia calej gry nie tylko animacji. Potem podchodze na stanowisko Activision. Tony Hawk Project 8. Gram z 5 minut, robie grinda i zwis 0_o W tym momencie zwątpiłem w to, ze to mogla byc wtedy wina kodu NBA. Nastepnie grałem w Carbon i zwis nie nastąpił mimo przejechania calego wyscigu. Virtual Tennis - zwis ;0 Lost Planet nie gralem, ale stałem i patrzyłem jak grają w takim pomieszczeniu z kilkoma X-Boxami 360. Było z 12 konsol tak na oko. Jedna zwisła podczas gdy przez 10 minut patrzyłem jak grają przez multiplayer. Naprawde fajnie sie prezentowała ta gra! Jak postacie biegały w śniegu po kolana. Saint Row chodził cacy, gra fajna, ale za krotko gralem aby sie wczuć w klimat. Model jazdy srednio mi podpadł Test Drive Unlimited wyglądał OKROPNIE i w koncu tez zaliczył dropa ;0 Viva Pinata wygladała BOSKO! cudnie, kolorowo, bajecznie! Piekna gra. Ale sam styl rozgrywki mi sie nie podobał. Przynajmniej nie na kilka chwil, ktore spedzilem przy tej grze. Trzeba było przy niej posiedziec spokojnie z kilkanascie dobrych minut zeby cos sie działo. Zasiać coś, podlać poczekac az wyrosnie. W kazdym razie grafika piekna. Dropa nie było. PES6 dropa zaliczył na konsoli obok. Tam gdzie ja grałem nie było czegos takiego. Grałem potem w Just Cause dla mnie wygladał jak bardziej dopakowany klon Total Overdoose z ekstra grafą. Gierka fajna, ale i ona zaliczyła mi zwis podczas grania :mur: Aha. Microsoft zaprezentował przystawkę do pad'a, ktora bedzie miala dokladnie te same funkcje co pad do PS3 jesli chodzi o detekcje ruchu. Ale koles podczas konferencji pokazywał, ze jest bardziej dokladne, albo przynajmniej bardziej niz panowie z SONY sie przygotowali do prezentacji i lepiej sie nauczyli obslugiwac to. Bo koles latał samoletem, skrecał miedzy słupkami, podrywał maszyne tuż na ziemią. Nice. W kazdym razie to powinno uciac juz wszelkie dyskusje co kto od kogo sciaga, bo to dobitnie pokazuje ze to jest na porzadku dziennym w tej branzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do DX10. Od razu zaznaczam że specem nie jestem więc to co teraz napiszę niekoniecznie musi być prawdą ale... Jak najpierw usłyszałem o tym "upgrejdzie" co właśnie gladiac się tak zastanawiał to wydawało mi się to raczej nierealne (bo np. czegoś takiego nie da się zrobić z kartami graficznymi w PC...do czasu). Ale kiedy chyba nawet na tym forum z ciekawości wszedłem do topicu o R600 (nowym chipie graficznym od ATI) pojawiła się tam informacja jakoby w przyszłości byłoby możliwe dodanie pełnej obsługi DX10 przez zwykłą aktualizację oprogramowania wewnętrzengo ponieważ grafa miałaby początkowo obsługiwać "tylko" DX9.0c (oczywiscie nie wiem na ile pewne to info było). Zacząłem się zastanawiać. Nowością w DX10 ma być tzw. Geometric Shader który ma się czymś zająć (przepraszam za mój brak kompetencji ale nie wiem co dokładnie ma on robić :(, pewnie cos z geometrią ;) ). Zatem będziemy mieli trójcę Shaderów: Pixel, Vertex i Geometry. I teraz najlepsze, chociaż układ graficzny X360 jest bardzo podobny do X1900 (R580 tak?) to jednak zamiast 48PS ma 48US (Unified Shader) czyli takie coś co może być zarówno PS jak i VS w zależnosci od chęci programistów (spora swoboda choć podobno nieco trudniej się je programuje). R600 też ma mieć tylko jednostki US (chyba 64). Skoro zaprogramowanie US do pracy jako PS i VS jest możliwe to najprawdopodobniej można go zmusić do pracy jako GS! Innymi słowy jeżeli to wszystko się potwierdzi to chyba nic nie stałoby na przeszkodzie aby dodać do X360 wsparcie dla DX10 tak jak miałoby to być w grafach opartych na R600. Ile w tym prawdy to nie wiem. Dodatkowo nie jestem na bieżąco ale kiedyś coś takiego wyczytałem w topicu o R600. Nvidia dalej zostaje przy sztywnym podziale na PS/VS i w przyszłości GS (ich G80 podobno ma mieć 32PS/16VS/16GS). Resztę zostawiam wam do przemyślenia i innym do poprawiania mnie (bo pewnie coś nie jest tak jak napisałem ale w temacie nie jestem, sorka zatem). Pozdro. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Test Drive Unlimited wyglądał OKROPNIE i w koncu tez zaliczył dropa ;0podobno dizsiaj miało się pojawić demo TDU - jak ktoś ściągnie to podzielcie się wrażeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2286336 Ogolnie przekaz Snake'a troche dziwny jak dla mnie :lol: Rozumie , ze prawie wszystkie 360'tki na GC lapaly zwiechy tak ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Swoje wrazenia z grania w demo opisalem tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2286336 Zapraszam serdecznie i pozdrawiam. EDIT: Widze, ze kolega @Heat mnie uprzedzil. :) Co do zwiech 360 to bym sie zbytnio nie dziwil. Sam .:Solid_Snake:. napisal ze, konole byly zamkniete w szafkach. :) Chyba tylko duren je tak umieszcza. A co z odprowadzaniem ciepla ?? :D Pozdrawiam. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2286336 Ogolnie przekaz Snake'a troche dziwny jak dla mnie :lol: Rozumie , ze prawie wszystkie 360'tki na GC lapaly zwiechy tak ? :blink: Tak, łapały zwiechy. I wg mnie było to przez to, że siedziały w zamknietych stand'ach i do tego musiały pracować non-stop. Albo ja mam coś z mozgiem, ze wysyła fale destrukcyjne i w moim otoczeniu sie zawieszały ;) na 70% stanowiskach do ktorych podszedlem to x'a zwiesiło (do ktorych podszedłem, nie na ktorych grałem. Bo na tych co grałem to 50% padlo, w tym jedna konsola 2 razy bo przy mnie resetowali :P). Te na stanowisku EA Sports były zamkniete nawet nie w normalnych standach tylko coś jakby drewnianych szafko-szufladach ;p Czyli jeszcze gorzej. Ale to mnie dobiło... bo jak juz zaczynałem w danej grze łapać o co kaman, wczuwać sie i kozaczyć za pomocą pada to YEB! i zwis :/ Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jezeli jeszcze nie bylo :)...- PES6 tylko dla X360 !!! Data: 23.08.2006 15:21 Bez screenów Autor: Seb Komentarze [16] Microsoft zapowiedział dzisiaj, że fani piłki kopanej spod znaku firmowego Konami I EA Sport mogą spać spokojnie - Pro Evolution Soccer 6 oraz FIFA 07 na pewno ukażą się na Xboxie360. Co więcej, obydwie gry stały się czasowym, 12 miesięcznym exclusivem na platformę Microsoftu stanowiąc dużą zachętę do kupna Xboxa360 dla miłośników tego gatunku. to moze byc booool dla wielu fanow ps3-jednak mnie to ani ziebi ani grzeje poniewaz gry tego typu sa mi obce :) ps.Solid -gram od kilku dni w "Test Drive-unlimited" demo ,i jak narazie uwazam ze gra wyglada fajnie -oczywiscie w hd:) ps.najwiekszym crapem graficznym jaki na x360 znalazlem jesli chodzi o grafe i konwersje z pc to "quake 4" poprostu zenada!!, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ps.Solid -gram od kilku dni w "Test Drive-unlimited" demo ,i jak narazie uwazam ze gra wyglada fajnie -oczywiscie w hd:) @gladiac, dzisiaj wyszlo nowe demo TDU. Mozesz grac non-topper przez 60 minut. Do tego masz 3 wozki do wyboru+1 motocykl. Wiecej napisalem na forum GRY. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Roger dzieki za cynk !,wlasnie sie wybieralem na markiet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja nie wiem dlaczego tak mi sie nie podobał ten test drive. Mysle ze moze telewizor na ktorym byl wyswietlany byl jakis dziwny. Aliasing kuł w oczy a budynki wygladały biednie okraszone jakąs tanią teksturą. Moze to skalowało w gore i dlatego tak dupnie wygladało :F Wiem ze sie jezdzilo jakas babką i druga siedziala na fotelu obok i w menu było wyboru auta chyba Top Model. Upewniam sie czy aby napewno to był test drive :P Macie to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja czegos takiego nie mam. W aucie jest tylko kierowca, bez pasazera. Do wyboru sa 3 auta + 1 motocykl (sa to konkretne marki, dostepne na rynku). W demie kierowca jest facet. To tak w skrocie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Miałem z początku dylemat brać Saints Row czy czekać na Test Drive'a, po tym najnowszym demie TDU nie żałuje mojego wyboru ;) jak skończe SR to wtedy wymienie na TDU albo kupie go jak stanieje :) Aha wyszło jeszcze demko Just Cause (632mb- właśnie ściągam) http://www.gamespot.com/xbox360/action/jus...creenindex.html przyznam sie że pierwszy raz słysze o tej gierce ale wyglą nieźle, jakiś pitolony James Bond ;) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...