KAMILcom Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 mam dziwny problem do tej pory jak grałem sobie w 1.6 mialem ZAWSZE równe 60 fps a teraz mi spadło do 50 co robić BTW. da sie jakoś wyłączyć limit klatek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 hmmm 1.5 jest darmowy... opłaca się ściągać i grać? wiecie kiedy będzie 1.6 darmowa? xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 hmmm 1.5 jest darmowy... opłaca się ściągać i grać? wiecie kiedy będzie 1.6 darmowa? xdjak ty bedziesz gral biolog to moze ja tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) mam dziwny problem do tej pory jak grałem sobie w 1.6 mialem ZAWSZE równe 60 fps a teraz mi spadło do 50 co robić BTW. da sie jakoś wyłączyć limit klatek ? w konsoli (~) wpisz "fps_max 100" i upewnij sie że masz wyłączone VSync. hmmm 1.5 jest darmowy... opłaca się ściągać i grać? wiecie kiedy będzie 1.6 darmowa? xd 1.5 jako MOD jest darmowy. Aby pograc w 1.6 rejestrujesz kluczyk z H-L w Steam'ie i grasz. Edytowane 16 Listopada 2006 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 w konsoli (~) wpisz "fps_max 100" i upewnij sie że masz wyłączone VSync. 1.5 jako MOD jest darmowy. Aby pograc w 1.6 rejestrujesz kluczyk z H-L w Steam'ie i grasz. niec nie daje gdzie sprawdzić czy Vsync jest wyłączony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 opcje grafiki? Właściości pulpitu --> Nvidia Display --> nazwa monitora --> performance % quality settings A ja mam inne pytanie. Takie głupie bo niepotrzebne Otóż w cs mam najwyzej 100 fps. fps_max mam na 300. Dlaczego nie chce wyzej pójść? Widziałem u innych ze maja po 200, 300 fps. Nawet w Source na max detalach w niektórych miejscach mam 120 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 developer 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 bez Vsync nie da sie grać ma ktoś inny sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 jak to nie da sie grac? a innego sposobu nie ma, bo to vsync ogranicza ci ilosc klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 jak to nie da sie grac? a innego sposobu nie ma, bo to vsync ogranicza ci ilosc klatekdużo lepiej sie gra bez vsync bo np jak włazisz po drabinie to fatalnie to wygląda ... chyba już wole mniej FPS mieć ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A ja mam takie pytanie, szukałem w necie ale niemogłem znaleść odpowiedzi. Chcemy zrobić turniej w szkole, wszystko musi być legalne i brakuje nam csa, ma to być rozgrywka na Lana, czy cs 1.6 non stem w tym przypadku bedzie legalny ?? Możemy go urzyć do gry na lana? Prosze o szybką odpowiedz , dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A ja mam takie pytanie, szukałem w necie ale niemogłem znaleść odpowiedzi. Chcemy zrobić turniej w szkole, wszystko musi być legalne i brakuje nam csa, ma to być rozgrywka na Lana, czy cs 1.6 non stem w tym przypadku bedzie legalny ?? Możemy go uRZyć (N/C) do gry na lana? Prosze o szybką odpowiedz , dzieki :) Nie nie jest to legalne... bo jest to piracka wersja moda. Teraz z innej beczki. Weź sobie słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak piszemy słowo uRZyć.... Ehh dzieci dzieci :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Teraz z innej beczki. Weź sobie słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak piszemy słowo uRZyć.... Ehh dzieci dzieci A pan dorosly bo umie pan napisac "uzyc" bez bledu? A wie pan jak wyglada wielokoropek? Albo przecinek, prosze pana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A mozecie przestac? Dzisiaj jeszcze nie rozdalem zku... Chyba [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Nie nie jest to legalne... bo jest to piracka wersja moda. Teraz z innej beczki. Weź sobie słownik ortograficzny do ręki i sprawdź jak piszemy słowo uRZyć.... Ehh dzieci dzieci :| Niewiedziałem że to forum ortograficzne lol. Ale dzięki za odpowiedź, pozdro. btw. jesteś o rok starszy odemnie ;] Edytowane 27 Listopada 2006 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mam mały problem z cs 1.6. Otóż gdy do kogoś strzelam to wyskakują czarne kwadraty :huh: . Wiecie w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Mam mały problem z cs 1.6. Otóż gdy do kogoś strzelam to wyskakują czarne kwadraty :huh: . Wiecie w czym problem ? spróbuj tutaj http://bydzia.easyisp.pl/forum/viewforum.php?f=98 Edytowane 23 Grudnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 jest intalka csa 1.6 pod linuxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ok, już wszystko w porządku :) . Pomogło wgranie nowych sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) rece opadaja....ludzie graja na 60fps w cs i jest git.....pewnie jeszcze na bank maja 60hz na swoim monitorze crt jak 90% nuboli na swiecie(magia win XP). Jak brata "oswiecilem" refresh lockiem to "przeciez kazdy tak ma(60hz) a to jeszcze popsuje mi monitor!" Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Poszukuje mapki cs_office1. jest to mapa z ver 0.71 CT zaczyna w malym pomieszczeniu sa 2 wyjscia(jedno tunelem). Terrorysci zaczynaja w budynku na 2 pietrze z widokiem przez okna na podwurko:). Jak by ktos wygrzebal cos takiego pod inna nazwa to prosze wyslac na maiala koziolek10@wp.pl i jeszcze oryginalnego offica(tego z pierwszych wersji, torche inne ulozenie pomieszczen) Dzieki. Jak ma ktos fajne mapki dla 8 graczy to niech zapoda na maila:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 rece opadaja....ludzie graja na 60fps w cs i jest git.....pewnie jeszcze na bank maja 60hz na swoim monitorze crt jak 90% nuboli na swiecie(magia win XP). Jak brata "oswiecilem" refresh lockiem to "przeciez kazdy tak ma(60hz) a to jeszcze popsuje mi monitor!" Dobre, niestety szczera prawda. Kumplowi kiedyś pokazałem, że istnieje inna rozdziałka. Przychodzę, patrzę a on gra na 19'' na 1280/1024 w 60Hz. Myślałem, że zemdleję. Mapki do CS'a? Pogoogluj i użyj czasem rozumu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 na na 17" gram 800x600 80Hz albo 72HZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 na na 17" gram 800x600 80Hz albo 72HZ mowisz chyba o LCD? chociaz chyba nie bo malo jaki ma 80hz..... jesli mowisz o CRT to pytanie: 1)masz monitor z lat 80' ? 2)masz w ogole kolorowy monitor ? bo naparwde mega scisk bo 99,9% monitorow CRT 17' potrafi spokojnie 100hz wycisnac na 800x600, a norma jest okolo 112hz(za pomoca programu powerstrip) bo 99,9% monitor CRT 17' ma 70-71 kHZ (im wiecej tym wiecej Hz na poszczegolnych rozdzialkach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Skoro tak wszyscy piszą o odświerżaniu to jak ustawić 85Hz w 1024?? Gra mi lata 1024 D3D a odświeżanie mam tylko 60Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 dajcie IP do kilku pl serwów , bo grałem na nonsteam:P . Najlepiej servery tylu LAMA w sourceoojjj nie lubimy piractwa.... Skoro tak wszyscy piszą o odświerżaniu to jak ustawić 85Hz w 1024?? Gra mi lata 1024 D3D a odświeżanie mam tylko 60Hz.sciagnij sobie programik refreshlock i odpalaj przed uruchomieniem gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 sciagnij sobie programik refreshlock i odpalaj przed uruchomieniem gry icon_smile3.gifPomogło, dzięki :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Panowie mze kiedys zrobimy jakis maly spar. Zbierzemy ekipe i pogramy. Moge jak cos zalatwic serwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Skoro tak wszyscy piszą o odświerżaniu to jak ustawić 85Hz w 1024?? Gra mi lata 1024 D3D a odświeżanie mam tylko 60Hz. Grzechu ile lat siedziales na 60hz ?? to musialo bolec.... . Ale nie jestes osamotniony w cs. Jak wykazaly bazy danych spzretu graczy zebranych pzrez Valve przez Steama wiekszosc osob jedzie na 60hz.... jednym slwoem : MEGA ZAL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Panowie mze kiedys zrobimy jakis maly spar. Zbierzemy ekipe i pogramy. Moge jak cos zalatwic serwa.Proszę bardzo, ale ja trochę lamię ;] Grzechu ile lat siedziales na 60hz ?? to musialo bolec.... . Ale nie jestes osamotniony w cs. Jak wykazaly bazy danych spzretu graczy zebranych pzrez Valve przez Steama wiekszosc osob jedzie na 60hz.... jednym slwoem : MEGA ZAL!Sorry ale nie każdy musi być super obeznany we wszystkim. Na co dzień mam 85Hz (raport steama też miałem z 85). Tylko w cs'ie (1.5) mi sie zmieniało na 60... Mega żalem mogę chyba określić Twoją wypowiedź... Chciałeś sie popisać czy co?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...