Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nie obrażając nikogo bo też jestem wierzący, nie było jeszcze pogrzebu, a już jest mowa o wyborach nowego PAPIEŻA To na marginesie bo nie chcę nikogo uraźić Właśnie oglądam wiadomości i już jest mowa o wyborach NOWEGO PAPIEŻA. Od lat krążą pogłoski że po Janie Pawle II następca będzie PAPIEŻ CZARNOSKÓRY Co myślicie na ten temat Czy spełnią się przepowiednie ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Dziuby, taki duzy chlopak. Prosze, przestancie z tymi przepowiedniami, PROSZE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Powiem tak trochę się tego boje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jesli tak sie stanie to moze to byc raczej zagranie do scenariuszu, jako ruch polityczny ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a kto tak przepowiedział? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) [ciach!] A ile jeszcze takich topiców !! Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez rumun_666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 [ciach!] A ile jeszcze takich topiców !! 1368433[/snapback] Dlaczego ciach. Jak mówią o tym w TV nie rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Łał, i co niby ma być? Koniec świata? Wybaczcie, ale :lol: Nie bądźmy śmieszni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Łał, i co niby ma być? Koniec świata? Wybaczcie, ale :lol: Nie bądźmy śmieszni... 1368442[/snapback] Właśnie rozmawiałem ze starszyzną swojej rodziny i wszyscy to potwierdzają. Co ciekaw nie pamiętali kto tak przepowiedział Może zapytaj babcie albo dziadka czy coś słyszeli o tej przepowiedni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Łał, i co niby ma być? Koniec świata? Wybaczcie, ale :lol: Nie bądźmy śmieszni... 1368442[/snapback] Może teraz będe śmieszny, ale bym się śmiał jakby się zaczeła spełniać :D normalnie boki bym zrywał ze śmiechu. Tak wogóle o jakiej przepowiedni tu jest mowa o tej co ja ją tu napisałem ? Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Galvatron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jakaś Sybilla chyba :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Chodzi o przepowiednie Nostadamusa. I nie wiem czy tak mi do smiechu. Wiele z przepowiedni sie spelnilo. Moim zdaniem nastepny papiez to jakis wloch. Tu tez jest przepowiednia. I co gorsza ta spelnic sie moze. Mowi o tym ze po starym papiezu nastanie wloch i padni miasto na wzgorzach (Rzym). W przepowiednie nie wierze zbytnio dla mnie to raczej byloby zagranie polityczno/religijne (akt terrorystyczny). Bo prawde powiedziawszy taka okazja jest kuszaca. Na pogrzebie pojawi sie Bush i wiele glow panst NATO. Nie chce krakac Ale boje sie zamachu na duza skale tfu tfu tfu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 @jonathan Oto mi chodziło tylko nie mogłem tego znaleść. I tu nie ma co się śmiać. Poczekamy kilkanaście dni i zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 @jonathan Oto mi chodziło tylko nie mogłem tego znaleść. I tu nie ma co się śmiać. Poczekamy kilkanaście dni i zobaczymy. 1368524[/snapback] A jak nie wyjdzie za kilkanascie dni, to nic straconego... looknijcie przepowiednie Oriona na 2012 rok :lol: Dzizes ile jeszcze koncow swiata i takich [ciach!] :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 He.. zapomnieliscie ile przepowiedni sie nie sprawdzilo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 w sumie to juz ktorystam temat z rzedu o tym samym :-( dosc juz! imo to wszystko [ciach!]ly a jesli nawet nie to i tak nikt z nas tego nie zmieni :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zauważcie jak są napisane te teksty... Tak że na jedna przepowiednia mozna nałozyć kilka wydarzen.. Zero w nich dokładnosci - dlatego tez spełniają się... Wystarczy inczej troche ja przetworzyc i juz akurat pasuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ta zwlaszcza ze wszyscy odkrywaja dopiero po faktach ze przepowiednia sie sprawdzila :-D co zupelnie potwierdza twoja teorie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zauważcie jak są napisane te teksty... Tak że na jedna przepowiednia mozna nałozyć kilka wydarzen.. Zero w nich dokładnosci - dlatego tez spełniają się... Wystarczy inczej troche ja przetworzyc i juz akurat pasuje... 1368555[/snapback] Cos jak horoskop... To nie on sie sprawdza... to ty dopasowujesz sie do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jako wieliki przepowiednik przyszlosci przepowiadam mehl!kowi ze sie podknie ;] mehl!k napisz gdy sie podkniesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy "potknie" od "potykać się" ? A gdzie Avatary? Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez 2002JSQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nomp.. również jestem ciekaw kiedy mehl!k sie potknie... Bede wyczekiwał... :P ;] Czy "potknie" od "potykać się" ? A gdzie Avatary? 1368594[/snapback] W d.... dziale "O Serwisie i Forum"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) jezz :> nie spojzalem na h ;] sorry :> oczywisci tyczy sie ciebie ;P co do potykania sie zaraz sprawdze w slowniku :P Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 co do potykania sie zaraz sprawdze w slowniku :P 1368609[/snapback] http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=47587 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nostradamus ech poczytalibyście trochę onim.jego przepowiednie pisane w starofrancuskim !! (Mało osób go zna tłumaczenie trudne przecież jeden wyraz ma różne znaczenia jak w polskim) dodatkowo stosował system nie domówień nie dopiszeń (specjalny brak liter tak znawcy jego przepowiedni piszą np wyraz kot brak litery o).I tak nie wierzę w jego przepowiednie nie raz pisałem "Nie znasz dnia ani godziny".A co do zamachu hymmm teraz po WTC uważają oktrutnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jesli dobrze pamietam, to kilka lat temu miala sie juz przepowiednia Nostradamusa spelnic co do konca swiata - i [gluteus maximus] jas. Natomiast co do WTC, to jedna calkiem pasuje. Ale jak juz inni pisza - po fakcie zawsze mozna cos dopasowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Oj ludzie ludzie, Nostradamus był to człowiek, który swoje przepowiednie spisywał bardzo ogólnikowo. Dlatego możemy je utożsamiać z wieloma wydarzeniami. Tak naprawdę jest bardzo wiele interpretacji owych przepowiedni. World Trade Center, określone było jako "Dwaj bracia runą coś tam....." - kiedyś sprzedawali taką księgę w TV-Markecie. Sorki ale jakoś nie zbyt bardzo wierze w takie brednie. A koniec świata ? Jakoś nie za bardzo... :D Poczytajcie sobie o marksizmie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Blah przepowiednie to bzduuuryyyy i koniec. Będzie koniec świata bo ktoś tak powiedział ? Jesli dobrze pamietam, to kilka lat temu miala sie juz przepowiednia Nostradamusa spelnic co do konca swiata - i [gluteus maximus] jas. 1368681[/snapback] Nie wiem czy w 2000 roku nie miał być koniec świata (chyba kometa miała uderzyć w ziemię, nie pamietam.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 :lol: Co do Przepowiedni o WTC do ona nie do konca sie spelnila bo tam jest jeszcze wspomniane o wojnie na terenie USA a jak narazie to zadnej wojny tam nie ma. :lol: Przepowiednie o przyszlym papierzu sa dwie. Jedna mowi o Murzynie, zas nostradamusa mowi o kims mlodym. Mozliwe ze w sensie ze jest moldym kardynalem a najmlodszym z nich jest kardynal z nigeri. Ale to malo prawdopodobne zeby go wybrali bo jak pisalo w Newsweaku boja sie jak moze zareagowac lud. A dla mnie to zwykle Bbbbyyy-zdyyyy-urrrryyyy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Przepowiednie są dla małych dzieci... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...