J-A-J-O Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) 05.04.2005 - tego dnia najprawdopodobniej rozpocznie działalność polska wersja ebay.com - ebay.pl. Ja jestem z tego faktu ogromnie zadowolony, bo allegro NIENAWIDZĘ, NIETRAWIĘ i nie chce mieć z tymi chamami nic wspólnego. Niestety jest to największa polska strona z aukcjami internetowymi, a na innych typu Świstak jest strasznie małe zainteresowanie i trudno sprzedać towar. Mam nadzieje że ebay.pl to zmieni i allegro.pl nie będzie już je****m monopolistą! Kto z was też pokłąda takie nadzieje w ebay.pl?? Bo ja wprost nie moge się doczekać, aż założe u nich konto... Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wszystko pieknie :) , tylko nie nerwuj sie tak !!! . Mysle, ze bedzie bardzo dobrze i zobaczymy jak oplaty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wkoncu! allegro to je***** chu**** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Powiedzialem, mniej nerwow . Chyba, ze juz znacie oferte za wystawienie aukcji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Przeczytałem bodajże na frazPC czy jakiejśc innej stronie. Narazie jeszcze jest ROW PRoduction Acces i żądanie hasła jak chce się wejść na stronkę. A nienawidzę allegro bo usuneli mi bezpodstawnie moje konto i konto mojego kumpla. W pierwszym przypadku napisałem maila jako JA mężczyzna z konta mojej mamy (wtedy nie byłem pełnoletni), a konto kumpla usuneli bo wziąłem udział w "nielegalnej aukcji" - której sami menele nie usuneli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No widzisz, a ja dzialam od ponad 3 lat bez problemu . Jedynie ceny mnie nerwuja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ej a juz dzisiaj bedzie mozna sie zarejestrowac ? Chce to zrobic na ojca bo sam nie jestem pelnoletni. Pozatym do rejestracji potrzebne jest konto w banku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 to sobie zaloz w mbanku jest darmowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Pozatym do rejestracji potrzebne jest konto w banku ? 1369905[/snapback] jesli to jest pytanie, to odpowiedz brzmi nie - patrzac chocby na ebay.de czy uk! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 jak na razie to nie dziala, wiec cxzym sie podniecac? niewiadomo kiedy moze ruszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Dokladnie, i poczekamy jeszcze 2 tygodnie minimum . http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,2636705.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 czekam z niecierpliwoscia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wiecie o ktorej bedzie juz dzialal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ tak jak xan napisał - moze nie 2 tygodnie ale dopiero jak sie żaloba skonczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Tu jest juz trzecia strona rozmow o polskim e. bayu. Proponuje zajrzec. Jak sie okazuje, z wiad. wynikajacych z linka danego wyzej wynika, ze trzeba czekac jeszcze. Proponuje zebyscie sie tak nie jarali, bo niewiadomo jak to naprawde bedzie, czy utrzymy swoj swiatowy poziom, czy jakies male g... bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No wreszcie jakaś poważna konkurencja dla allegro - ja się pewnie szybko nie przesiądę, ale mam nadzieję, że opłaty spadną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 szkoda ze jeszcze 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 chyba nie liczycie ze samo ebay bedize cudem swiata, wszystko zalezy od ludzi ktorzy na nim beda, i nie liczcie ze to bedzie to samo co np ebay w niemczech, bo na polskim ebay beda ci sami polacy co na allegro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja na allegro działam od 3 lat bez wiekszych komplikacji. Zablokowali mi dwa razy konto za niepłacenie ale odrazu po uregulowaniu oplat odblokowali i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 chyba nie liczycie ze samo ebay bedize cudem swiata, wszystko zalezy od ludzi ktorzy na nim beda, i nie liczcie ze to bedzie to samo co np ebay w niemczech, bo na polskim ebay beda ci sami polacy co na allegro ... 1370122[/snapback] Hehe.. dobre to ostatnie zdanie.... ;] Nie chodzi o ludzi - chociaż tez znajdzie sie debili... Tylko o ceny, zainteresowanie klientem, dostosowanie sie do urzytkowników itd. itp. Mam ppodobnie jak xan i Buzz - 3 lata siedze i wiekszych problemów nie było... Nie wspominam o kasie która rząda Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 W przyszłym tygodniu juz pewnie bedzie. Chyba ze zrobia tak jak piszą w tym artykule, że przesunie sie tylko uroczysta inauguracja, ale otworzą wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) ehh no ja też mam konto na allegro prawie 3 lata i żadnego negatywa allegro było OK teraz co się dzieje to tragedia. jak się sprzeda kilka rzeczy to już rachunek 100zł :mur: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hmm... po co szukasz? :> Odrazu na jakies xxx.pl czy tez xlaski.pl wchódz... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hmm... po co szukasz? :> Odrazu na jakies xxx.pl czy tez xlaski.pl wchódz... ;] 1370302[/snapback] :razz: :razz: Seks Tysiące tanich rzeczy Kup i sprzedaj bez prowizji www.ebay.pl Haslo w google aukcje : eBay.pl - lepsze aukcje Fantastycznie niskie ceny Przyłącz się - darmowa rejestracja! www.ebay.pl itp... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Tak, tak jasne... ;] Teraz to wszystko jasne... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zboczeniec :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 to ludzka rzecz pogguglać[adać] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.ebay-aukcje.com/forum/ dostalem mejla z tym linkiem od ebay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 nie wiem, czy zauważyliście, ale już jest !!! EBAY.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 WOW EBay.pl ruszyło !!! Macie już konta jakie ceniki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...