mystery Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Najważniejsze zmiany: - poprawiona jakość połączeń Audio oraz Video - dodana możliwość usuwania zakładek Audio i Video - poprawione działanie instalatora programu - poprawione literówki - ograniczenie wpisywania znaków w niektórych listach wyboru - ponowne umieszczanie ikonki GG w polu systemowym po restarcie paska zadań - ustawienia działają teraz nie globalnie tylko dla każdego profilu użytkownika - poprawiony import i eksport kontaktów - poprawione działanie opcji 'Pokazuj status tylko znajomym' - dodane dodatkowe informacje o statusie - poprawione działanie zapisywanie ustawień - poprawione funkcjonowanie emotikonów - poprawione funkcjonowanie opcji 'Przy wyjściu z programu ustaw opis' Już niedługo nastąpi premiera wersji 7.0. Dziękujemy za przesyłanie licznych uwag, dzięki którym wersja 7.0 będzie wolna od błędów i dopasowana do oczekiwań użytkowników. i jak zmiany? podobaja sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No jak dla mnie to poprawki na miare wersji 6.2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) Witamy ponownie! Zespół Gadu-Gadu ma przyjemność poinformować, że w dniu dzisiejszym na stronie www umieszczona została kolejna beta wersja komunikatora Gadu-Gadu 7.0. Zapraszamy do pobrania wersji testowej v0.0.4 ze strony: http://testerzy.gadu-gadu.pl Uwaga: wersja testowa działa tylko na numerach Gadu-Gadu zgłoszonych przez beta-testerów. W związku z tym, aby w pełni wykorzystać opcje komunikatora, należy łączyć się tylko pomiędzy tymi numerami. Informujemy, że dla ułatwienia wymiany kontaktów beta-testerów, w portalu społeczności internetowej Generacja Gadu-Gadu (http://generacja.gadu-gadu.pl) została utworzona grupa w dziale: Fachowcy->Gadu-Gadu testerzy. Prosimy o przesyłanie wszelkich uwag i propozycji z wykorzystaniem formularza umieszczonego na stronie http://testerzy.gadu-gadu.pl/problem Lista zmian: - Poprawiona lista emotikonek - Usunięty błąd występujący po usunięciu listy kontaktów z serwera - Eksport listy kontaktów i numerów telefonicznych - Poprawienie funkcji dodawania nowego profilu - Poprawione rozmieszczenie opisów w wyszukiwarce kontaktów - Ponownie działająca funkcja ustawiania opisu przy wyjściu z programu - Poprawione literówki Już niedługo nastąpi premiera wersji 7.0. Dziękujemy za przesyłanie licznych uwag, dzięki którym wersja 7.0 będzie wolna od błędów i dopasowana do oczekiwań użytkowników. Z pozdrowieniami, Zespół Gadu-Gadu Z tego co widze po instalacji mniej, a raczej zdecydowanie mniej muli kompa niż beta 3 tzw. korzysta z mniejszej ilosci pamięci fizycznej no i nie wlacza mi sie tak długo jak poprzednia wersja 2. Hmm czyżby słuchali porad użytkowników? Edytowane 1 Lipca 2005 przez Bl4ck Sh4dow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) To już podobno ostatnia beta, a nowego wyglądu nie ma?! :P Edytowane 2 Lipca 2005 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Posłuchali rad użytkowników??? Beta 3 ~ 11mb, beta 4 ~ 17mb <_< Nowy wygląd będzie udostepniony dopiero na premierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Posłuchali rad użytkowników??? Beta 3 ~ 11mb, beta 4 ~ 17mb <_< Nowy wygląd będzie udostepniony dopiero na premierze 1525715[/snapback] Nie wiem co ty masz, ale ja mam ~8-~11mb :huh: (rozmowa z 2 osobami) więc jak u mnie poprawa. Wogóle mi to beta 4 szybciej chodzi, a jak bym nie wspomniał o tym ile pamięci zajmuje to nikt by nawet nie zwrócił uwagi... B) BTW: Beta 3 - ~26mb to raczej dla mnie spora różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 a mnie gadu zajmuje 5 mb przy rozmowie z dwoma osobami bo uzywam mirandy ;) gadu mi strasznie zamulalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Beta 5 - nic ciekawego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nusch Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Za późno zwróciłem uwagę na ten beta-test i już nowych nie zapisują ale moglibyści wspomnieć o osobnym haśle na archiwum. U siebie zawsze mam hasło wyłączone ale nie lubie jak ktoś szpera mi w komputerze i przegląa archiwum. Mogło by ono być zamiast hasła do profilu albo równolegle z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 a bedzie zabezpieczenie żeby nie można było ruszyć plikku config? chodzi mi o włamywanie... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 O właśnie przydało by się zabezpieczenie pliku config.dat ale nie chce mi się wierzyć żeby coś takiego powstało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) heh, trochę ot ale jak czytam ten temat to się śmieje za każdym razem, bo według mnie beta testerem jest każda osoba używająca ten "komunikator" niezależnie od jego wersji :D Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Bo to nie jest wersja 7 tylko 0.7 :D Od poczatku istnienia gygy zapomnieli przy wersjo dopisać 0 na początku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKOKOsss Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Cześć, jak dla mnie wersja 7.0 powinna mieć nie tylko poprawione wcześniejsze bugi ale również wszelkie nowości i dodatek jakie można znaleźć w innych - lepszych komunikatorach. Osobiście używam konnekt'a. Bez GGImage, bez obsługi kilku różnych typów sieci (Tlen, Jabber), bez skórek (Konnekt ich nie ma), i bez wielu innych fajnych rzeczy (pluginów itp) umilających życie NIGDY W ŻYCIU NIE ZMIENIE KOMUNIKATORA NA INNY :D. Nie ma mowy. Mam nadzieję, że teraz zabrali się za rozwój GG (chociaż faktycznie numeracja tej wersji na 7.0 jest dziwna). Gdyby jednak nastawiali się na rozwój komunikatora to raczej dali by numerek na np 6.1 lub 6.2 pokazaliby przynajmniej że planują coś więcej. Także osobiście myślę że sam komunikator GG to porażka - niektórym pasuje ponieważ jest PROSTY. No ale można by dyskutować. Jedni wolą prostotę inni coś więcej. Fakt jest taki że moi starsi na zwykłym GG już się gubili, no ale zawsze można zrobić wersję która mogła by na początku zakładania profilu wypytywać o stopień trudności, stopień zaawansowania użytkownika, o stopień zawiłości interfejsu. :D Można by wiele poprawić w takim GG. Dla mnie nowa wersja to nic wielkiego ;) :D nic na co móglbym się zdecydować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dla wszystkich, ktorzy sie "nie zarejestrowali" - jest trick, ktory pozwala to obejść... Można zassać GG, nie pisząc wcześniej zgłoszenia ;] Jestem fajny, nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ale jak ? :> :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKOKOsss Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja na waszym miejscu bym pomyślał jak ;) :D hehe "trick" jest dość prosty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dla wszystkich, ktorzy sie "nie zarejestrowali" - jest trick, ktory pozwala to obejść... Można zassać GG, nie pisząc wcześniej zgłoszenia ;] Jestem fajny, nie ? 1595786[/snapback] Nie :D Ale i tak najpierw ktos musial napisac zgłoszenie ;] --- - Tak w ogóle to bardzo ciekawy sposób ukrywania hasła przy wpisywania. Wydawało mi się do tej pory że używa się do tego gwiazdek... - oooo dawno nie korzystałem z gygy i dopiero zauwazyłem ten tekst który jest nawet w gygy6. "Dzwonki", heh, to juz wole tlena z opcją "dzwieki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dziś dostalem maila od "testerów" moim oczom ukazała sie wersja oznaczona numerkiem 7.0 a dokładniej beta 10 i musze przyznać ze dawno juz nie zaglądałem w nowe wersje gg ale ta mnie oświecila i pokazała ze gg moze być ładne, miłe i szybko chodzi :) zapraszam do korzystania z tej wersji. wieczorkiem zarzuce screenami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) O_o niu dizajn. Fajnie wygląda. Właśnie testuje w poszukiwaniu bugów :D Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jesli mozesz, to pokaz screeny, poniewaz google cos nie chca ze mna wspolpracowac i nie abrdzo moge odnalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) http://members.lycos.co.uk/caliberpl/gg70.exe Za 10 min będzie dostępne do sciągania ;) Jakby co klikajcie "zapisz element docelowy jako". Lycos czasami nie puszcza bezpośrednio :mellow: Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ale ja nie chce programu, lecz tylko zobaczyc screena, jak wyglada ta kolejna beta ze zmienionym designem. Kumpel zainstalowal sobie ta najnowsza bete i okazalo sie ze woogle kontatkow na liscie nie widzial :lol: Ale przeciez, to taki maly szczegol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Łap: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Bzyyydal [; Nie podoba mi sie, ale dzieki za zaspokojenie mojej ciekawosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Hehe spoko ;) Dla mnie wygląda fajnie tylko głupio że usuneli zakładki grup. Teraz jakieś plusiki są. Troche to przeszkadza :( Przesuneli także archiwum w belce na górze a jako pierwszy przycisk wstawili GGtelefon. To strasznie denerwuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ale zjada więcej pamięci ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Hmmm... u mnie po jakimś czasie całkowicie pada to gg :( Odpalone miałem dwie kopie gg i zacząłem oglądać film. Obejrzałem a tu obydwa gg padnięte. Nic sie nie da zrobić. :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Fajne te giegie, zmiana wyglądu powoduje wylogowanie z gygy :lol: Na classic nie widać plusow przy grupach....... Widze kilka rzeczy jakby wzorowanych na tlenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 http://testerzy.gadu-gadu.pl/doDownload.php?gg=9244 ssajcie ile chcecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...