Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) A co, w grze mozna bylo to zrobic? :| Edytowane 17 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Kaeres-w CoD nie da się taranować drzew czołgiem,dlatego te misje są dla mnie sztywne.Po prostu nie ma porównania do OFP,gdzie zniszczyć można wszystko. Edytowane 17 Października 2006 przez melonino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) To ja i np. Kaeres w innego COD 1 graliśmy, wersję zmodowaną czy co? edit: może w multi nie można, a w single nie graliście. Edytowane 17 Października 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 ROFL panowie. Jasne ze sie da :lol:. Grałem w weekend ostatnio w coda i można było (nie wszystkie chyba ale wiekszość tak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Grałem w weekend ostatnio w coda i można było (nie wszystkie chyba ale wiekszość tak).A widzisz,wiec jednak jesteśmy jakoś ograniczeni.To tak samo jak ze ścianami w Red Faction albo wysadzaniu stanowisk MG42 w ET. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 A widzisz,wiec jednak jesteśmy jakoś ograniczeni.To tak samo jak ze ścianami w Red Faction albo wysadzaniu stanowisk MG42 w ET.A ja mam wyjjjeb.... na te wszystkie [ciach!]ly typu wysadzenie scian/rozwalanie czolgiem drzew. W cod'zie o co innego chodzi, z reszta ten tekst jest na tym forum tak walkowany, ze az glowa boli, takze nie bede tego powtarzal... Po prostu chodzi o klimat, a osobiscie wrocilem do cod1, bo cod2, ma za duzo ulatwien, o co sie obawiam takze w cod3, z reszta sami zobaczymy, spekulacja na margines! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Panowie temat jest chyba o COD3?? Prawda?? I tak COD1 rulezzz Do tej pory poszaleje na serwerkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Gierka właśnie się pojawiła na 360ki.... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 LOL? znaczy sie odgrzany kotlet... bo wątpie zeby sie znacznie róznił od dwójki <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 LOL? znaczy sie odgrzany kotlet... bo wątpie zeby sie znacznie róznił od dwójki takie odgrzane kotlety mógłbym jeść częsciej :) każda częśc call of duty jest dobra, tym bardziej, że w 3 częsci będą polskie oddziały..... ciekawe czy już jest jakaś recka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Recek jest full, ale of other language :>. A bedzie tylko na PS2, PS3, Xbox, takze co to za frajda, jak nie ma myszki i klawy :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Majac porty USB nie widze problemy z podlaczeniem jednej i drugiej ;) Ale osobiscie ciekaw jestem jak to wyjdzie na Wii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Pokazaly sie recki w necie: 1up - 6.8/10 GameSpot - 8.8/10 IGN - 8.8/10 Jak widac, nie jest zle :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Pokazaly sie recki w necie: 1up - 6.8/10 GameSpot - 8.8/10 IGN - 8.8/10 Jak widac, nie jest zle :) Pozdrawiam. Powiem tak, jest SUPER. Jest to najlepsza część COD. Oglądając wcześniej zdjęcia z tej gry byłem lekko załamany. Filmiki pokazywały już trochę więcej. Ale dopiero po zagraniu w tą grę można zobaczyć te wszystkie efekty. Największe wrażenie zrobiły na mnie efekty świetlne. Wygląda to niesamowicie. Na ekranie bardzo dużo siędzieje, ciężko to wszystko ogarnąć> Człowiek zamiast strzelać do szwabów to się rozgląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 A jak z Polską armią w grze? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 A jak z Polską armią w grze? :Pjeszcze nie doszedłem do tej misji. Ale Polacy będą w COD3 w misji z czołgami :( chyba, że się mylę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Apropos dywizji gen. Maczka?? A w CoD 3 nie miało byc coś z Market Garden? Może jednak gen. Sosabowski?? EDIT: Chyba jednak ten drugi, bo w zapowiedziach na różnych serwisach piszą o wykorzystaniu w grze motywów z książki/filmu "O jeden most za daleko". A powracając jeszcze do coda1. Tam kiedyś powstawał taki rozbudowany mod SP pt. Market Garden. Strasznie długo go robili i co, nic o nim nie słychac.. istnieje jakaś grywalna wersja?? Edytowane 9 Listopada 2006 przez pepek0206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A powracając jeszcze do coda1. Tam kiedyś powstawał taki rozbudowany mod SP pt. Market Garden. Strasznie długo go robili i co, nic o nim nie słychac.. istnieje jakaś grywalna wersja??Nie mam pojęcia,ale jeśli chcesz pograć Polakami to polecam Forgotten Hope do BF1942 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Wczoraj na TVN'e widzialem reklame Xbox'a reklamujaca CoD3 :blink:. Jakies tam wyscigi widzialem wczsniej, reklama, jak kolesie sie bawia w policja/zlodziej, i wczoraj CoD3, poszukam na necie, moze gdzies tez bedzie ta reklama, niezla akcje byly, ale to mnie martwi, ze tylko na xbox'a - ps2/3 bedzie ta gierka... Jakies przerobki/lekarstwo da sie zrobic na PC ...?:twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jakies przerobki/lekarstwo da sie zrobic na PC ...?:twisted: tjaaa.. emulator XO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzikass Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 jeszcze nie doszedłem do tej misji. Ale Polacy będą w COD3 w misji z czołgami :( chyba, że się mylębedzie porucznik kartofel o kaczym chodzie zginie w 1 minucie misji :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Dla tych co moze nie wiedza! COD3-jest tylko i wylacznie na konsole!!! ,dopiero 4 czesc ma ukazac sie takze na PC.Niestety ci co kochaja klimaty WW2 powinni powoli przechodzic na next-geny : x360,ps3 I tym optymistycznym akcentem zycze wszystkim..smingusa dyngusa..eee to chyba nie tak mialo byc...acha milego popoludnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 COD3-jest tylko i wylacznie na konsole!!! ,dopiero 4 czesc ma ukazac sie takze na PC.Niestety ci co kochaja klimaty WW2 powinni powoli przechodzic na next-geny : x360,ps3Niezupełnie,zawsze pozostają chyba emulatory :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Niezupełnie,zawsze pozostają chyba emulatory :P szczegolnie emulator XO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 E tam SamoDobro, mi sie wydaje, ze jacys zacni programisci mogliby przygotowac stosowny emulator, dac im troche czasu, IBM BlueGene i jazda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 właśnie jestem po sesji w cod3, niestety tylko na ps2... ale coz moge powiedziec... Ludzie od CoD3 znów pokazali na co ich stać! Zrozmachem, przytupem i czym tylko jeszcze chcecie zrobili interaktywny film... chcialbym w to zagrac na nextgenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 właśnie jestem po sesji w cod3, niestety tylko na ps2... ale coz moge powiedziec... Ludzie od CoD3 znów pokazali na co ich stać! Zrozmachem, przytupem i czym tylko jeszcze chcecie zrobili interaktywny film... chcialbym w to zagrac na nextgenie...to jest beka, na "starym sprzecie, gownianej zabawce z przedpotopową grafiką i padem" cod 3 jest, a na PC nie ;p uuuu ;( ale na pocieszenie: "Drodzy rodacy - w końcu ktoś zauważył, że w wojnie walczyli także Polacy. Mamy możliwość pokierowania ich poczynaniami m.in. w ostatnich misjach broniąc jedne wzgórze gdzie Niemcy cisną sie na nas ze wszyskich stron a także kierując czołgiem jako oddział dywizji pancernej. Niestety nie rozmawiają po Polsku jednak mozna wychwycić kilka smaczków jak kiedy rozmawiają bodajże o niemcach to nazywają ich swiniami a jeden z wojaków jest nazywany Bohaterem." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) to jest beka, na "starym sprzecie, gownianej zabawce z przedpotopową grafiką i padem" cod 3 jest, a na PC nie ;p uuuu ;( ale na pocieszenie: "Drodzy rodacy - w końcu ktoś zauważył, że w wojnie walczyli także Polacy. Mamy możliwość pokierowania ich poczynaniami m.in. w ostatnich misjach broniąc jedne wzgórze gdzie Niemcy cisną sie na nas ze wszyskich stron a także kierując czołgiem jako oddział dywizji pancernej. Niestety nie rozmawiają po Polsku jednak mozna wychwycić kilka smaczków jak kiedy rozmawiają bodajże o niemcach to nazywają ich swiniami a jeden z wojaków jest nazywany Bohaterem." Igomako a coś się zmieniło w gameplayu w porównaniu z Cod2? A są pokazani w godny sposób czy jak w filmach robi się z nas pośmiewisko? A takie komentarze o PS2 i PC sobie daruj bo sam dobrze wiesz, że to nie wina sprzetu a chęci programistów :wink: Edytowane 18 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ludwiczek takie komentarze sobie darowaćm ożesz, bo to ma g wspólnego z programistami... wszystko zależy juz nawet bardziej chyba od wydawce niz od producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Igomako a coś się zmieniło w gameplayu w porównaniu z Cod2?Teoretycznie nic się nie zmieniło - największa zmiana to te dodane w niektórych momentach siłowania się z niemcem. Potem jesli odpowiednio wciskales przyciski to sprzedajesz mu pląbe i kolbą przez łep ;) Dodatkowo dodano odliczanie czasu ile mozesz trzymac granat. No i jeszcze zmieniono sposob zakladania bomb - to juz nie jest "podbiegnij, wcisnij e, uciekaj" tylko tutaj normalnie operując analogami i przyciskami odbezpieczasz ładunek i montujesz zapalnik. A co do miodnosci gry - wróciło to cudne wrazenie które miałem w jędynce - jestem na polu bitwy, ale to nie ja wcale jestem najwazniejeszy. Ta bitwa się toczy dookoła mnie, to nie ja jedyny ja prowadze. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :) Co do polaków niestety jeszcze nic nie wiem - gram dopiero brytyjczykami (sa po amerykanach) ale robota i nadchodza 2 tygodnie kolokwiów, wiec troche zmiejszy to moja pretkość gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...