Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Hałz trzyma poziom ;]

Twórcy gniotów pokroju prison brejka/lostów/bsg powinni się na jego przykładzie uczyć, jak stworzyć serial który od czterech sezonów jest wciąż tak samo zajebisty ;]

Moonlight też jest ok, dłuższa przerwa nie wpłynęła na poziom serialu - i bardzo dobrze ;]

I nawet Miksejntdżon śmieje się z emo!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wadą Moonlight jest to, że temat jest strasznie ze wszystkich stron oklepany i to mnie drażni. Ot tu dobry wampir, zakociach!e się w kobiecie ale wszystko jest skomplikowane, potem dawna toksyczna miłość, więc jeszcze bardziej skomplikowane, a tutaj na chwilkę stanie się z powrotem człowiekiem żeby było miło... ech...

Ale mimo to warty obejrzenia bo jest nieźle zrealizowany i od strony aktorskiej też jest całkiem nie najgorzej. I mimo tematyki nie jest emo. ;)

Fanom House którzy nie widzieli Bones, polecam sprawdzić. Mnie jakoś wydają się te seriale podobne. I Bones też cały czas trzyma poziom (aktualnie 3 sezon). Osobiście bardzo polubiłem bohaterów i czekam na nowe odcinki z niecierpliwością prawie równą House.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zakręcili dzisiejszego Losta, sam już się pogubiłem :blink: .

Z tego co widać z zapowiedzi następnego odcinka http://pl.youtube.com/watch?v=igSwrxr6EIA

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - """
"Oceanic Six" opuści w końcu wyspę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy House - :wub: :plum: :banana: :wub: 100/10 :D

Zobacz to http://pl.youtube.com/watch?v=cq48UZC8TDA 4x16.... Szkoda że koniec sezonu - mam nadzieję, że nie koniec serialu, bo się załamię :D. A 4x15 faktycznie 1000000000000/10 :D :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, z tym naszyjnikiem było do przewidzenia :) .

@bociczek, z tego co wiem to Hugh Laurie ma podpisany kontrakt na 8 sezonów Housa, więc za szybko się ten serial nie skończy :D .

A promo do 16 odcinka- Miazga B-) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, z tym naszyjnikiem było do przewidzenia :) .

@bociczek, z tego co wiem to Hugh Laurie ma podpisany kontrakt na 8 sezonów Housa, więc za szybko się ten serial nie skończy :D .

A promo do 16 odcinka- Miazga B-) .

Jeżeli to prawda, to jestem w siódmym niebie :D. 16 odcinek miażdży, nie mogę się doczekać już...

"He's sneezing, need help here!", albo to "I'm so sorry" wypowiedziane takim głosem... że aż się coś mi dzieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.fox.com/programming/

Ramówka Foxa na jesień. Wraca 4 seria Prison Break.

FOX zacznie sezon 2008/2009 25 sierpnia 2008 dwugodzinną premierą "Prison Break" zmieni się tylko godzina emisji z 20 na 21 czasu amerykańskiego. O 20 będzie emitowany serial TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES. Datę zakończenia emisji 4 serii FOX przewidział na 12 stycznia 2009 wtedy zostanie wyemitowany finałowy epizod 4x22.

źródło: http://theprisonbreak.net/news.php?readmore=433

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FOX zacznie sezon 2008/2009 25 sierpnia 2008 dwugodzinną premierą "Prison Break" zmieni się tylko godzina emisji z 20 na 21 czasu amerykańskiego. O 20 będzie emitowany serial TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES. Datę zakończenia emisji 4 serii FOX przewidział na 12 stycznia 2009 wtedy zostanie wyemitowany finałowy epizod 4x22.

No to terminator przejal slot prisona - nic tylko sie cieszyc :) a ludzie sie bali ze nie wznowia serii..

Teraz ogolnie sporo finalow jest, jak narazie Supernatural (niezly, tam w zasadzie niezaleznie od postepu glownej fabuly zawsze jest dobrze, mozna to ogladac dla samych tekstow Dean'a).

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi