Maciekczer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Chce wykasować moje konto ponieważ myślałem że to forum jest dobre a okazało się że jest d... poniewaz nikt nie odpowiadał na moje pytania a po drugie dostałem ostrzeżenie za nic!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Fajnie. Nie da sie skasowac konta. Moze jak ladnie poprosisz to jakis admin Ci je usunie. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 tylko z panelu administracyjnego mozna usuwac konta... swoja droga Chce wykasować moje konto ponieważ myślałem że to forum jest dobre a okazało się że jest d... poniewaz nikt nie odpowiadał na moje pytania a po drugie dostałem ostrzeżenie za nic!!! 1507958[/snapback] chcialbym zobaczyc ten problem i zobaczyc to nic bo czuje ze z czystego lenistwa zadales pytanie kilkukrotnie juz walkowane... ale co tam. jednego mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekczer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 bardzo ładnie prosze o usunięcie konta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 GTA SA............. Patrz, tu jest regulamin http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Niektórzy nawet go czytają podczas rejestracji. Jak już przeczytasz i będziesz wiedział za co dostałeś %, to poproś Administratora o skasowanie konta.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 OMG następny załamał się jak ktoś mu powiedział, że istnieje regulamin forum TWEAK.pl. Nieliczni go przeczytali w czasie rejestracji bo nie lubią czytać tylko lubią robić OT. To nie tu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 przyznam sie ze ja go przeczytalem gdzies kolo stycznia chyba. tak. tego roku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Tylko, ze niektorzy nawet nie czytajac regulaminu potrafia sie zachowac odpowiednio. Szkoda ze nie wszyscy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Tylko, ze niektorzy nawet nie czytajac regulaminu potrafia sie zachowac odpowiednio. Szkoda ze nie wszyscy... 1509031[/snapback] Przyznam sie, ze podczas rejestracji mojego konta nawet nie skusilem sie do czytania :wink: Lecz, gdy to mi sie zazbieralo te 20% musialem usiasc, bo az mi wstyd bylo, ale, az tak zle sie nie zachowalem... :arrow: Napisalem gdzie jest crack do czegos tam i dostalem od mechlika na 2 tyg. bana :wink: "Czlowiek uczy sie na bledach" :arrow: :idea: aaa i "Szkoła óczy" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ... myślałem że to forum jest dobre a okazało się że jest d... poniewaz nikt nie odpowiadał na moje pytania a po drugie dostałem ostrzeżenie za nic!!!... 1507958[/snapback] Heh... Przypomniały mi się czasy podstawówki: ...mamo, dostałem bańkę, bo nauczyciel się na mnie uwziął.... ...nie dlatego, że nic nie wiem.... buuuuu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 dziecinada, maciekczer sie obrazil na źły tłik ;( psikro nam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 wyjdź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 sie prawie popłakałem ze smiechu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dobra. Nie gadajmy tyle bo jeszcze chłopak się rozmyśli i zostanie na forum [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Więc zamykamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...