janio Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Forum działa u mnie bardzo wolno, poza tym jak chciałem się zarejestrować i w pisałem w formularzu rejestracyjnym sówj wynik 3d marka 2001 to dostawałem komunikat ze wpisłem nieprawidłowe dane. Dopiero bez wpisywania wyników mogłem się zarejestrować. Czy tylko ja mam takie problemy ? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Oj nowy nowy, za takie coś mozna dostać% Wystarczyło przewinąc strone nieco niżej i jest rozwiązanie probelmu U mnie forum chodzi spoko, w porównaniu do tego co było kiedyś jest znacznie lepiej Edytowane 19 Lipca 2005 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Wynik ma 5 cyfr, gdy mniejszy uzupełniasz zerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Już wszystko jest spox :D No i forum pomimo że zdeka wolno działa to bardzo mi sie podoba, kilka minut i już jest odpowiedź :D Tak trzymać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Jesli narzekasz na "mulenie", wyłacz podpisy, oraz avatary w opcjach, - forum nabiera wówczas zupełnie nowego wymiaru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Czas generowania strony: 0,2071sec Czas ładowania (mierzony w operze) - poniżej 2 sec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 forum nie jest tak szybkie jak google, ale chodzi calkiem szybko na 256k laczu. w porownaniu ze starym forum to to jest blyskawica :) 0,0915sec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Działa wszystko szybko i stabilnie. Przy zapchanym łączu mam odpowiedź z serwa, około 1 sec. Więc, coś chyba jednak u ciebie stary z łączem bo forum bardzo dobrze chodzi. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Ostatnio wcale nie jest tak malina jak piszecie, szczególnie wieczorami, wyłaczanie avatarów i podpisów nic nie pomoze skoro ładują mi sie 3-4 pierwsze posty a reszty strony nie ma i tak przez chwile wisi albo ładuje sie po jednym poscie. Na przepustowość łącza nie moge zrzucic winy bo mam 2MBit do dyspozycji. IE też nie jest temu winien bo używam Opery. Po prostu forum czasami dostaje czkawki. Edytowane 21 Lipca 2005 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 A ja się z takim czymś jak Ty Hipo nie spotkałem :|. Forum vnormalnie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Własnie przed chwilą próbując przeczytać ten post miałem to samo. Może TPSA znowu coś kombinuje :| ale wkońcu onet czy inne portale ładują sie błyskawicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Szczerze mowiac, to u mnie sprawa ma sie podobnie. Korzystam z neostraty 512kbps. Wszystko sie laduje dosc szybko, a forum tweak nieraz ma jakies "czkawki". Ale na szczescie nie jest to na tyle tragiczne, bo jak sobie przypomne jak to forum keidys chodzilo, to i tak az mi sie lepiej robi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 dobrze, że są wakacje i forum bardzo szybko chodzi w porównaniu do tego co było przed wakacjami, od 16 do 18 bardzo muliło :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...