Dimek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Tez tak mysle - zwykle jest tak, ze: wiecej ograniczen = wiecej narzekan... Mnie osobiscie ta emotka nie przeszkadza, nie przeszkadza mi to, ze ktos uzywa jej X razy w jednym poscie... Moze jest to jakiegos rodzaju dowartosciowanie sie - nie wiem, ale skoro komus to pozwala czuc sie lepszym, to czemu nie ;) Natomiast ja do wlasnej oceny mam taka osobe (i zwykle watpliwa jej wiedze, badz zbyt duze ego, badz nie wiem co jeszcze), ktora w ten sposob korzysta z tej "kontrowersyjnej" ikonki... Wiadomo, co moge o takiej myslec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Swoaj droga, ta "Shit happens" moim zdaniem by sie tu czesto przydala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ejjj skasujmy emoty signy i avantary bo po co nam to nie??? a tak ogólnie to jeszcze skasujcie oślą podstawowe zagadninia i giełde bo mnie naprzykład denerwuje a tak na poważne odczepcie sie od tej ikonki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mi sie ta emotka znowu bardzo podoba, jest taka... oryginalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 no mmie też sie podoba bo można wyrazić swoją bezradnośc niezadowolenie irytacje itp :Pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Swoaj droga, ta "Shit happens" moim zdaniem by sie tu czesto przydala :) 1684252[/snapback] mam jeszcze coś takiego (bez urazy dla kogokolwiek): Ale ta jest chyba bardziej kontrowersyjna od muru :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mam jeszcze coś takiego (bez urazy dla kogokolwiek): [imq]http://gargamied.w.interia.pl/inne/stfu.gif[/imq] Ale ta jest chyba bardziej kontrowersyjna od muru :] 1684726[/snapback] Czy moglbym ja sobie przygarnac jako moj av :blurp:? E skonczmy juz temat o tej emocie, i tak zostanie i tak, takze zadne gadanie nie pomoze... Tak zostalo ustalone przy tworzeniu forum i KONIEC... No chyba, ze z nowa wersja wejda jakies poprawki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Czy moglbym ja sobie przygarnac jako moj av :blurp:? E skonczmy juz temat o tej emocie, i tak zostanie i tak, takze zadne gadanie nie pomoze... Tak zostalo ustalone przy tworzeniu forum i KONIEC... No chyba, ze z nowa wersja wejda jakies poprawki... 1684827[/snapback] Możesz. Ona jest freeware. Dostałem ją od kumpla w paku 500 emot do gg :P Wracając do tego co pogrubione - emoty można dodawać i usuwać. Inaczej nie mielibyście żadnej z phpBB, żadnego plu/óma i blurpa, oraz kilku innych. Ale niech zostanie. Najwyżej zwróćcie uwagę kolesiowi który jej nadużywa, że trochę was razi 30 takich samych obrazków jeden za drugim. Czasem to pomaga. Szczególnie wysłane na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 jjuz nie bedzie tych 30 obrazkow pod rzad bo jest zablokowane i mozna tylko do jaikejs tam ilosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 No i wytłumaczcie mi po cholere gostek uzył tą emote TU? IQ doniczki do kwiatów albo ja nie rozumiem głebi przekazu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Tez sie nad tym zastanawialem czytajac ten post. I przede wszystkmi co ona miala oznaczac w jego wydaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Rozumiem, ze w jednym poscie mozna uzyc ta emote, ale w kilku, i w ogole w miejsach, gdzie nie ma znaczenia :?. Moze ja kocha lub uwielbia :?: Dlatego tez ta emota powinna podzielic los usera, ktory za nia odpocznie tydzien... Ale jej trzeba dac do konca swych dni odpoczynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 @Maly: Widocznie lubi animowane emoty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 @Maly: Widocznie lubi animowane emoty :] [imq]http://gargamied.w.interia.pl/inne/cheerleader.gif[/imq] 1724837[/snapback] Ja tam wole takie... A nie te co wala glowa w mur :blink:. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Czepiacie się. Owszem, nadużywanie jej bywa denerwujące, ale jedna w poście nie zaszkodzi. Np w zdaniu: Usuwanie tej ikonki to głupota :mur: Mnie bardziej wnerwia banan - jest beznadziejny. Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie okropnie :| Jego wywalcie! Reasumując: jak się komuś jakaś ikonka nie podoba, to AdBlock i już :) Edytowane 29 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No i wytłumaczcie mi po cholere gostek uzył tą emote 1722715[/snapback] Patrz jego Avanta... Chyba to jednak zrobil :wink: Ja tam wole takie... Feta? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mi tam nie przeszkadza, genralnie nie zwracam uwagi na emoty w ilości przekraczającej 2 :D Po prostu przelatuję po nich wzrokiem, żadna mnie nie wkurza, więc po co miałyby być usuwane :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 To i ja sie dołącze do apelu o usuniecie muru. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1739140 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak chce dodać jakieś emotki to skąd mogę wiedzieć czy je mogę dodać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Kieruj sie intuicja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Kieruj sie intuicja. Ta no to mi pomogłeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ta no to mi pomogłeś :wink: Tak napisales, ze nie wiadomo ocb. :] Chodzi o dodawanie istniejacych emot w postach, czy dodawanie zupelnie nowych emot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Forum stoi na skrypcie smf i chce dodać inne emotki które są niestandardowe, tylko nie wiem jak sprawdzić czy nie są już przypisane do innego skryptu i czy można ich używać. Edytowane 2 Czerwca 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 kurde już nie macie na co narzekać... pan mietek obudził się po 19 latach śpiączki i stwierdził że polacy tylko narzekają... Kurde co wam przeszkadza jakaś emotka? Mi np przeszkadzają obrazki w sigach, dlatego chwała temu kto zabronił na ppc tego procederu.. ale emoty? No bez jaj.. Jak komuś przeszkadza jakaś tam ikonka, to może powinien iść do lekarza psychologa, żeby nie powiedzieć psychiatry i zbadać czy nie ma jakich stanów nerwicowych... emoty są fajne bo są fajne i emoty... :) Nie widziałem też specjalnie żeby ktoś nadużywał ich w nierozsądnej liczbie. Bez sensu jest także wprowadzanie jakichś ograniczeń, że nie wolno 2x pod rząd takiej a takiej emotki.. to jest dyskryminacja panowie :D. Jest ograniczenie na łączną ilość, żeby komuś nie przyszły głupie głupoty na myśl i imo to wystarczy. Jeśli ktoś stawia po 10 emotek takich samych.... no to już inni gracze go odpowiednio ocenią... straci trochę respa... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 O co ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 kurde już nie macie na co narzekać... pan mietek obudził się po 19 latach śpiączki i stwierdził że polacy tylko narzekają... Kurde co wam przeszkadza jakaś emotka? Mi np przeszkadzają obrazki w sigach, dlatego chwała temu kto zabronił na ppc tego procederu.. ale emoty? No bez jaj.. Jak komuś przeszkadza jakaś tam ikonka, to może powinien iść do lekarza psychologa, żeby nie powiedzieć psychiatry i zbadać czy nie ma jakich stanów nerwicowych... emoty są fajne bo są fajne i emoty... :) Nie widziałem też specjalnie żeby ktoś nadużywał ich w nierozsądnej liczbie. Bez sensu jest także wprowadzanie jakichś ograniczeń, że nie wolno 2x pod rząd takiej a takiej emotki.. to jest dyskryminacja panowie :D. Jest ograniczenie na łączną ilość, żeby komuś nie przyszły głupie głupoty na myśl i imo to wystarczy. Jeśli ktoś stawia po 10 emotek takich samych.... no to już inni gracze go odpowiednio ocenią... straci trochę respa... :wink: O co ci chodzi ?Jemu chodzi o to, ze tez sie obudzil, i to cholernie pozno, bo odpowiada, na jakies bzdety z przed paru miesiecy! :mur: LOL!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Ja używam tych emot : :D :) :-| <_< :blink: :huh: :lol2: :lol: :razz: :sad: :unsure: :wink: :arrow: :?: :icon_exclaim: :evil: :twisted2: :plum: :ploom: :plom: :blurp: :ph34r: :twisted: -_- ^_^ Reszta jest mi obojętna. Denerwuje mnie ciąg :mur: oraz (mimo iż ja zaproponowałem tę emotę), ale nie na tyle, by ją wywalać. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) hehe.. no nie popatrzyłem na daty :lol: ... ale i tak zdanie mam takie samo :) Co do emotek... to najlepiej zrobić je samemu darmowym programem.. wtedy będą na pewno legalne - pod warunkiem, że bedą wyglądać inaczej niż inne :). Raczej trudno pilnować własność emotków... ja tam sobie ściągnąłem na własną stronę te tutejsze.. jak się kiedyś ktoś przyczepi o prawa autorskie to wymienię... Póki nikomu nie przeszkadza to niech sobie będą... Edytowane 3 Czerwca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 No to ja chyba też tak zrobie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...