Skocz do zawartości
Gość

Pewna Emotikonka

Rekomendowane odpowiedzi

Tez tak mysle - zwykle jest tak, ze: wiecej ograniczen = wiecej narzekan...

Mnie osobiscie ta emotka nie przeszkadza, nie przeszkadza mi to, ze ktos uzywa jej X razy w jednym poscie... Moze jest to jakiegos rodzaju dowartosciowanie sie - nie wiem, ale skoro komus to pozwala czuc sie lepszym, to czemu nie ;)

Natomiast ja do wlasnej oceny mam taka osobe (i zwykle watpliwa jej wiedze, badz zbyt duze ego, badz nie wiem co jeszcze), ktora w ten sposob korzysta z tej "kontrowersyjnej" ikonki... Wiadomo, co moge o takiej myslec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze coś takiego (bez urazy dla kogokolwiek):

[imq]http://gargamied.w.interia.pl/inne/stfu.gif[/imq]

Ale ta jest chyba bardziej kontrowersyjna od muru :]

1684726[/snapback]

Czy moglbym ja sobie przygarnac jako moj av :blurp:?

E skonczmy juz temat o tej emocie, i tak zostanie i tak, takze zadne gadanie nie pomoze... Tak zostalo ustalone przy tworzeniu forum i KONIEC... No chyba, ze z nowa wersja wejda jakies poprawki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moglbym ja sobie przygarnac jako moj av :blurp:?

E skonczmy juz temat o tej emocie, i tak zostanie i tak, takze zadne gadanie nie pomoze... Tak zostalo ustalone przy tworzeniu forum i KONIEC... No chyba, ze z nowa wersja wejda jakies poprawki...

1684827[/snapback]

Możesz. Ona jest freeware. Dostałem ją od kumpla w paku 500 emot do gg :P

Wracając do tego co pogrubione - emoty można dodawać i usuwać. Inaczej nie mielibyście żadnej z phpBB, żadnego plu/óma i blurpa, oraz kilku innych.

Ale niech zostanie. Najwyżej zwróćcie uwagę kolesiowi który jej nadużywa, że trochę was razi 30 takich samych obrazków jeden za drugim.

Czasem to pomaga. Szczególnie wysłane na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, ze w jednym poscie mozna uzyc ta emote, ale w kilku, i w ogole w miejsach, gdzie nie ma znaczenia :?. Moze ja kocha lub uwielbia :?: Dlatego tez ta emota powinna podzielic los usera, ktory za nia odpocznie tydzien... Ale jej trzeba dac do konca swych dni odpoczynek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czepiacie się. Owszem, nadużywanie jej bywa denerwujące, ale jedna w poście nie zaszkodzi. Np w zdaniu:

Usuwanie tej ikonki to głupota :mur:

Mnie bardziej wnerwia banan - jest beznadziejny. Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie okropnie :| Jego wywalcie!

Reasumując: jak się komuś jakaś ikonka nie podoba, to AdBlock i już :)

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde już nie macie na co narzekać... pan mietek obudził się po 19 latach śpiączki i stwierdził że polacy tylko narzekają... Kurde co wam przeszkadza jakaś emotka? Mi np przeszkadzają obrazki w sigach, dlatego chwała temu kto zabronił na ppc tego procederu.. ale emoty? No bez jaj.. Jak komuś przeszkadza jakaś tam ikonka, to może powinien iść do lekarza psychologa, żeby nie powiedzieć psychiatry i zbadać czy nie ma jakich stanów nerwicowych...

emoty są fajne bo są fajne i emoty... :) Nie widziałem też specjalnie żeby ktoś nadużywał ich w nierozsądnej liczbie. Bez sensu jest także wprowadzanie jakichś ograniczeń, że nie wolno 2x pod rząd takiej a takiej emotki.. to jest dyskryminacja panowie :D. Jest ograniczenie na łączną ilość, żeby komuś nie przyszły głupie głupoty na myśl i imo to wystarczy.

Jeśli ktoś stawia po 10 emotek takich samych.... no to już inni gracze go odpowiednio ocenią... straci trochę respa... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde już nie macie na co narzekać... pan mietek obudził się po 19 latach śpiączki i stwierdził że polacy tylko narzekają... Kurde co wam przeszkadza jakaś emotka? Mi np przeszkadzają obrazki w sigach, dlatego chwała temu kto zabronił na ppc tego procederu.. ale emoty? No bez jaj.. Jak komuś przeszkadza jakaś tam ikonka, to może powinien iść do lekarza psychologa, żeby nie powiedzieć psychiatry i zbadać czy nie ma jakich stanów nerwicowych...

emoty są fajne bo są fajne i emoty... :) Nie widziałem też specjalnie żeby ktoś nadużywał ich w nierozsądnej liczbie. Bez sensu jest także wprowadzanie jakichś ograniczeń, że nie wolno 2x pod rząd takiej a takiej emotki.. to jest dyskryminacja panowie :D. Jest ograniczenie na łączną ilość, żeby komuś nie przyszły głupie głupoty na myśl i imo to wystarczy.

Jeśli ktoś stawia po 10 emotek takich samych.... no to już inni gracze go odpowiednio ocenią... straci trochę respa... :wink:

O co ci chodzi ?

Jemu chodzi o to, ze tez sie obudzil, i to cholernie pozno, bo odpowiada, na jakies bzdety z przed paru miesiecy! :mur:

LOL!! :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam tych emot :

:D :) :-| <_< :blink: :huh: :lol2: :lol: :razz:

:sad: :unsure: :wink: :arrow: :?: :icon_exclaim:

:evil: :twisted2: :plum: :ploom: :plom: :blurp:

:ph34r: :twisted: -_- ^_^

Reszta jest mi obojętna.

Denerwuje mnie ciąg :mur: oraz :damage_wall: (mimo iż ja zaproponowałem tę emotę), ale nie na tyle, by ją wywalać.

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. no nie popatrzyłem na daty :lol: ... ale i tak zdanie mam takie samo :)

Co do emotek... to najlepiej zrobić je samemu darmowym programem.. wtedy będą na pewno legalne - pod warunkiem, że bedą wyglądać inaczej niż inne :). Raczej trudno pilnować własność emotków... ja tam sobie ściągnąłem na własną stronę te tutejsze.. jak się kiedyś ktoś przyczepi o prawa autorskie to wymienię... Póki nikomu nie przeszkadza to niech sobie będą...

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi