[Shinigami] Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja sie zgadzam z garfildem :) Jak kazdy będzie tam chodził to dojdzie do przegżania organizmu i zemdleje a wtedy ( tego na PO uczyli :D ) trzeba udzielić obowiazkowej reanimacji O_o Jeszcze z takich udziwnien ciekawi mnie kwesja kolczyków :) śmiechowo to wygląda jak idzie gościu który zamiast twarzy ma motyw z robocop-a haha :D Ja nie chce nikogo tępić ( oprucz debili których jest aż za dużo :/ ) ale wypada uświadomić co i jak :) P.S Ja to proponuje EOT bo zara admin wparuje i będzie koniec imprezy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Niektorzy przesadzaja, pokkazujac poprzez ubior, jakiej muzy sluchaja... Jak kocham trance a ubieram sie normalnie ;P Ostatnio szukalem stronek\sklepow netowych z ciuszkami z anglii, ale nic ciekawe nie znalazlem. Moze Wy macie jakies namiary? Fajnie by bylo miec nowe ciuszki zanim wyjda w Polsce, jak wiadomo w Polsce wszystko jest pozniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Mam w szkole gościa, który najpierw był skate'm, a teraz zrobił sobie dredy i jest rasta-masta (bo taka moda) Więc to daje 2 zmiany w ciągu 1,5 roku. (Nie wiem kim jeszcze był wcześniej ;-) ) Facet Zmienia subkultury jak skarpetki. Jeszcze do tego cfaniak nie z tej ziemi, ale "szmulki" na niego lecą. :lol2: Śmiech na sali... Edytowane 19 Września 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No ja preferuje styl NFSU2 teraz :D czapa U2 bluzka Most Wanted :) Ale osobiścię dąże jedynie do tego żeby nie wyglądać jak sweterowiec który spędza w książkach i kompie 12 godzin dziennie ;] Bo np. taki człowiek z mojej klasy aż sam się prosi o złośliwe komentarze, osobiście nic do niego nie mam i go nie męcze ale jak padnie śmiechowy text to nie moge sie powstrzymać :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) blink blink - klik klik ;] kolejny blink klik ;] Edytowane 19 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Czarna koszulka, spodnie moro albo bojówki (czarne) i trampki lub glany...proste nie widziwiam jak drechy co im spodnie z tyłka spadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Panowie kończąć OT chciałbym napisać drobny apel: Niech każdy ubiera się jak chce, jest to jego życie jego ciało, jednakże starajmy się zachować choć trochę dobrego smaku w naszym ubiorze, będzie lepiej dla wszystkich. Pozdrawiam i żeby nie bylo że jestem jakiś nienormalny mam 2 kumpli metalowców i kilku skate'ów i lubie ich, ale też oni nie chcą na siłe wyglądać inaczej od reszty świata, a jedynie ubierają się w swoim stylu, ale z jakimś wyczuciem co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftd Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Kim jest tak zwany 'skate' bo chyba mylicie pojecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 H&M, Reserved, Puma, Joop Głównie w tych markach się noszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Kim jest tak zwany 'skate' bo chyba mylicie pojecia. 1659034[/snapback] dokładnie.... całe życie myslałem ze skate to ktos to sobie smiga na desce/rolkach/itd a nie jakis bolo w obwisłych gaciach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja glownie nosze ciuchy MORO, STOPROCENT, DC, FENIX itd...Czyli wszytko co jest 3 numery za duze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 dokładnie.... całe życie myslałem ze skate to ktos to sobie smiga na desce/rolkach/itd a nie jakis bolo w obwisłych gaciach :mur: 1659092[/snapback] No i po co sie czepiacie szczegołów, napisałem to co napisałem bo przy takim określeniu tych panow wszyscy wiedza o co chodzi, nie mam nic do skate'ów luzz... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Ja tam nosze szerokie ciuchy bo mi tak wygodnie i zajedwabiscie sie w takich ciuchach czuje... Nie kupuje ciuchow dla marki i innych ludzi, tym bardziej dla plci przeciwnej... Garfield^ ma poniekad racje, bo okreslenie 'skate' przylgnelo do kazdego, kto nosi ciuchy wiadomych producentow... Ja sie bynajmniej do skate'ow nie zaliczam, bo ani nie jezdze na desce, ani nie jezdze na rolkach... Czuje sie soba i do konca taki bede... 'i am what i am...' --> i tyle... Edytowane 20 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Kim jest tak zwany 'skate' bo chyba mylicie pojecia. 1659034[/snapback] Tak na prawde to taki styl panuje wśród blate-ów, czyli nosza się jak sk8-y ale nie jeżdżą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja mysle tak... Nie wazne kim jestes, nie wazne jakiej muzyki sluchasz, nie wazne jakie masz poglady, nie wazne jest nic... Tylko jedno jest wazne... Chodzisz ubrany tak, jak lubisz, jak czujesz, jak chcesz, na jakie ciuchy cie stac... Znam ludzi, ktorzy pomimo tego, ze sluchaja muzyki lzejszej, czy tez ciezszej ubieraja sie normalnie... Normalnie w tym momencie to pojecie wzgledne... Moze lepiej tak: niczym nie wyrozniaja sie z tlumu... Zachecam do dyskusji nad tym wszystkim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja slucham metalu i chodze zupelnie normalnie:> Czyt. zwykle, eleganckie spodnie, koszulka jakas, reeboki (czarne :lol: ), itp... Od czasu do czasu zaloze koszulke danej kapeli, ale nic ponad to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Do mnie właśnie dzisiaj przyszła paczka z koszulką mindgame gateway http://www.hedonskate.com/szop/product_inf...products_id=852 MEEEEGA ta koszulka jest, a poza tym made in usa a nie burkina faso ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Szumne to mosz ;-) Ile przesylka Cie wyszla? Masz moze namiary na jakies inne sklepy form uk/usa ? Niekoniecznie "skajciarskie" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Do mnie właśnie dzisiaj przyszła paczka z koszulką mindgame gateway 1661417[/snapback] Skoro juz o tym mowa, to wczoraj zamowilem taką: http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=12665 :twisted: Jeszcze sie nad tą zastanawiam: http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=11852 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Kupujcie rzeczy w hedonie ;) Najlepszy sklep w necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Skoro juz o tym mowa, to wczoraj zamowilem taką: 1661494[/snapback] TA jest wypas ;p, czaje sie na nią, tyle ze zawsze gdy mam ją kupić, jest jakiś fajny koncert [;...i TAKIE bojówki :unsure: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Hmm jakiej jakosci sa te koszulki w rockmetalshop ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Hmm jakiej jakosci sa te koszulki w rockmetalshop ? 1661531[/snapback] Zależy od producenta. Warto kupować koszulki PROMO STARS, i WHITE CROW, bo są dość dobrej jakości, za średnią cene ~30pln. Przeważnie 160 gr/cm2, a te gorszych firm 140 gr/cm2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 :] ... ta koszulka ktora zaproponowal Rumun najpierw, bardziej mi podchodzila, ta od grzesiasa jest przebajerowana ostro, do tego jakas szpatna morda na zbazgranym tle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Oto cytat z podanej wyżej strony: - W bardzo małym, a nawet znikomym stopniu. Wbrew pozorom, dresiarze słuchają disco, a nie disco polo. Ogólnie dresiarzy dzielimy na 2 grupy. Po pierwsze, słuchacze muzyki disco polo, ubierający się w dres; zazwyczaj są to ludzie biedni, z robotniczych domów, o niskim wykształceniu. Zdarzają się jednak i 50-letni biznesmeni w złotych zegarkach, mercedesie, słuchający disco polo. Myślę, ze stanowią oni około 75% słuchaczy disco polo i 50% osób ubierających się w dres. Następną grupą są prawdziwi dresiarze - ludzie, głównie młodzież, o niskim wykształceniu. Działają oni w gangach i mafii. Należą do osób, które gdy nie mają co robić, biorą kij i idą kogoś zabić. Ot, tak po prostu. Kradną też radia z samochodów. Jednym słowem - świat przestępczy. Tworzą oni te pozostałe 25% słuchaczy disco polo.Nie wyrobię ze śmiechu zaraz... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 TA jest wypas ;p,Tą już mam ziom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ta wymiata trzeba sobie kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Koloratka jest genialna, tyle, że pewnie by mnie do szkoły nie wpuścili :lol: Ja na rockmetalshopie stosuje się do zasady, że jeżeli koszulka jest tania tak do 25 zł to na pewno się skurczy i kupuje rozmiar większą, natomiast koszulki powyżej 30 zł już są dużo lepsze i nie trzeba jakiś zbędnych kombinacji robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ta wymiata trzeba sobie kupic :D:blink: Biore. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ta roxuje rulezem [; a moj styl do brak stylu łączony z brakiem gustu..[; jeansy/szerokie spodnie i metalowe bluzy/koszulki plus fullcap nY [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...