Kyle Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Znalazłem fajną klawiaturę Mini Benq z mechanizmem nożycowym http://www.benq.com/products/Keyboard/?pro...=specifications szerokość tylko 27 cm - szkoda że sprzedają tylko z myszą .... ale jeśli cena kompletu byłaby rozsądna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Witam Jaka klawiature podswietlana polecacie?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Revoltec Lightboard XL 2 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1583 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Revoltec Lightboard XL 2 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1583 One sie psuja szybko, mnostwo ludzi narzekalo na revolteki, slabe i tandetne dosc. No i podswietleniem mozna sobie pokoj oswietlac - za mocne jest. Predzej bym bral speedlinka metal (160zl na allegro widzialem), podswietlenie podobne, ale znacznie mocniejsza i metalowa obudowa. A ogolnie to nie ma fanej klawy do dostanie w PL podswietlanej zeby sie palily tylko literki i byla pozadna i nie taka odpustowa jak G15 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Takie ułozenie klawiszy odpada. Jedynie standardowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Próbowaliście kiedykolwiek grać na czymś takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Próbowaliście kiedykolwiek grać na czymś takim ?Spotkalem sie z delikatnie mowiac BARDZO negatywnymi wypowiedziami na temat takich wynalazkow. Podobno nie nadaje sie to do niczego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ja miałem i mogę stwiedzić że nie da się tego normalnie używać :/. Klawisze się uginały, nie reagowały. Nie nadaje się do szybkiego pisaniana klawie czy grania, bo wymaga to dokładności, czego brakuje tego typu sprzętom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Niestety komfort korzystania z czegos takiego jest zerowy - klawisze trzeba wciskac z calej sily, zeby zaskoczyly, nie da sie tego szybko robic. Mozna co najwyzej neta przegladac lezac w wannie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Jaką klawiaturę polecacie do 80-100zł, wole czarną ale jeżeli będzie biała to nie będę płakał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...roducts_id=5630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jesli nie musi byc czarna, to BTC6300 - swietna klawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 mam pytanie do posiadaczy BTC 6300 bo nie moge nigdzie dostac wersji na USB tylko ps/2 w cenie 55zł. I czy w niej zacina sie kombinacja strzalki+ awsd lub shift + awsd? Wiem ze ten problem w wersji usb nie wystepuje ale jak jest z ps/2? To glowny powod czego chce zmienic swoja Logitech Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 W wersji ps/2 zacina się kombinacja CTRL+W+D i SHIFT+W+D. Everglide wypuścił coś takiego... http://razerblueprints.net/index.php?optio...9&Itemid=42 Co myślicie? Chodzi mi szczególnie o mechanizm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 W wersji ps/2 zacina się kombinacja CTRL+W+D i SHIFT+W+D. A jak tam z gwarancją? O ile sobie przypominam miales oddać sprzedawcy (ale chyba na USB ?). Nowa też nie działa poprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Sprzedawca sprawdzał swoje i jest to mankament wersji ps/2. Taka już po prostu jest ;/ Zresztą nie mi jednemu na forum się zacinają. Marcin_gps (chyba tak ksywka leci ;] ) potwierdzał, ze na jego (wersja ps/2) też są takie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Chyba mnie szlak trafi ;/ Nigdzie nie idze dostac btc 6300 na USB dzwonilem do Znaka/Siriusa/Apollo i nie maja dostawa za kilka tygodni. Jedyna nadzieja ze w jakims sklepie sie ostała sztuka. Jakby ktos cos wiedzial to prosze dac (tak w cenie do 60-65zł) ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Chyba mnie szlak trafi ;/ Nigdzie nie idze dostac btc 6300 na USB dzwonilem do Znaka/Siriusa/Apollo i nie maja dostawa za kilka tygodni. Jedyna nadzieja ze w jakims sklepie sie ostała sztuka. Jakby ktos cos wiedzial to prosze dac (tak w cenie do 60-65zł) ; ]Ja szukam modelu 6100 USB - w Siriusie powiedzieli mi coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 2383272[/snapback] Jesli nie musi byc czarna, to BTC6300 - swietna klawa. Wziąłem już tą z linka, jest u mnie jakiś czas już ;] Podoba mi się, mogę ją polecić jeżeli ktoś szuka klawaitury w okolicach 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Wziąłem już tą z linka, jest u mnie jakiś czas już ;] Podoba mi się, mogę ją polecić jeżeli ktoś szuka klawaitury w okolicach 100zł.Ten logi z linka jak mniemam ma mechanizmy membranowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeoneNew Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Witam wszystkich, szukam dobrej w niewygórowanej cenie klawiaturki bez przewodowej, kolor, tylko żeby nie była biała, a klawisze żeby były płaskie jak w laptopie aktualnie używam Logitech UltraXMedia Keyboard Flat, i zależy mi na takiej samej ( podobnej) byle bez kabla i żeby nie traciła sygnału, aha i najważniejsze, żeby miala standardowy układ klawiszy.... Zastanawiałem się nad tą Labteck Ale wersja bez myszy bo słyszałem, że razem działają kijowo, co o tym sądzicie ?? Aha prawie bym zapomniał cena samej klawiatury do 150 zł, ale chętnie zobaczę coś droższego jeśli będzie warte swojej ceny waszym zdaniem... ;) Edytowane 28 Listopada 2006 przez SomeoneNew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam wszystkich, szukam dobrej w niewygórowanej cenie klawiaturki bez przewodowej, kolor, tylko żeby nie była biała, a klawisze żeby były płaskie jak w laptopie aktualnie używam Logitech UltraXMedia Keyboard Flat, i zależy mi na takiej samej ( podobnej) byle bez kabla i żeby nie traciła sygnału, aha i najważniejsze, żeby miala standardowy układ klawiszy.... Zastanawiałem się nad tą Labteck Ale wersja bez myszy bo słyszałem, że razem działają kijowo, co o tym sądzicie ?? Aha prawie bym zapomniał cena samej klawiatury do 150 zł, ale chętnie zobaczę coś droższego jeśli będzie warte swojej ceny waszym zdaniem... ;)Ja bym do tych wymagań na Twoim miejscu dopisał mechanizm nożycowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 @SomeoneNew: Wolał bym coś od Logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 qrde ciagle nigdzie niema BTC 6300 na USB;/ Jakie sa podobne klawiatury z mechanizmem nozycowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 qrde ciagle nigdzie niema BTC 6300 na USB;/ Jakie sa podobne klawiatury z mechanizmem nozycowym?Podobnie jak BTC 6100 USB :( Nożycowy ma jeszcze BENQ mini buddy - jest razem z myszą i kosztuje ..... 127 PLN . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdsmaniak Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 a może coś takiego: Benq x730 cena 89pln (ja 2mce temu zapłaciłem w promocji 120pln) link notabene w sklepie wubierałem miedzy logitech ultra flat a tym zestawem i dobrze wybrałem :) ps. jest mały chaczyk słyszałem że europejski oddział benq upadł i nie wiem jak będzie z gwarancją :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Mial ktos stycznosc z ta klawiaturka Dell'a ? Bo nie bardzo wiem czy warto sie nia interesowac [; A moze Media Elite ? Bede pr0 el0 1337 g4m3r [; Chyba ze do stowki polecicie mi cos rownie czarnego, szerokiego i z milym w dotyku plastikiem [; ( albo to ostatnie przetrze wodnym [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Lubisz takie wielkie z 10 panelami, pokretlami ect? :wink: Sam myslalem o tym dellu - przypomina klawe z Mac'a (tez ciekawa opcja). Bo z plaskich to ci kazdy poleci jakies BTC za 50zl. Ciekawy jest tez taki metalowy speedlink (169zl). Edytowane 11 Grudnia 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Heheh im wiecej galek do krecenia tym lepiej!!!1 :lol2: A powaznie - za kilka dni okaze sie co to za shit w porownaniu do kb-21... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A mi się marzy BTC 6100 na USB - wszędzie mają tylko na PS. Jeśli znacie inną klawiaturę mini na USB z mechanizmem nożycowym ( nie zestaw z myszą jak Benq mini buddy ) to proszę o linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...