ainaruth Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Wydaje mi sie,ze ta klawiatura sprosta Twoim oczekiwaniom http://www.ergonauta.pl/product-pol-257-Kl...eWinder-X6.html ergonomiczna,dobrej firmy. no i odstąpię ją za 100zł mniej niż w tym linku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Poszperalem troche w necie i wyszlo na to, ze Sidewinder potrafi rowniez sie zblokowac....takze raczej wezme Illuminated. Zerknij jeszcze na ten filmik. Pytalem hyper2002 bo on ja ma - u niego to nie wystepuje, sam jestem ciekaw bo tez jestem na jej kupnie jak bedzie dzialac np przy shift+s+a+r (kucniecie, z przesunieciem lewo-tyl i przeladowaniem :P) Jak kupisz - sprawdz i opisz tu pliss:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikoSS Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Co myślicie o tej klawiaturze: http://www.allegro.pl/item621994509_wypasn...hub_usb_fv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Jesli to ma klawisze jak "niemultimedialny" waski Dell, to swietna klawa, nie do zajechania. EDIT: taka ma na mysli: http://www.allegro.pl/item619337890_dell_k...tandardowy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety benito Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Mam X6 od 3 tygodni i jeszcze się ani razu nie zblokowała. W grach - ma się rozumieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikoSS Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Jesli to ma klawisze jak "niemultimedialny" waski Dell, to swietna klawa, nie do zajechania. EDIT: taka ma na mysli: http://www.allegro.pl/item619337890_dell_k...tandardowy.html Masz taką? Jeśli tak to co o niej myślisz? Zależny mi na opinii jak się sprawuje w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) Ja na niej troszke pracowalem, kolega ma taka z recznie robiona podkladka z tektury - bajera :D Calkiem ok jak na klawe, choc ja jestem zwolennikiem plaskich klawiaturek. Niestety nie mialem okazji pograc. z taka podkladka bardzo wygodnie mi sie siedzialo w fotelu i pisalo z klawa na kolanach. Polecam :) Edytowane 1 Maja 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Masz taką? Jeśli tak to co o niej myślisz? Zależny mi na opinii jak się sprawuje w grach.Uzywam takiego "niemultimedialnego" Della w pracy, klawiatura jest katowana dlugo i intensywnie (po kilkanascie godzin na dobe) i nie widac po niej nawet sladu zuzycia. A pisze sie na niej bardzo wygodnie - nie jest bardzo glosna, klawisze chodza miekko i sprezyscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBomb Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Czy już ktoś ma Logitecha G19? W komputroniku jest już na wyczerpaniu, więc może ktoś akurat ją ma i mógłby zrecenzować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Jako, że mój Logitech UltraX Flat się już trochę zużył, to nabyłem dzisiaj nową klawiaturę, a mianowicie Microsoft Digital Media Keyboard 3000. Myślę, że mogę polecić ten model :) Przyjemnie się pisze na niej i mamy kompromis pomiędzy wysokim profilem, a bardzo niskim jak w Ultraflacie :) Cena - 100zł w Vobisie. I jest nawet dość cicha, jak na brak mechanizmu nożycowego :) No i spełniła jeden warunek - chciałem mieć klawisze multimedialne do regulacji głośności w systemie :) Oglądałem również w sklepie Euro RTV AGD (nigdzie indziej nie mieli w okolicy) A4Techa KX5-MU, rzeczywiście fajnie chodzi, ale jakoś mi nie przypasowała i w Euro dali czadu (kosztowała około 100zł) :| Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) doszla dzis do mnie logitech illuminated i moge smialo stwierdzic ze nie zaluje wydania 300zl :) plusy: - cicha - mila w dotyku podkladka pod dlonie - cienka - doskonale podswietlanie 3 stopniowe - klawisze dobrze widoczne nawet pod duzym katem patrzenia - nie zacina sie po wcisnieciu wielu klawiszy (kucanie+przesuwanie w bok na ukos + reload np.). - nie wymaga sterownikow - mozliwosc definiowania klawiszy dzieki aplikacji ze strony Logitecha - duzy enter minusy: -maly lewy shift, dla niektorych moze sprawiac klopot w grach (mi akurat nie) podswietlanie: i fotka artystyczna :) Edytowane 22 Czerwca 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam, Co byście wybrali - Saitek Eclipse II czy Microsoft SideWinder X6? M$ droższy o przeszło 30zł, ale czy faktycznie warto dołożyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Pojawiły się znów na allegro BTC 6300, a mi padł mój 4 letni a4tech. Chciałbym zapytać tylko posiadaczy tych BTC czy też potrafią tyle wytrzymać. Ponoć miały być nie do zajechania jeśli dobrze pamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 witam, szukam klawy do 100 pln -przewodowa -do grania(ma sie nie zacinac) -mile widziany duzy enter to tyle czego od klawy oczekuje myslalem nad logitechem media keyboard, 350 i ultrax 100 to max moze byc i mniej pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Jestem w potrzebie nowej klawiatury. Wymagana przede wszystkim jak najwyzsza jakosc, niezawodnosc, do tego kilka przynajmniej 6 predefiniowanych klawiszy. Fajnie jakby byla lamana/ergo, ale z tego co widze na rynku nic ciekawego nie ma. Cena nie gra roli, jakies propozycje? Na razie waham sie miedzy Logitech llluminated a Logitech DiNovo Keyboard. Ktos sie orientuje jak z jakoscia wykonania w obu? W Illuminated wiem ze najwyzszy poziom, nie wiem jak DiNovo. Podswietlenie jest git, ale na pewno nie jest dla mnie czyms istotnym - chyba bezprzewodowosc DiNovo bardziej do mnie przemawia, ale wolalbym poczekac na jakies opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Dinovo for notebook ( http://www.alesklep.com/products/view/455 ) Ci chodzi czy Dinovo Edge ( http://www.alesklep.com/products/view/137,Edge )? Tak, jak napisałeś i Illuminated i Dinovo jakościowo są z najwyższej półki i myślę, że nie powinieneś się zawieść na żadnym z tych modeli. A do w0jtass-a to ja bym brał albo UltraX, albo Media Keybord ale wersję 600: http://www.alesklep.com/products/view/124,Media600 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Co do postu W0jtass'a również mówię - UltraX ;) Kupiłem niedawno, jestem bardzo zadowolony, cicha, wygodna, estetycznie wykonana :D Brat używa trochę starszego modelu UltraX'a (będzie miała z 5 lat :) ) i do tej pory jedynie srebrny kolor miejscami się powycierał, oprócz tego nadal działa jak nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Panowie... Wojtas pisał posta w sierpniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Panowie... Wojtas pisał posta w sierpniu :P Może jeszcze nic nie kupił. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Heh.....jakoś dziwnie na ten "szczegół" nie zwróciłem uwagi :D :D sry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Zaczyna siadać mi podświetlenie w BTC 6300CL. Czy pojawiło się od tamtego czasu coś godnego uwagi w rozsądnej cenie? Zaznaczam, że nie myślę o wydawaniu 300zł na iluminated czy inne ufo sygnowane przez Logi. Mam do nich uraz po 3 krotnym zwracaniu G11. Wymagania: - Płaskie klawisze o małym skoku (jak BTC) - podświetlenie (jak BTC) - może być czarna, ale tym razem miło by było gdyby litery były częścią klawisza a nie malowaniem. (Chodzi o przeźroczysty kształt litery w klawiszu, dzięki czemu podświetla się tylko znak a nie cały klawisz.) - No i może nie świetlówka, bo wizę po BTC, że zbyt długo to one nie żyją jak się na nich pracuje nieustannie. Znaczy mam już ze 3 lata chyba tą BTC, ale np. LEDy działałyby nadal. Edytowane 18 Listopada 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Mam Steelseries 7G. Mechanizm może i niezawodny i nie do zajechania (to się okaże), ale pierwsze wrażenie jest takie, że sprzęt kosztował 50zł, a nie ponad 500... Dopiero jak weźmie się w łapy, poczuje ciężar, poogląda z bliska to zaczyna przypominać coś lepszego. Poza tym, chyba odzwyczaiłem się od klawiatur z dużym skokiem. IMHO na flat pisze się znacznie szybciej i dokładniej, że o ciszy nie wspomnę. Tutaj trzeba jednak poprzebierać paluszkami... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Czy tylko ja mam wrażenie, że jest to kopia BTC 6300CL wykonana przez Tracera? http://www.komputronik.pl/index.php/produc...ACER_Lucid.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam, nie chciałem zakładac nowego tematu dlatego zapytam tutaj. Czy moglby jakis szczesliwy posiadacz klawiatury Logitech UltraX Premium (moze byc wersja black, chociaz to pewnie nie ma zadnej roznicy) nagrac przykladowy filmik z dzwiekiem jak pisze na klawiaturze ? Poniewaz jestem mocno ciekawy jaka ona jest glosna ;> Obecnie posiadam to co w podpisie czyli Geniusa SlimStar Pro a szukam bardzo cichej klawiatury o niskim skoku klawiszy. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Hehe, widzialem ten filmik :D ale mi chodzilo raczej o takie normalne pisanie podczas jakiegos dokumentu w Wordzie np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam. Rozglądam się za nową klawką(raczej high-end) z dużym skokiem klawiszy, NIE FLATową, z dużym enterem. Najlepiej czarna/ciemna. Myślałem właśnie nad 7G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Strasznie słaby ruch tutaj :( Ale powiedzcie proszę, naprawdę nikt nie odpowie na moje pytanie? Taki szał robiły swego czasu te BTC 6300 a teraz żadnej opinii na ich temat. Czy to trwałe po latach, czy może lepiej logitecha ultrax wziąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Plastik od nadgarstka się wytarł, że o farbie nie wspomnę, ale działa nadal bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 To samo u mnie - mechanicznie bez zarzutu, ale klawiatura wyglada, jakby z 10 lat miala, ten srebrny lakier sie wytral w miejscach, gdzie opieram dlonie i bialy plastik tam straszy. Do tego z klawisza A starla sie farba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...