maly86 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Mi by wystarczylo Shelby :wink:. Takie jak w filmie 60 sekund. Edytowane 3 Grudnia 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Myślę, że każdemu by wystarczyło taki z 60 sekund :D ps. fajnie ze Ford powrócił w nowych modelach do modeli z lat 60 - te nowe sa całkiem ładne a GTR to juz masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Samochody marzenie. Moj ulubiony to ten z 65 ale nowy tez jest spoko @FastlY mam identyko tapete :) BTW co to za skin do windowsa bo szukam czegos fajnego... Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ogólnie to fordy mi nie podchodzą za bardzo, ale na Gt 40 i mustanga patrze zupełnie inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Tych aut nie mozna nie kochac. Sa poprostu piekne cudowne genialne.. itd itd Gdy sie dorobie to sobie takiego kupie :D Wtedy tez bedzie kesz an paliwo, ale to jak sie dorobie ;) Jeszcze niedawno bardzo nie podobal mi sie ten nowy mustang, jednak obecnie coraz bardziej sie do niego przekonuje, ale i tak jest daleko w tyle za arcydzialami z stajni Shelby. Niedawno byl juz topic o MuscleCarach, jak ktos nie czytal to radze nadrobic ;] Ahhh te Camaro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 fakt, mi ten też najbardziej leży.. http://img337.imageshack.us/img337/5812/pulpit6te.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Tych aut nie mozna nie kochac. Sa poprostu piekne cudowne genialne.. itd itd Gdy sie dorobie to sobie takiego kupie :D Wtedy tez bedzie kesz an paliwo, ale to jak sie dorobie ;) Żre paliwo, nie skręca, głośne...też muszę go mieć :D Heh szkoda że na polskie warunki jedynym dostępnym muscle carem spełniającym powyższe warunki jest warczyburg 353W ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 teraz na discovery channel leci o fordzie mustangu, a dokladnie leci program amerykanski chopper w ktorym occ buduje motor o tematyce mustangow POLECAM !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 teraz na discovery channel leci o fordzie mustangu, a dokladnie leci program amerykanski chopper w ktorym occ buduje motor o tematyce mustangow POLECAM !!Jak bym mial discovery to bym z checia poogladal :| :?. Moze z 5 razy ogladalem "amerykanski chooper" i moglbym ten dokument ogladac 5 godzin dziennie :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mad Max miał niezłego Mustanga :) Ach te mechaniczne doładowanie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ten GT500 miał dużo szczęścia, że był metalowy - inaczej paliłyby mu się progi, jak w nowym Viperze. Samo spalanie nie jest żadnym zaskoczeniem, jeśli weźmiemy pod uwagę moc silnika i wagę samochodu. Poza tym ktoś, kto jeździ takim samochodem ma spalanie w d... alekim poważaniu. Takich samochodów nie kupuje się po to, aby liczyć każdką kroplę paliwa. Że o gazie już nie wspomnę. Chociaż z drugiej strony dobrze założona sekwencja mogłaby być ciekawym patentem. Co do samego kupienia takiego wozu, to wystarczy 30-40 kawałków i można takiego mieć w znośnym stanie (klasyka). Te nowe (2004, 2005) kosztują około 2 razy tyle u naszych zachodnich sąsiadów (mobile.de). Jak już ktoś będzie chciał kupić, bo będzie miał 2 wyjścia: albo moc maksymalnie 200KM (z ogonkiem) lub pogodzić się z faktem, iż na zimę auto stoi w garażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mad Max miał niezłego Mustanga :) Ach te mechaniczne doładowanie ^_^ :mur: chłopcze forda falcona jak już coś ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 i tak amerykańce mają kase żeby zalać taką bestię ;) z tego co patrzyłęm bo ebay'u to za 30k$ można kupić fajnie przerobionego mustanga (mowa o nowym modelu), chcąc miec klasyka, trzeba się liczyć z paroma wyrzeczeniami, ale jaką frajde daje taki samochód...mnie osobiście bardziej podoba się Dodge Charger 68" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Samo spalanie nie jest żadnym zaskoczeniem, jeśli weźmiemy pod uwagę moc silnika i wagę samochodu. Poza tym ktoś, kto jeździ takim samochodem ma spalanie w d... alekim poważaniu. Takich samochodów nie kupuje się po to, aby liczyć każdką kroplę paliwa. Że o gazie już nie wspomnę. Chociaż z drugiej strony dobrze założona sekwencja mogłaby być ciekawym patentem.dokładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Wóz Maxa Wersja cywilna :D Ciekawa stronka Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) w top gear mowili ze nowy mustang to samochod dla gejow :lol: chodz gejem nie jestem to i tak mi sie podoba :P jednak koszt utrzymania tych paru litrow silnika jest przerazajacy :P Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Eh... W Top Gear nie podoba im się najnowsza 911, a wg mnie to najładniejszy model od kilku (nastu?) lat. Ich opinię na temat Mustanga można sobie więc zignorować. To ładny samochodzik w stylu retro, a jego cena powala. Gdyby nie problemy z częściami w Polsce (zapewne takowe mogą być), to byłby to całkiem dobry kąsek dla maniaków stylu i prędkości. Zmartwychwstała Panda, 500, Mini, Vento i kilka innych. Mustan też powraca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 http://www.shelbygt500.piwko.pl/ Już dawałem link do tej stronki kiedyś. Kocham ten samochód ;] na jakimś zlocie nawet nim chwile jechałem. Coś pięknego :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 fakt, mi ten też najbardziej leży.. http://img337.imageshack.us/img337/5812/pulpit6te.jpg Moglbys zapodać ta tapetke ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tu znajdziecie pare fajnych tapetek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Moglbys zapodać ta tapetke ? :D o to samo chcialem prosic:) najpiekniejszy samochod jaki widzialem:) edit: juz mam http://www.desktopmachine.com/cars/25-Ford...tml?pag=50&t=67 Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 http://www.dreams-cars.net/galerie-shelby-...eanor-1967.html nie wiem po jakiemu to ale wywnioskowac moge ze na dole strony napisali ze w 2005 wyszlo 400 sztuk tego modelu i kazda kosztowala 125 000 $, ma 7litrowy V8 :D cos wspominaja o 60 sekund :D az sie rozmarzylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tylko po bliższym zapoznaniu, coś mi się widzi, że to jakieś kompozyty, a nie blacha. Za to deska powala na kolana. Analogi i jeszcze raz analogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 jednak koszt utrzymania tych paru litrow silnika jest przerazajacy :P tylko jak sam wiesz taki samochód nie kupi sobie biedak... bo przecież jeżeli Cie stać na taki samochód to stać Cie też na benzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 MUSTANG GTR ?? wow :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja wole nowe Shelby 500 ;] Widzieliscie juz jak wlascicel koncernu go testowal ?? Jak nie to polecam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Białe GT500 :D Czerwone GT 500 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Kumpel zawsze marzyl o Fordzie Mustangu. Dostal cos takiego od ojca (kolo ma ciut kasy) http://www.rsportscars.com/eng/cars/mustang_cobra.asp za zdanie matury. Autko fajne, glosne, szybkie i wygladajace. Niestety utrzymanie go to istna katastrofa. Przy szybszej jezdzie ryk silnika zagluszal wir powstajacy w baku :D Wszystko pieknie ale samochody te sa na rynki gdzie ropa jest w cenie wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 No to ja was zaskocze, i napisze, że ja mam takie cudo. Dokładnie chodzi mi o Mustanga 2005. A skąd go mam? Ano odkąd siorę wywiało za wielką wodę zawsze mówiłem jej, że chcę mustanga i moje marzenie spełniło się... Przysłała mi czerwoną bestię (w paczce zmieściło się jeszcze kilka t-shirtów i kawa ze Starbucksa)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 oglądałem kiedyś w telewizji program o Mustangu, dokładnie o "Eleonor", pokazywali firmę zajmującą się budową tego modelu ze starych, zdezelowanych mustangów, koszt bodajrze 80k $ za takie cudo. Ponad to pokazali jeszcze Eleonor z ponad 700 konnym silniczkiem...IMO taki klasyk (o ile można powiedzieć że to klasyk ;) ) jest lepszy niż Ferrari czy Porsche, w stanach jeździ ich spora ilość i Eleonor bardziej przykuwa uwagę niż nowy "super samochód", no ale za wielką wodą ludzie sobie mogą pozwolić na zalanie takiego 7l silnika i rozkoszowac się jazdą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...