DaRoN Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Chcesz adres :D ? Czemu kupa, co z nim nie tak?Gorsza świnia niż QX9650. Ale może to przez Gigaszmelca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 DaRoN, chesz pomęczyć P3 1Ghz fsb133? Lezy w szufladzie i sie nudzi. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ostatnio Gigashit się poprawił i to znacznie, czyli masz procka kupe. Albo umiejętności :wink: żarcik taki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale Hellasi nam uciekają :/ dzisiaj zamiast sprzątać znalazłem parę gratów i prawie 10pkt ode mnie, ale to mało :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Ja wczoraj kręciłem z kumplem 7600GS DDR3, jakieś 14 pkt od niego wpadnie + ode mnie 6 pkt za x1650xt :D Szkoda tylko, że mieliśmy jedną kostkę RAMU (on swoje posłał na gwarę) bo z dwoma byłoby lepiej... :) Moja 7900GS jak doczeka się Accelero S1, to też się z nią trochę pobawię :D Edytowane 23 Grudnia 2007 przez BArt_X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) DaRoN, chesz pomęczyć P3 1Ghz fsb133? Lezy w szufladzie i sie nudzi. :DJasne, tylko będę musiał zdobyć mobo na i815, czegoś w stylu ABIT'a ST6, albo jakiegoś ASUS'a, bo Opson mówił mi coś o braku dzielnika dla AGP przy FSB 133 na BX133RAID. Tylko coś mi się w to wierzyć nie chce ;] Edytowane 23 Grudnia 2007 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (...) braku dzielnika dla AGP przy FSB 133 na BX133RAID. Tylko coś mi się w to wierzyć nie chce ;] Jako były posiadacz tej mobo mogę potwierdzić - dzielnik 2/3 co daje ~87MHz - moje ówczesne V3 3k znosiło to bez żadnych problemów :) (dla PCI dzielnik 1/4 oczywiście jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jako były posiadacz tej mobo mogę potwierdzić - dzielnik 2/3 co daje ~87MHz - moje ówczesne V3 3k znosiło to bez żadnych problemów :) (dla PCI dzielnik 1/4 oczywiście jest) Dokladnie... Plytka byla swietna, tak samo jak... BE6-II (RAID) ktora smigala z takimi kosmicznymi (jak na tamte czasy) wartosciami FSB ze hej... Zabilem nia kiedys dysk... no i raid musialem wylaczac okolo 160mhz FSB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 DaRoN, to podeślij adres na PW, wyślę jakoś po świętach. ;-) A to p3: http://matius.inwestnet.com/matius/p3hires.JPG Sądzicie, że gdyby wymienić te tranzysotry to by karta odżyła? (HiS x700) http://matius.inwestnet.com/matius/x700.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Beny,Kicu nie mam pytan do Waszych wynikow w pifast :) http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=679315 http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=679173 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 pifast43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Beny,Kicu nie mam pytan do Waszych wynikow w pifastNie mów że nie "widzisz" o co chodzi... Już dawno bym zablokował, ale... no właśnie, tej opcji nie ma [była w rev.1]. Więc oba zaraportowałem i dodatkowo podbiłem swój wątek o blockach dla team moderatorów na forum HWB - "góra" nie zareagowała jak zwykle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 No, w Innych (Giełda) jest moje ogłoszonko. Jakby kto mał ST6/RAID na zbyciu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Beny,Kicu nie mam pytan do Waszych wynikow w pifast :) http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=679315 http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=679173 Kumple już usunęli wyniki :) Mówiłem, że jak na mój gust są rażąco zbyt niskie czasy i prędzej czy później ktoś to zauważy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Hahaha dobre,dzieki panowie :E Dlatego wkleilem linki do wynikow,JMKS widzialem watek i nawet nie probowalem nic robic bo wiem,ze nie ma opcji,dlatego wkleilem na forum a maila wyslalem do Beny'ego a do Kica nie zdazylem =nie chcialem raportowac :) wy mi tlumaczycie jak dziecku:)thx MaSell Edytowane 24 Grudnia 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja czekam na 73gt ddr2 i 88gt ;] Trochę pokrecimy panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesolych swiat panowie i panie :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dużo sprzętu i pucharków :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zeby sprzęt się dobrze krecił :banana: :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Chyba sobie dam looz na swieta i tak caly czas smigam nastukany :E pozdro all.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zdrówka, szczęścia w OC, pięknych Globalków, tooony sprzętu, 300 litrów DI i LN2, samych WR ek, mnóstwa pkt i 1 miejsca UTOP życzy Eryk ;] B-) :wink: :wub: :gitarzysta: :gitarzysta2: :banana: :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czy ktos bedzie krecic w swieta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Masell pewnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czy ktos bedzie krecic w swieta??Ja właśnie kręce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czy ktos bedzie krecic w swieta??Po świętach :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czy ktos bedzie krecic w swieta?? Ja katuje DFI X38, liczy sie ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Niii, bo nie ma wyników !! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wlasnie gdzie wyniki ryba??bez wynikow sie nie liczy,a karpia tez mozna podkrecic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czy ktos bedzie krecic w swieta?? Ja chciałem w sylwestra dołożyć komplet pucharków z Semprona LE-1100 i troche w low clocku namieszac, ale memki nie przyszły :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Czy ktos bedzie krecic w swieta?? Ja krece od rana. 2856538[/snapback] Ja chciałem w sylwestra dołożyć komplet pucharków z Semprona LE-1100 i troche w low clocku namieszac, ale memki nie przyszły :cry: Zapraszam do Olsztyna na sylwestra, pamieci i mrozów u mnie nie brak :) http://hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&a...plicationId=all ;) edit Nie spodziewalem sie tego tak szybko... Edytowane 25 Grudnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...