DaRo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy jest tkoś z łódzi kto ma juz open bete na hdd i mogl by mi ja nbagrac na dvd bo mam problemy ze sciagnieciem gry. W zamain moge podzielic sie full kluczem na singla i multi bo mam jednego zbednego :) Daro masz jakiegos szybkiego linka na http ? bo z file planet mi sie streasznie sciaga te kolejki itp w dodatku mi sie komp restartuje :? link UK z fileplanet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No to fajnie jeszcze nikogo nie spotkałem z PPC jedynie jednego gościa z PClaba i mam go w friends. To kto próbuje się znaleźć ze mną ? Mnie spotkałes ;) To ja jestem GrimlocK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja mam dość wkur.... problem, mianowicie nie zapisuje mi ani ustawień ani postępu rozgrywki :mur: co chwile wyświetla się napis "Saving, please waith" ale nic a nic się nie zapisuje. Gdy tylko wyłącze gre i puźnień znów chcę pograć, musze tworzyć nowy profil i wszystko od nowa :mur: :lol: Jest na to jakiś sposób ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) link UK z fileplanet Ja ściągam z UK. Od rana transfer oscyluje w granicach 3 do 10kB/s Edytowane 28 Stycznia 2007 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Poświęciłem 350k i założyłem klub purepc Jeżeli ktoś się chcę dołączyć muszę go dodać do listy friends, aby to zrobić należy podjechać pod klub na mapie i dać znać, ja też podjadę, jeżeli nie będziemy wychodzić do mapy, naciskać esc, alt+tab itd to jest duża szansa, że się zobaczymy, ponieważ robiąc wcześniej wymienione czynności automatycznie tj wychodzimy z serwera, więc spoglądanie na mapę co 1min nic nam nie da, trzeba postać w jednym miejscu blisko siebie i nic nie robić, wtedy gracze się pojawiają z multi Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Powtórze pytania. Jeden powazny minus - profile moga byc albo online albo off. Nie mozna grac offline jak sie zaznaczylo gamespy'a Czyli co jak ściągne to musze sie zdecydować czy chce online czy offline a najlepiej stworzyć sobie dwa konta??? No i jak chce online to musze zaznaczyć gamespaya??? Ile zajmuje zainstalowana??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy jest tkoś z łódzi kto ma juz open bete na hdd i mogl by mi ja nbagrac na dvd bo mam problemy ze sciagnieciem gry. W zamain moge podzielic sie full kluczem na singla i multi bo mam jednego zbednego :) Odpal gg. Kucyk, ja wieczorkiem bardzo chętnie się spiknę. Co prawda nie mam jeszcze wypasionej furki tylko audi tt i w wyścigach mogę mieć małe szanse ale samo spotkanie i jakiś freeride będzie dla mnie przyjemnością. :D Mam nadzieję, że jeszcze ktoś z ppc do nas dołączy. Widziałem już brygady kilkuosobowe jak przecinaki przemierzające drogi Oahu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 -.- Nie wiem jak u was... ale ja zeby odpalic ta gre musialem dac Zgodnos z WIN98 -.- , w grze slysze podwojne dzwieki i trzeszczeni przez co nie da sie nic sluchac -.- ... po za tym calkiem ok3j, mecze sie z ustawieniem odpowiednigo sensitivity sterowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 janio@ppc to ktoś z purepc? kurczę, spotkałem się z kimś jeszcze, ale nie dodałem do listy bo przydusiłem enter ale byłem na aktywnym polu wyścigu i poszło wszystko f_piz jest sposób na odnalezienie siebie, patrzy się na mapę, ona się co chwile odświeża, jak zobaczycie kogoś znajomego to klikacie na niego i pojawiacie się w tym miejscu co on, potem wystarczy kilkadziesiąt sekund pokręcić się w koło i klient się przeważnie pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 kucyk to ze mna sie spotkales, ale jak napsales ze jedziemy wyscig to wlasnie znikneles gdzies :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) kręć się koło klubu to się znajdziemy, piszcie swoje nicki żeby było wiadomo Ludwik - widziałem cię na mapie, dajesz pod klub B) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 kręć się koło klubu to się znajdziemy, piszcie swoje nicki żeby było wiadomo Ludwik - widziałem cię na mapie, dajesz pod klub B) już jade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 janio@ppc to ktoś z purepc? Taaa, złoiłem cię moją audicą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Odpal gg. Kucyk, ja wieczorkiem bardzo chętnie się spiknę. Co prawda nie mam jeszcze wypasionej furki tylko audi tt i w wyścigach mogę mieć małe szanse ale samo spotkanie i jakiś freeride będzie dla mnie przyjemnością. :D Mam nadzieję, że jeszcze ktoś z ppc do nas dołączy. Widziałem już brygady kilkuosobowe jak przecinaki przemierzające drogi Oahu. No odpaliłem ale się nie odzywasz :( A mi zależy żeby tą grę wykąbinować jeszcze dzisiaj bo chciałęm sobie zrobić prezent urodzinowy a tu [gluteus maximus] :mur: :mur: Odezwij się z kąd jesteś dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) już jadeno i nie dojechałeś, kręć się tam gdzieś to się znajdziemy Taaa, złoiłem cię moją audicą :P już wysyłam zaproszenie do klubu :) zgadnijcie kogo widziałem na mapie :lol2: pclab.pl_hydro2 :D Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) bardzo chetnie bym sie dolaczyl do klubu, bede sie teraz krecil w jego okolicy ... Edytowane 28 Stycznia 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 jakie macie samochody ? Jaka klasa ja mam E może jak dasz na filtr tylko dla klasy E to mnie znajdziesz dodatkowo poziom Amateur. Stoję tam już 10 minut i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 już wysyłam zaproszenie do klubu :) Dzięki :D Ale gdzie odbiorę te zaproszenie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ładna muzyka przy instalacji :] jak będzie chodzić przyzwoicie to będę w okolicach klubu jako Bio_ppc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) U mnie bylo dzisaj ok z transferem i myslalem, ze juz pogram wieczorkiem ale jak na zlosc spadl download do 10kb :mur: Moze przyspieszy to wieczorem posmigam kolo klubu jako qbec_ppc Edytowane 28 Stycznia 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) tez stoje i nikogo nie widze. Wogole jak dodac kogos do friends'ow ? Edytowane 28 Stycznia 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 dobra robaczki, jestem pod klubem i czekam ;] Ludwiczka przez chwile widzialem, ale gdzies uciekl :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja jestem ciekaw, czy pelna wersja na PC bedzie korzystala z tego samego serwera co wersja X360. :) Fajnie by bylo, gdyby mozna bylo sie poscigac multiplatformowo. :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) dobra robaczki, jestem pod klubem i czekam ;] Ludwiczka przez chwile widzialem, ale gdzies uciekl :|Niemiec, kręć się pod klubem to cię znajdę, raz cię widziałem ale uciekłeś aby dodać kogoś do friends trzeba zrobić wyścig i po wyścigu kliknąć na daną osobę w tej chwili w klubie: sulaco yanek ludwiczek janio (nie przyjąłeś zaproszenia jeszcze) f1zZ Edytowane 28 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) kucyk widze cie ale tylko na mapie :|, mozesz zrobic w filters amateur ? Edytowane 28 Stycznia 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 hej. wczoraj widzialem sie z Ludwiczkiem. chetnie dolacze sie do ustawki, ale nie wiem o jaki klub chodzi :oops: moj nick Mumin[pclab.pl].. swoja droga nie wiem dlaczrgo nie wzialem PPC skoro tutaj duuzo wiecej bywam.. chyba dlatego ze z pclaba dowiedzialem sie o becie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja kocham neo :mur: Dzieki temu ze mam limit nie mam wyjscia na swiat ergo nie moge grac online. Troche szkoda ze tuning ogranicza sie do kupowania samych zestawow a nie mozna grzebac w furce :sad: No ale branie zakretow poslizgiem to sama rozkosz dla AMG [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No ja tez mam limit i moglem pomarzyc o tdu kiedy tylko sie klient pojawil. Poczekam na demo i moze kupie fulla jak mi sie spodoba - ale z tego co widze, to multi prezentuje sie ok. Jak tam hydro sobie radzi? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No ja tez mam limit i moglem pomarzyc o tdu kiedy tylko sie klient pojawil. Poczekam na demo i moze kupie fulla jak mi sie spodoba - ale z tego co widze, to multi prezentuje sie ok. Jak tam hydro sobie radzi? :lol: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 mówcie co chcecie, ale nawet taki Most Wanted zjada fabułą TDU, przynajmniej masz frajdę z tego, że dostałeś wózek od bossa którego ograłeś, tutaj tego nie ma, ciągle albo podwieźć panienkę, albo wyścig, albo dowieźć auto, ehh :-| trudno się nie zgodzić... fabuła suX! za jedną misje dostarczenia bryki nienaruszonej (których jest łącznie 30) dostaje się średnio (z premią) $ 135k a za taka sumę to sobie można kupić ze 2-3 auta. W takim tempie to można się wzbogacić jak Gejts na Łindołsie ;o Ja tam zakupiłem moją wymarzoną furę, zainwestowałem w tuning...i... zbiedniałem o całe $750k ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...