Neo_x Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) PROSBA!! NIECH KTOS WRZUCI NA RAPIDA FOLDER IGE Z TDU... jestem u kumpla ale w grze nie da sie grac bo nie mozna wlaczyc wyscigu.. caly czas widok sie kreci w kolko i niew mozna kliknac start.... wrzucalem ten folder kiedys tutaj ale link juz nie dziala... EDIT: juz sobie poradzilem bo wlasnie wrocilem do domu :] ale thx za pomoc ;] Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 http://rapidshare.com/files/50002637/IGE.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Już kupiłem Logitech Formula Force EX - tej co mi doradzaliście nie było. Świetnie się prowadzi, super sprzęt. Po zabawie musze jeszcze raz skalibrowac bo cos sie skopało i auto samo jechało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Hejka. Mam grafikę Galaxy 7600GS i monitor LG 22" L226WTQ i w TDU grając na 1680x900 przy wyłączonym HDR, wyłączonym AA i niskimi detalami mam 9-10 FPS już po wyłączeniu latających ptaków i liści. Czy to normalne? Niestety na innych rozdzielczościach nie da sie grać, bo obraz jest albo rozciągnięty, albo spłaszczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Rahuene nie masz sie co dziwic. Taka rozdzielczosc? I tak ci dobrze dziala.... Niestety masz zle dobrany monitor do grafiki. Do takiej rozdzielczosci to raczej 8800GTS a nie 7600 i to GS :/ Jak wylaczyles ptaki i liscie? Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Masz to w FAQ w "dziale" Sposoby na zwiększenie FPSów w grze ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A czy 8600GT lub GTS da radę z taką rozdzielczością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 daje sobie rade z 1440x900, z wyzsza juz bym nie ryzykowal. 8800 by sie zdalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 lol Ja właśnie przy 1440x900 mam 8800gts i myślę że "daje rade" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 lol Ja właśnie przy 1440x900 mam 8800gts i myślę że "daje rade" ;) A przy 1680x900 lub 1680x1050 się już tnie? :blink: Ile masz FPSów? I na jakich ustawieniach grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czyżbyś pominął całe 203s. topicu ??? Wyżej nie sprawdze bo lcd nie pozwala,ale skoro potrafi chrupnąć w mieście to myśle że przy 1680x.... będzie bieda :( Ustawienia na max + aa4x i af16x wymuszone w sterach + hdr min 35fps w miescie,aczkolwiek nie gram juz z hdr,bo nie wyglada imo najlepiej w tej grze,a za to mam nawet 20fps wiecej w niektorych miejscach. Nie drzaźniąc admina napisze po raz kolejny,ze gra i tak chodzi u kazdego jak chce u jednych chrupie na min u innych na gorszym sprzecie jest plynnie przy max detalach. Także ciesz się ze w ogóle ci chodzi,nie trać czasu na forum,tylko między palmy i nabijaj licznik :] pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ok, dzięki piękne za odpowiedź ;) Właśnie idę grać, tyle, że na starym 17" LCD'ku przy rozdziałce 1024x768. Czas zacząć zbierać na 8800GTS ;P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja też gram 1024x768 chociaż monitor pozwala mi na 1680x1050 to reszta sprzętu mówi stop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavageX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać sie do klubu? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać sie do klubu? :blink:Ogólnie byle jakiego klubu? Szef musi ci wysłać zaproszenie. Potem dostajesz info w domku i możesz na nie odpowiedzieć na "tak lub nie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavageX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Musze coś zrobić aby otrzymać zaproszenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No po pierwsze musisz wiedzieć do jakiego klubu sie chcesz przyłączyć i kto jest jego szefem. Potem wystarczy ze on wpisze Twój nick z gry w Klubie i tym samym wyśle Ci zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavageX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia jakie i gdzie są kluby. Myślałem że będzie tak samo jak w test drive unlimited na ps2.Tam kluby są na mapie a tu nie ma. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak sprzedac samochod znjomemu? Wystwiam go na aukcje za bezcen, ale on nie zdnaza go kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia jakie i gdzie są kluby. Myślałem że będzie tak samo jak w test drive unlimited na ps2.Tam kluby są na mapie a tu nie ma. :sad:Bo ktos Ci musi wyslac zaproszenie. Jak sprzedac samochod znjomemu? Wystwiam go na aukcje za bezcen, ale on nie zdnaza go kupic.Nie da sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavageX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Co trzeba zrobić żeby odblokować salon Lexusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Co trzeba zrobić żeby odblokować salon Lexusa?Wyszukiwarka sie zepsula? Bylo dziesiatki razy ze sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Co trzeba zrobić żeby odblokować salon Lexusa? musisz wlaczyc 'x-kloc mode ON', pozniej zassac odpowiedni pacz - bylo ich kilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Już mnie ten cały TDU wkur*#a :angry: Parę dni się grało bez problemów, a teraz znów jak włączę to... slideshow, bez względu na ustawienia i TDU pożera ~100% procka. Jak mam Winampa w tle to niby normalnie chodzi, ale zdarzają się ni z du&y ni z pietruchy jakieś przycinki i za bardzo się nie da grać, bo na każdym zakręcie można pierdzielnąć w drzewo :| Nie wiecie o co chodzi? Bo już nie mam siły do tego :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Panowie, mam dziś "Błąd logowania". Czy to znaczy że serwer nie działa czy że coś nie tak z moim kontem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Najpewniej wyłączone są serwery. Co jakiś czas mieliśmy takie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Najpewniej wyłączone są serwery. Co jakiś czas mieliśmy takie problemy.A ktoś z Was mógłby sprawdzić ? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 U mnie wszystko śmiga, bez problemów z logowaniem. Pierwszy raz uruchamiasz tą grę? Czy wcześniej już grałeś on-line? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 U mnie wszystko śmiga, bez problemów z logowaniem. Pierwszy raz uruchamiasz tą grę? Czy wcześniej już grałeś on-line? Gram od piątku i dotąd nie było problemów. Na początku miałem "Błąd logowania", teraz mam "Nie udało się połączyć z serwerem TEST DRIVE. Sprawdź swoje ustawienia sieciowe i spróbuj ponownie" :angry: Ostatnio grałem dziś w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jesteś połączony bezpośrednio z netem, czy przez jakieś routery itp? To też może mieć znaczenie. Sprawdz też czy z profilem jest wszystko w porządku. Albo przeinstaluj grę ... z nią nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...