Dzieju Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 trzeba wymyslic jak wybrac tego jdnego ktory dostanie seria :) A naraze podaje pierwszy czlon na stronie skladu TDU www.ppcteam.woox.pl w shoutbox ... :) ps. ma ktos ciekawy pomysl jak wybrac tego szczesliwca ? jakies losowanie ? jakas gra ? moze rebus :P na IRCU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Oficjalne info od Atari w sprawie patcha http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=55507 ciekawe co da ta optymalizacja Dla tych co nie umieją ang Patch ma poprawić: psujące się sejwy zawieszanie się gry i błędy poprawić płnność Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Najbardziej interesowało by mnie to Game freezing / crashes, bo z innymi aspektamni nie mam problemu. A tak w ogole to mogli by sie troche poispieszyć ... do maja to ja nie wytrzymam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 I multiplayer... i multiplayer!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A propos tego patcha do tdu, to faktycznie brakuje tam najważniejszej wzmianki o multiplayerze. Chyba największy mankament całęj gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 czy wy tez zauwazyliscie ze przy kilku wozach brakuje animacji zmiany biegow?? troche kijowo to wyglada :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Niektore wozy mają "manetki" przy kierownicy. A co mi najbardziej sie rzuciło w oczy to pozamieniane obrotomierze z prędkościomierzami. Jest to np. w Mercedesie CLS-55 ... prędkość pokazuje w obrotach na minute, a obroty w kilometrach an godzine :P Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Miazga manetki swoja droga ;) ale w kilku wozach jest normalna "wajcha" do zamiany biegow a "postac" z niej nie korzysta (chyba w firebirdzie tak jest). pozatym brak tarcz w tuscanie mnie dobija Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ostra jazda z przed paru dni pozdrawiam all PPC :D Piachu_PL jakosc kiepska czekam na vmoda :D w mym 7600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jak widać ppc nie próżnuje. Dołączył jeszcze Miazga i pomknęli :D w siną dal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 W koncu jakies info o patchu. Multiplayer dziala ok, nie jest pozbawiony wad ale jak widac nikt nie ma problemu z tworzeniem duzych free ride'ów... jesli poprawia plynnosc to bedzie wypas, gra i tak dziala mi plynnie ale im wiecej fpsow tym lepiej [;. Ja dolacze do was pewnie w nocy/wieczorem, mam nadzieje ze ktos bedzie jezdzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja będę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mam zaszczyt ogłosić że stworzyłem PPC TEAM2 :D . Wszyscy którzy chcą dołączyć do klubu niech będą dzisiaj o 21:30 koło latarni ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Jaka piękna liczba przejechanych kilometrów i to na dodatek na parkinku pod latarnią ;) Jak ktoś ma chwilę, to czekam przez 10 minut. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tak mi sie wlasnie przypomnialo: DLACZEGO NIE MOZNA MALOWAC NIEKTORYCH MOTOROW??!?! To najwieksza glupota w tej grze. Wszystkie motory to klony, do tego jest malo ubran dla motocyklistów. Mogli sie troche bardziej postarac [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkReaver Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Siema mam pytanie można wyeliminować te dziwne zawiechy w grze bo nieraz to niedarady jechać przez te kilko sekundowe zawiechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Siema mam pytanie można wyeliminować te dziwne zawiechy w grze bo nieraz to niedarady jechać przez te kilko sekundowe zawiechy. Na tym co masz w podpisie raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Przejrzyj troche ten temat a zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 http://www.gamershell.com/news/37778.html szkoda , ze nie na pc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Ku**a... skasowały mi się savy :angry: :mad: :angry: . Na szczęście miałem przedwczorajszy backup, ale i tak z 20% gry poszło się je**ć :angry: . Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mam nadzieje,że na pc też coś wyjdzie.Wogóle denerwujące jest,że jeszcze nie wyszło.W mojej okolicy TDU na pc kosztuje więcej niż na konsole...dlaczego płacę więcej a otrzymuje mniej ? Paranoja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 LOOL! tez mi sie save wysypal o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mam nadzieje,że na pc też coś wyjdzie.Wogóle denerwujące jest,że jeszcze nie wyszło.W mojej okolicy TDU na pc kosztuje więcej niż na konsole...dlaczego płacę więcej a otrzymuje mniej ? Paranoja! Nie paranoja a Atari a w dodatku http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=55519 bug... oni sami nie wiedzą co sprzedają. U mnie kosztuje mniej.. gdzie ty mieszkasz? A co do DLC to chyba nie mają i tak innego wyjścia pisząc o 125 samochodach na pudełku z grą i zapowiadając, że tak owe będą przed premierą... tylko jak to z Atari żeby się dowiedzieć czegoś trzeba 10 tematów zrobć by się wykłucić co się z patchem dzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) [please_mode] Kurcze, nie pomyślałem kiedy zakładałem konto na gamespy, właściwie to miałem już dawno, a teraz tylko wpakowałem je do tdu. Pytanie, czy i jak moge zmienić swój nick? [/please_mode] Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ku**a... skasowały mi się savy :angry: :mad: :angry: . Na szczęście miałem przedwczorajszy backup, ale i tak z 20% gry poszło się je**ć :angry: . Witaj w klubie :mur: mialem backup ale jakies 35% mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nocna pogoń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Serwy padly... a wreszcie chcialem sobie pograc o_O http://www.testdriveunlimited.com/communit...c.php?pg=island Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) postanowilem ze czesciowo ręce umyje od decyzji komu dac klucz :) zapraszam tutaj do ankiety jest lista chetnych i mozecie sami zaglosowac :) 2574724[/snapback] Nie moge wejsc w topic. Jakiegos hasla chce [;. Fotki robil mateusz_piatek czy jakos tak [;. Mowil ze wrzuci, pewnie ktos inny jeszcze ma... ale musze powiedziec ze dosc szybko sie zmyliscie :( Juz poprawilem :) Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie moge wejsc w topic. Jakiegos hasla chce [;. Fotki robil mateusz_piatek czy jakos tak [;. Mowil ze wrzuci, pewnie ktos inny jeszcze ma... ale musze powiedziec ze dosc szybko sie zmyliscie :( Dzieju - też robisz wielkie coś z tego klucza. Daj go komuś i tyle, a nie robisz ankiety i gadasz o tym od kilku stron. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Nie moge wejsc w topic. Jakiegos hasla chce [;. Fotki robil mateusz_piatek czy jakos tak [;. Mowil ze wrzuci, pewnie ktos inny jeszcze ma... ale musze powiedziec ze dosc szybko sie zmyliscie :( Dzieju - też robisz wielkie coś z tego klucza. Daj go komuś i tyle, a nie robisz ankiety i gadasz o tym od kilku stron. no wiem no wiem ... ale jest zabawnie :) ... tu juz nie bede pisal nie martw sie Mistrzu ... zostalo okolo 13h i koniec nie bedziesz musial tego czytac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...