Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Kiedyś widziałem reklamę w telewizji, dopiero teraz sięgnąłem po soczki marki jupi... Właśnie piję soczek z owoców z ogrodu. KOZAK 8-O :!: Co sądzicie o tych soczkach? :> Edytowane 10 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 te soczki sa bardzo , bardzo zle... w dziedzinie soczkow ruluje kubus i pysio, oraz tymbark mieta-jabulko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 grobel, te soki to inna bajka :> zgodze sie, ze kubus i tymbark, ale jablko-winogrono to kozackie soczki, ale jupi to cos innego, swiezego :> jupi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja tam na uczelni czy w robocie pijam tylko tymbarki jablko-mieta. Tak ze 2-3 dziennie to min. Inncyh nawet nie tykam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja lubie jablko-brzoskwinia lub jablko-pomarancza. Z mieta jakos mi nie wchodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 tymbark jabłkowo-miętowy to w upalne dni wakacji taki z lodóweczki pychaa i gasi pragnienie a na codzień to kubusie albo w kartonie 2 litrowy sok Costy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Jaki jest tytuł tematu? Tymbark? Costa? ;) BTW, zmieniłem nazwę tematu :) Edytowane 10 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Pysio!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Absolut o smaku czarnej porzeczki to najlepszy sok. :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Tyle, ze Tymbarki to NAPOJE a nie SOKI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Tyle, ze Tymbarki to NAPOJE a nie SOKI.True, true ;] Ja najbardziej lubie PYCHOLANDIE z Biedronki :P Kubusie i te inne markowe mi nie wchodza jakos. Z Jupi, to przed chwila wlasnie pilem jakas multiwitamine. Nie przepadam za tym specjalnie, bo niegazowane ;P Ale to sie juz do sokow nie zailcza, wiec koncze ;> Edytowane 10 Lutego 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 pije jaki w dom, wole wode mineralną. em aj pro ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 em aj pro ?;] nei [; btw. piłem niedawno jakiś kartonowy noname z biedronki :> nawet dobre :> tylko ile oni biedronek musieli wykorzystać by zrobić ten sok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Absolut o smaku czarnej porzeczki to najlepszy sok. :D :wink:Ta, szczególnie ten z plastikowej butelki, 0,7L za 11zł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) IMO Tymbark ROX :D zwłaszcza Jablko - mięta a jeśli ktoś sie czepi że to napoje to polecam jeszcze Qbusia z bananem,jabłkiem i pomarancza bodajże B) Edytowane 18 Lutego 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A ja tam pije kubusie, albo tymbarki. Wczoraj piłem Tymbark Premium gruszka Williams - nawet dobre ale 4.80 za litr dałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Wszystkie tymbarki roxuja:> Nie wiem jak oni osiagaja taki smak (podejrzewam, ze tam jest wiecej chemii niz soku wlasciwego :lol: ) ale nie mozna narzekac:> Kubuś pioziomkowy tez syci;] Edytowane 25 Lutego 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 To wszystko nie są soki, tylko napoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Co prawda to prawda. Na kartonie pisze sok 100% a w składnikach woda :wink: Nie ma to jak sok domowej roboty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Sok - 100% soku Nektar - 50% soku Napój - Dowolne proporcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Ha domowe soki wymiatają: porzeczkowe (czarna, czerwona), truskawkowe, wiśniowe, malinowe, jabłkowe, gruszkowe, winogronowe, czasem mandarynkowe (ale to juz jak sa w promocji w jakims hipermarkecie) - na ten rok wyszło około 120 butelek takich jak te po Pysiach. Zostało już mniej niż połowa. Mówię wam taki soki można pić litrami (oczywiście trzeba rozcieńczyć :)) Edytowane 26 Lutego 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A ja tam lubie tez nie rozcienczone :wink: Z domowych to najbardziej lubie sok z aronii - szczegulnie nierozcienczony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Kiedys miałem takie urządzenie do wyciskania pomaranczy, odeszło zapomnienie odkąd kupuje w markecie tani pomaranczowy sok z "1" na opakowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Ja czasem pijam Caprio - nawet dobre soczki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Kubusie są dobre, ale wole wszystkie napoje z miasta żywiec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Ja tam lubię Vitaminkę HORTEX'u. Świetne soki a la kubuś. 0,25l - 1 zł kosztuje :) Edytowane 7 Maja 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 ja bym wolał soczek z tej istoty co ja ma adamm na avatarku :rotfl: a tak na serio to polecam "surowy sok" z jabłek - cena okolo 2.3zl pyyyyszny ;] i zero w nim syfu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Nie ma to jak domowej roboty sok z marchewki i jabłka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Ja tam Jupi lubię ale multivitaminkę i oranżadkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Pił ktoś głanabanakumkwatpersymonasalak?? Persymonasalak są ochydne nie wiem jak pozostałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...