Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Panowie :D odrazu jak dostaniecie to pisać jak to się sprawuje !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja już dostałem. Dzisiaj wieczorem będe sprawdzał. Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no ja tez powinienem jakos niedlugo dostac :D:D teraz przychodzi mi tylko czekac na tego kuriera :) mam nadzieje ze jakos niedlugo przyjdzie, ale jak tylko bede mial pamiatki od razu sprawdzam i mowie jak sie sprawuja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 fuck a do mnie jeszcze nie przyjechał, zaraz musze spadać i będzie lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A ja juz mam :) Siedzą w kompie i pracuja na 200 na najgorszych timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no ja tez powinienem jakos niedlugo dostac :D:D teraz przychodzi mi tylko czekac na tego kuriera :) mam nadzieje ze jakos niedlugo przyjdzie, ale jak tylko bede mial pamiatki od razu sprawdzam i mowie jak sie sprawuja :) wlasnie przeczytalem caly ten watek - po prostu "napiecie rosnie" :lol: moze posadz jakas siostre, czy babcie przy kompie i niech opisuje: - jak przyjezdza kurier, - jak dzwoni do drzwi, - jak podchodzisz, zeby otworzyc, - co mowi, - jak wyglada kurier, - jak wyglada paczka, - jak placisz i podpisujesz, - jak rozpakowujesz, - jak instalujesz (to chyba na kartce, a potem dopiero na forum), - jak wchodzisz do setupu, - jak ustawisz timingi, - jak odpala sie winda, - jak odpalasz 3dsmarka, - ... MSPANC :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 dobry pomysl ;):D ale jeszcze kurde nie ma czopka no... wrrrr juz sie doczaekac nie moge!! :D ale spoczko, jak na 200mhz na najgorszych tmingachj, to na 153fsb mysle ze powinny na najlepszych pojsc :D ustawie najbardziej agresywnie jak sie da :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 o w dupe!! Jeszcze nie przyjechal :(:( jak tak dalej pojdzie to sie wrrrrrr.... :( No kiedy koles przyjedzie?? O ktorej do was dziws przyjechal?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam, Wczoraj rowniez kupilem ta kosc pamieci :) Jutro najdalej w czwartek powinna juz byc :) Scibi juz testujesz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 U mnie byly przed 14 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 wrrrr!!! :D narazie czekam... jesli zaraz ich nie dostane to rozniose wszystko!!!;) qrde normlanioe nic robic mi sie nie chce bo czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 No kiedy koles przyjedzie?? O ktorej do was dziws przyjechal?? Nie chce cie martwic ale jesli dzis nie przyjechal do 16 to raczej juz dzis go nie bedzie :( Przelales jakies pieniadze na konto czy bedziesz placil przy odbiorze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no mam placic przy odbiorze, ale slyszalem ze on jakos powinni wlasnie po poludni przyjezdzac, bo wczesniej i tak nikogo nie zastana, wiec mam jeszcze nadzieje ze przyjda... a jak nie to normalnie tak sie podkurze ze to hoho... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a i jeszcze jedno pytanko... czy w paczce bylo wszystko to co mialo byc?? glownie chodzi o gwarancje, czy sie zgadza data, czy jest cena, do kiedy czy jest, i czy poprostu jest wszystko w porzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 yeaaaaa do mnie doszło przed chwilą !!!!! kość jest cała i zdrowa !!!!! jest tylko sticker ale mnie to wali tylko kurier 25 zł kosztował !!!! ale nic ważne że jest praiwe 300zł taniej niżw sklepie !!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:DD:D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 do 20 dostarczaja paczki, ale pamiec byla fatalnie zapakowana :( ale to UPS to nic sie nie stało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a jest jakis rachuneczek ze to jest w tym sklepie czy cos. zeby kolo porostu nie mial pozniej podstaw aby sie wykrecac, no i czy ten sticker na 3 lata jest tak jak napisane bylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 qrde do mnie nie przyjechali dzis i jakos nie licze na to, ze dzis przyjada no nic mam nadzieje, ze w ogule przyjada :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a ja licze ze przyjada, nie maja wyjscia ;):D mam nadzieje tylko ze to jakos niedlugo nastapi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 O w mordę! Właśnie przeczytałem wszystkie posty i to jest chyba najgorętszy topik na forum :D Aż temp. u mnie w pokoju skoczył 3C do góry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 chyba przyjechal... zaraz sie wypowiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 O w mordę! Właśnie przeczytałem wszystkie posty i to jest chyba najgorętszy topik na forum :D Aż temp. u mnie w pokoju skoczył 3C do góry ;) no nie da sie ukryc ostatnimi czasy stal to sie najbardziej popularny temat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 do 20 dostarczaja paczki, ale pamiec byla fatalnie zapakowana :( ale to UPS to nic sie nie stało. To nie dobrze, zawsze może sie uszkodzic podczas transportu :? . Byla chociaz w folii antystatycznej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 MAM!!!! :D:D:D:D Zapkowane nie najlepiej, aczkolwiek dobrze :) Pamiec opakowana w folie antystatyczna, naastepnie owienieta cala ochronna gabka, i to wszystko w jakiejs duzej folii UPS :D Nie miala prawa sie uszkodzic :) Tylko jedna rzecz mnie bardzo zmartwila, zaplacilem za kuriera 45zł!!!! Mialo byc 20, ale co mialem nie brac... ;) Jest COOL!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 to qrde czemu ja nie dostalem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mysle ze niedlugo dojdzie i do Ciebie :D:D:D o w dupe ale jestem happy :):):) moge kolesiowi wystawic z pelna premedytacja pozytywa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mysle ze niedlugo dojdzie i do Ciebie :D:D:D o w dupe ale jestem happy :):):) moge kolesiowi wystawic z pelna premedytacja pozytywa :) dzisiaj nie dojdzie nie ma szans juz 17 :) trudno poczekam do jutra, nie jutro to w czwartek nie w czwartek to w piatek i tak dalej :) bedzie ok :) jesli tylko kiedys dojdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 hehe. ja nie wiem czy znajde czas dzis, muszem sie uczyc, ale jak tak to biore sie za maxymalnie hardcorowe testy za chwile :D Oczywiscie zamieszcze wszystko :) Narazie jedyne co zrobilem to ustawilem sobie na pamiec CL2. Ale to normalka :) Wg mnie to jeszcze moga dojsc dzis jak zostaly wczoraj wyslane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mysle ze niedlugo dojdzie i do Ciebie :D:D:D o w dupe ale jestem happy :):):) moge kolesiowi wystawic z pelna premedytacja pozytywa :)Zamiast się podniecać lepiej napisz co dokładnie dostałeś - przepisz oznaczenia ze stickera i kości, no i napisz jak się sprawuje Twój nowy nabytek. Jeśli wszystko jest OK to też zamówię ze 2 szt. Poproszę tylko gościa aby wysłał przez Servisco, kuriera u siebie w biurze mam codziennie, no i zapłacę 24+VAT, a nie 45! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 No to na kosciach i pamieci jest napisane dokladnie to co podal koles, wiec nic nie oszukal :D:D Jakie te oznaczenia - napisane wczesniej... na stickerze wszystko dobrze :D Wczorajsza data, 36miechow, na ten sklep, wiec jestem VERRY HAPPY :D:D:D:D jedyne co to ten kurier... ale koles niczym innym nie wysyla, choc mozesz poprosic... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...