piotralek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 U mnie w Biedronce na początku kosztował 1.89zł, potem 1.65 a teraz 1.59zł :) Ilość tauryny i kofeiny jest taka sama co w innych napojach energetyzujących a smak bardzo podobny - dla mnie idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Burn - puszka 250ml niedaleko mojej szkoły w supersamie - 5,20zł - ten sam sklep Tiger 1 litr - 4,89 zł [; a przed chwilą kupiłem to oto cudo za 7,99 http://img441.imageshack.us/my.php?image=p1805072254rm5.jpg zdam relacje jak noc przetrwałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 W E.Leclerc Tiger 1L kosztuje 3,50. A ten speed8 nie jest wart swojej ceny, nie kupię tego wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 ja widziałem tigera też za 3,50zł ale... puszkę xD tanio tam jest, no ale niestety mnie by to kosztowało 3,50 + 2,50 (bilety autobusowe) więc wole kupić "po drodze" za 4,89 ;] Hmm... powiem tak - napoje z tauryną lepiej na mnie działają o.0 ten Speed8 wcale nie jest taki super hiper... ma dużo kofeiny nawet, ale jakoś taki senny się przed chwilą zrobiłem... -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Te wszystkie jednolitrówki Tigery i inne Połermaksy smakują jak zlewki, imho nawet jest różnica między Tigerem 1l, a Tigerem w puszcze i to nie tylko w cenie. Najlepszy z 1l był IceCool ale niestety od jakiegoś czasu już go nigdzie nie wiedzę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 U mnie IceCool w żabce za 6zł jest. Smakują jak zlewki? Aż tak źle nie jest, chociaż Tiger w szklanej butelce smakuje o wiele lepiej. Między puszką i plastikiem nie widzę aż takiej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 w osiedlowym sklepie 1l TIGERa u nas 4.99 ;] jak dla mnie sabszy od tego normalnego z puszki/butelki, a do redbulla nie ma porownania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Jesli chodzi o napoj Tiger to pomijajac aspekty smakowe nie wzialbym do ust czegos co firmuje ten volksdeutsch. Edytowane 20 Maja 2007 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ja po tigerach zawsze mam kłopoty z żąłądkiem, a potem (nie wiem jak to delikatnie ująć) zmieniam się w eee... fabrykę siarkowodoru? :| Dla tego nie pijam takich wynalazków. Chłodna woda to jest to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 wlasnie popijam red pulse -energy drink w tabletkach-bardzo srednie i chyba nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ja po tigerach zawsze mam kłopoty z żąłądkiem, a potem (nie wiem jak to delikatnie ująć) zmieniam się w eee... fabrykę siarkowodoru? :| Dla tego nie pijam takich wynalazków. Chłodna woda to jest to.Jak chłodna woda daje Ci kopa na posiedzenie 2-3h dłużej niż jesteś aktualnie w stanie to pozazdrościć tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...