Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Lech wreszcie wygrał, chociaż nieprzekonująco (2 gole w samej końcówce). Klejdinst chyba powinien iśc trenowac jakąś młodzieżówkę, bo do klubu to on się nie nadaje. Taki wlasnie jest styl druzyn, ktore trenuje Franek Smuda. :P Takie zwyciestwa sa najlepsze i najwieksza radosc im towarzyszy. Pewnie emilooos wie juz cos o tym. ;) Imo jak Franz dostanie odpowiednie zaufanie ze strony wladz klubu (bez nerwowych ruchow w razie paru porazek) to naprawde moze zrobic z Lecha druzyne na miare Widzewa z polowy lat 90'. U niego gra sie zawsze do konca, a jak tego pilkarz nie rozumie to musi odejsc. Nie ma tez miejsca na gwiazdorstwo i bardzo slusznie. Zycze Lechowi jak najlepiej choc calym sercem jestem za Widzewem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 A ja obstaje przy tym, że najlepszych kibiców i tak ma Legia :) Santi w tym co piszesz o Franku jest dużo prawdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Santi w tym co piszesz o Franku jest dużo prawdy ;)Ja zawsze prawde pisze. :P Wracajac jednak do tematu w srode Leo oglosi sklad kadry na mecz z Dania. Spodziewam sie z 2-3 niespodzianek. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wracajac jednak do tematu w srode Leo oglosi sklad kadry na mecz z Dania. Spodziewam sie z 2-3 niespodzianek. icon_wink2.gifPewnie większość piłkarzy, jak nie wszyscy będą z polskiej ligi. Będzie ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Pewnie powoła dużo zawodników zawodników Korony. Z Legii nie bardzo miał kogo oglądac (chyba ze byłby selekcjonerem Brazylii :lol: ). Wisła wiadomo dała trochę [gluteus maximus] i wątpię, żeby kogoś tam zauważył. Pozostaje jeszcze Łódź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Pewnie powoła dużo zawodników zawodników Korony. Obys mial racje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) na miejscu naszego nowego trenera bałbym sie experymentowac na poczatku, wiadomo ze takie roszady w pierwszych meczac raczej wiele dobrego nie przyniosa, a opinia publiczna moze doprowadzic do tego ze Leo pozegna sie z nami bardzo szybko, wiec jesli chodzi o nowych pilkarzy w reprze to jestem raczej za koncepcja ewolucji niz rewolucji :] lepiej wprowadzac ich powoli i z rozsadkiem. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez sz3lo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Transmitują gdzieś mecze Wisły K. i Wisły P. w P. UEFA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Transmitują gdzieś mecze Wisły K. i Wisły P. w P. UEFA ??nie widze meczu wisly k. w programie ani tvp ani Ps, zagłebie pokazywali to wisłe tez mogliby pokazac :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 zagłebie pokazywali to wisłe tez mogliby pokazac :angry:I tak nie bylo na co patrzeć.... Odpasć w takim stylu to lepiej do polski przez miesiąc nie wracać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale może Wisła coś pokaże i z chęcią bym to zobaczył. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No i znana kadra na mecz z Danią. Bramkarze: Jerzy Dudek, Wojciech Kowalewski Obrońcy: Michał Żewłakow, Mariusz Jop, Jacek Bąk, Seweryn Gancarczyk Pomocnicy: Radosław Sobolewski, Mariusz Lewandowski, Mirosław Szymkowiak, Arkadiusz Radomski, Sebastian Mila, Damian Gorawski, Euzebiusz Smolarek, Jacek Krzynówek Napastnicy: Tomasz Frankowski, Maciej Żurawski, Marek Saganowski, Ireneusz Jeleń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No i znana kadra na mecz z Danią. Bramkarze: Jerzy Dudek, Wojciech Kowalewski Obrońcy: Michał Żewłakow, Mariusz Jop, Jacek Bąk, Seweryn Gancarczyk Pomocnicy: Radosław Sobolewski, Mariusz Lewandowski, Mirosław Szymkowiak, Arkadiusz Radomski, Sebastian Mila, Damian Gorawski, Euzebiusz Smolarek, Jacek Krzynówek Napastnicy: Tomasz Frankowski, Maciej Żurawski, Marek Saganowski, Ireneusz Jeleń. No wg. mnie większych niespodzianek nie ma(moze Mila(czyli jeden z kilku polskich turystów na undialu), Gorawski, Gancarczyk no i oczewiście brak Boruca). zobaczymy co "Magic" pokaże po słabym mundialu.... Ja myślę że wygramy... Chodź pamiętam przed el. ME 2004 dostaliśmy baty od Duńczyków(4 czy 5 do 1(chyba)) ale się załapaliśmy na mundial. Jezeli mamy dostać bary o Danii a w zamian za to debiutować na Euro2008 to ja jestem za. POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kadra dosyć normalna jedenyne co mnie zdziwiło to brak Boruca i Kuszczaka oraz Mila :) Cieszy natomiast brak Rasiaka :-P Legia Warszawa : FH Hafnarfjoerdur licze na 4:0 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 mi w kadrze brakuje: wasilewskiego, bronowickiego (ale on chyba jest kontuzjowany), burkhardta, iwańskiego, błaszczykowskiego, niedzielana, bosackiego i łągiewki, a dziwi powolanie dla mili, sobolewskiego (chociaz go lubie, to od kontuzji kolana w poprzednim sezonie nie jest juz tym samym zawodnikiem co przed kontuzja), jopa i chyba tyle. ale mam nadzieje, ze zawodnicy ktorych wymienilem pojawia sie w kadrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mnie zaskoczyl brak Boruca. Ale co tam...Leo chce sie przekonac w praniu kto sie nienadaje do skladu to prosze bardzo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 zauwazcie ze Leo wzial dwoch kandydatow, ktorzy mogli jechac na mundial. bylo branych 5 zawdonikow pod uwage, pojechalo 3, a Benhakker bierze ta dwojke, ktora sie nie zalapala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Czas odkopać topic ;] 3 kolejka dobiega końca, trochę się wydarzyło. Lech - Korona, miód mecz ;] do przerwy 0;2 i 2;2. Jednego tylko nie rozumiem, po co piknikowcom taki stadion jak w Kielcach :E I Pluszek, gdzie ta atmosfera na trybunach? Przyjechało 800 kibiców z Poznania, a przez caly mecz slyszalem tylko ich :> Pierwszy raz widzialem Koronę w akcji, bardzo ciekawie się prezentuje ten zespół, myśle, ze z duzymi aspiracjami. Wybiło się kilka nazwisk, Kaczmarek, Golański (juz powołany), do tej pory bylem zwolennikiem powolania Wasiliewskiego z Lecha bo roznie to bywa z Baszczu w repce ;], ale dzisiaj jeden poważny błąd, niby zrekompensowany bramką, ale zawsze. W Polskiej lidze, jest jeszcze kilku naprawdę dobrych piłkarzy, którzy mogli by odmienic oblicze repki, potrzeba tylko jakiegos eksperta od polskiej piłki, obserwacji dluzszych niz jeden mecz i odważnego powołania takiej osoby. Jednak lepiej wziac skład Janasa ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Co z tego, że są dobrzy piłkarze, jak większość meczów jest przekupionych. Jak wytłumaczycie słabą grę Legii Warszawa w tym sezonie ?? Mi nasuwa się tylko jedno... korupcja wśród wielu działaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 mi się nasuwa jedno - 3cioligowi piłkarze brazylijscy < legionisci. :lol2: coś czuje, ze to w kierunku pogoni będzie zmierzać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Śmiejcie się z Legii, śmiejcie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 no niestety, im wiecej osob na mlynie tym gorszy doping. byly mecze kiedy na stadionie zasiadalo ja wiem.... 10 000osob, na mlynie sie troche przerzedziło to było slychac doping, a tak to z jednej strony mlynu sie spoznai i caly efekt do [gluteus maximus]... tak samo bylo jak byl mecz z wisla czy z legia praktycznie nic nie bylo slychac... na jakis gownianych meczach gdzie bylo mniej osob to co innego z dopingiem. Bez sensu jest też zeby sektory A czy B (najdrozsze bilety, miejsca jak na blizej srodka) włączały sie do kibicowania bo chyba nigdy sie nie zsynchronizuja z młynem... Jak ktos ma kibicowac na stadionie to tylko MŁYN, ew po drugiej stronie za bramka, a reszta ma siedziec cicho jak ja wczoraj piknik na B siadłem :D A kibice lecha bez urazy ale byli nudni cala druga polowe spiewali to samo... i zeby to jakies ciekawe dlugie slowa... klaskali i kolejorz i tak przez 45minut ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Tak się właśnie robi, ciekawy efekt, jakby wprowadzanie druzyny w rytm...pomogła na przykładzie tego meczu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Różnie to bywa z kibicami, ale pod względem oprawy meczów na własnych stadionach najlepiej prezentuje się Legia i Lech. A co do piłkarzy to myślę że w polskiej lidze jest naprawdę wielu dobrych graczy którzy mają szansę na grę w reprze. Z bramkarzy napewno Fabiański, wśród graczy defensywnych dobrzy są Golański, Wasilewski, Bronowicki, z pomocników Błaszczykowski, Burkhardt, Iwański, Łobodziński i Garguła a z graczy z linii napadu napewno Matusiak, Janczyk, Szałachowski i Robak. Ogólnie polska liga jest z roku na rok coraz silniejsza, chociaż każdy wie ile jeszcze nam brakuje pod względem sportowym i finansowym do dobrych lig zachodniej Europy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Śmiejcie się z Legii, śmiejcie ...Ja jak najbardziej szanuje Legie i się z niej nie śmieję. Nie byłem na ich meczu jeszcze, ale martwię się o korupcje i nie mówie tylko o zespole Legii, bo tak jest w wielu drużynach, że piłkarze graja ustalając wcześniej wynik.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja jak najbardziej szanuje Legie i się z niej nie śmieję. Nie byłem na ich meczu jeszcze, ale martwię się o korupcje i nie mówie tylko o zespole Legii, bo tak jest w wielu drużynach, że piłkarze graja ustalając wcześniej wynik.... Ale tez nie dopatrujmy sie na kazdym kroku korupcji.. Spokojnie, Legia przegrala bo jest w tym momencie w slabszej formie, a GKS nie jest przypadkowo liderem, bo gra bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No i jak tam się Wam podoba debiut "Leona" [[; ? Za pierwsze 30min. mógłbym pochwalić, ale od momentu straty bramy katastrofa. Jop fauluje, puszcza zawodnikow, a potem wielce to naprawia, Garncarczyk chyba z dwa poważne błedy, Radomskiego nazwisko uslyszalem chyba tylko raz, Krzynówek zapomniał chyba jak sie gra w piłkę, Ebiemu duzo do taty brakuje, a Żuraw i Franek w miare ogarniają, krótka recka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie bede sie denerwował. Dla mnie to samo co bylo kiedys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 brak znaczacych zmian kadrowych ---->>> brak zmiany gry reprezentacji dosyc sporo czasu na ten mecz zmanowalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Po takim czymś niektórzy nie powinni zagrać już w kadrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...