AragornPL Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przypomniało mi się coś ciekawego, mianowicie jak sie jedzie na mazury i za Pułtuskiem odbije w bok na Szczytno to przejeżdża się tam takimi wiochami, i jest wieś która zwie się Świniary :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zawada, Zazdrość, Zawiść - to u nas na śląsku najnormalniejsze wioseczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 U mnie w city jest sklep chemiczny nazywa sie "KUPCUŚ" - autosugestia :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kiedyś przejeżdżałem przez miejscowość Nieświń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zawada Pogwizdów Lapczyca bez z [; Łapanów podwoić p [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Lapczyca bez z [; Chyba Łapczyca? Edytowane 26 Czerwca 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chyba Łapczyca?nom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 gdzieś tam koło Zakopanego jest wieś - Cipki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Trasa Sandomierz - Annopol jest stacja LPG SZEL gaz :lol: I oczywiście na trasie Sandomierz - Kraków bardzo słynny zajazd w Chwalibogowicach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Wielokrotnie przejeżdzałem przez miejscowość Laski, ale lasek nie widziałem <_< Nazwa sklepu z używaną odzieżą, czyli potocznie lumpeksu: "KupCiuszek" :D Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComPutroNik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 W Krakownie jest bar "Pod złotą pipą" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Gnojnica - wieś do której drogowskaz dumnie sterczy przy krajowej 4-ce mięczy Ropczycami a Sędziszowem Młp. Anegdota zasłyszana: Nowa nauczycielka przedstawia się uczniom- "Dzień dobry, nazywam się Genowefa Wypierdek, pochodzę z Gaci". Gać to miejscowość niedaleko Rzeszowa. kurde mialem wlasnie o tych dwoch wsiach pisac :lol2: czesto nawiedzam Podkarpackie, a Gnojnice pierwszy raz zobaczylem na rozkladzie PKS w Sedziszowie. z tego co mi wiadomo jakas moja daleka ciotka pochodzi z Gaci :lol: w Tarnowie jest ulica Spytki z Melsztyna, a w Glogowie Mlp. Spytka Ligęzy... moj kumpel jak jezdzi z Gliwic do Czewy przejezdza przez 3 Zawady pod rzad... postaram sie jeszcze cos sobie przypomniec. EDIT: do Mosznej tez mielismy z klasa jechac ;D zdziwil mnie brak reakcji kogokolwiek z mojej dawnej klasy (28 osob) na te nazwe :blink: Edytowane 8 Lipca 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Obok mnie w Katowicach jest sklep z ciuchami dla kobiet, a jego nazwa brzmi : INVIDIA :lol: Btw. pamietam jak jechalismy na targi do Wrocka, jedziemy przez jakies za[gluteus maximus], a tu nagle znak informujacy o tym, ze kawalek dalej znajduje sie Zamek Moszna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Potworów pod Radomiem rządzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a w Warszawie second hand o nazwie TANIARMANI :]]]]]]]]]] z mniej smiesznych, to na Mazurach: Żabi róg oraz... GAMERki :] nie wiem czemu, ale jak przejezdzalem przez gamerki (czyt. gejmer-ki) za kazdym razem szukalem nałogowych graczy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Niedaleko Olsztyna, między Jonkowem, a Kawkowem jest wieś Pupki :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) w sumie ten sklep chyba nie ma nazwy tylko takie szyldy 3 reklawowe ;) jest to przybudowka do domku jednorodzinnego, na sklepie widnieja nastepujace napisy: "Sklep żelazny" "Upominki prezenty" ( zaraz pod 1-wszym) "Nawóz koński" Zakres działalnosci dosc szeroki :) ja tylko czekam na dalsze jego poszerzanie ;] dodam tylko ze szata graficzna jest dosc uboga chyba zaden opis nie przedstawi wiarygodnie tego cuda ;] Edytowane 2 Lipca 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafik86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jadę pewno razu tramwajem i patrzę napis : SHOKU YOKU. A obok : restauracja specjalizująca się w shushi. O LOL myślałem, że pękne ze śmiechu jak to zobaczyłem. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Ciekawe nazwy wylookane podzczas dzisiejszej drogi na Mazury: Tani ciuszek (sklep w Serocku) Laski (wiocha za Pułtuskiem) oraz Żebry-Perosy pod Ostrołęką (nawet nie wiem co to znaczy, ale głupio brzmi) :lol: EDIT: Kolejna porcja, tym razem wracałem inną drogą, więc... Rezerwat przyrody 'PUPY' Majki Tykotki (czy jakoś tak) Gnojno Smrock :lol: EDIT2: Przypomniałem sobie nazwę jednego baru gdzieś po drodze, zwał się "Chłopska zemsta" :lol: Edytowane 11 Lipca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Ja widziałem kiedyś tira z naczepą z napisem "DUPAS" :D Albo wioska "Nowa szwecja" a za pare metrów stacja benzynowa (chyba BP) z napisem "Ogrinalne paliwo ze Szwecji" :D Aha i jeszcze niedaleko mnie wieś "Wyczepy górne" Edytowane 8 Lipca 2006 przez Krzysg4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Gdzieś na południu barek "spyrka" widziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 NA krajowej siódemce po drodze do olsztyna jakieś 25km przed nim wieś "ameryka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie wiem co dziwnego widzicie w nazwie Laski Ja mam taką wieś zaraz obok mojej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 "Swornegacie" Znacie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 POPÓW :-P (heh dziwna nazwa), koło Czestochowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja nocowałem na jednych wakacjach w mieścince Sromowce, potem jak se przypomnieć nie umiałem, to mówiłem znajomym, że srają owce czy jakoś tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wies Cigacice gdzies na Kaszubach bodajze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Obok mnie. Mechlikowi sie podobalo jak przechodzilismy obok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mnie ostatnio na Mazurach rozbawiła nazwa wsi Miejska Wieś ;). A na drodze z Warszawy do Olsztynka jest drogowskaz na miejscowość o nazwie Wieczfnia (dokładnie taka pisownia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) "Swornegacie" Znacie ? :)Ja bylem w Malych swornychgaciach na obozie xD Edytowane 10 Lipca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...