Skocz do zawartości
marco

Możliwe Chwilowe Błędy W Działaniu Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Zeby nie przesadzic, to od siebie dodam tylko, ze raczej w przeważającej większości ;]

A tak powaznie, to co tam zostanie? Samo OT? Przeciez spora czesc najbardziej wartosciowych postów i FAQ zostanie edytowanych..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ale komu normalnemu bedzie sie chcialo kasowac posty? Te pierwsze posty o KYRO2 naprawde nie bede kasowac;)

BTW jak ten czas leci.. 4 lata tutaj cos pisze.

A kto powiedział że trzeba wszystkie?

Wystarczy pokasować te najbardziej jakościowe, FAQ itp.

OT niech sami sobie sprzątają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco jak mnie nie myli pamięc to obrazkow się nie cytuje ......

Hehe :lol:

Chyba musimy tu komuś procenty naliczyć :razz:

A tak serio to przydała by się jakaś akcja informacujna na forum. Bo duża większość użytkowników tu nie zagląda i nie ma pojęcia o zaistniałej sytuacji, poza zmianą adresu.

Wiem, że większość ludzi piszących FAQi i inne wartościowe rzeczy tu zajrzy, ale osoby, które szukają tylko odpowiedzi na nurtujące ich pytania zaglądają tylko do tematów, które je poruszają a nie do działu "O serwisie i forum" (przy okazji te słowo "serwisie" chyba można na razie wykreślić :razz: )

Chodzi mi o to, że osoby takie po powrocie Tweaka zapewne znów dostaną maila, że "forum istnieje pod starym adresem" i się przeniosą tam, nie wiedząc o istniejącej sytuacji.

Edytowane przez Efyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za jakis bliski czas ruszy akcja promocyjna.. don't worry wszystko pod kontrola.. ;]

Byle nie za późno, bo nie wiadomo kiedy ruszy "konkurencyjne" forum. A jak ludzie już będą myśleli, że forum tylko wróciło na stary adres i będą już tylko tam zaglądać (nie na PPC) to będzie ciężko ich wtedy uświadomić. Bo na Tweaku raczej tego nie napiszecie :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ramach akcji promocyjnej wyedytujmy faqi na tamtym forum wklejajac link do odpowiednika na tym forum :D a reszte postow jakims tekstem w stylu "ppc ownz" czy cos [;

ok lisek tu nie zagladal od 13.04 moze nie ustawi tamtego forum read only :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd wiesz czy nie zaglądał na innym koncie, albo niezalogowany.

Jeszcze kilka takich postów i nic tam nie wyedytujecie :-P

A ciekawe jak długo by się tam utrzymał post z linkiem do PPC :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ciekawe jak długo by się tam utrzymał post z linkiem do PPC :lol2:

Pewnie uznany by byl jako spam i ban :D Cos takiego jak bitefight kiedys :lol2:

A co do kasowania postow to przeciez i tak stana sie one malo wartosciowe po jakims czasie ;) Jezeli nie bedzie tam uzytkownikow z odpowiednia wiedza to forum straci swoja range bardzo szybko.

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do kasowania postow to przeciez i tak stana sie one malo wartosciowe po jakims czasie ;) Jezeli nie bedzie tam uzytkownikow z odpowiednia wiedza to forum straci swoja range bardzo szybko.

Tylko, że tu zostaną sami wieddzący i nie będzie się przed kim wiedzą popisać :razz:

A wyloguj się i spróbuj wejsc do " O serwisie.." :D

No tak. Niezalogowany nie da rady ale przecież założyć nowe konto nie jest żadnym problemem. Ile nowych się zarejstrowało odkąd jest PPC?

A wtedy już możesz czytać to wszystko co tu jest.

Edytowane przez Efyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo po co to zmieniac :| Mi sie podoba PurPC, zreszta juz "troche" ludu zna ta nazwe (zwiazku z calym zamieszaniem).

PurePC..... czysty PC, Nieskalany PC, szlachetny PC imho mi sie podoba :]

Lol, ktora juz godzina ;) lepiej ide spac, bo rano mam egzamin ze Statystyki Matematycznej :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo po co to zmieniac

...dokładnie, konkurs można zorganizować, ale IMHO jako jedna z tych trzech opcji powinna być do wyboru nazwa Pure PC i niech użytkownicy wybiorą czy nie lepiej zostać przy rozreklamowanej i moim zdaniem bardzo dobrej nazwie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Kilka postów związane ze zmianą nazwy, przeczytajcie temat oświadczenie i ten, co któryś post to był o nazwie jaka ona jest be. Konkurs jest fajnym pomysłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo po co to zmieniac :| Mi sie podoba PurPC, zreszta juz "troche" ludu zna ta nazwe (zwiazku z calym zamieszaniem).

PurePC..... czysty PC, Nieskalany PC, szlachetny PC imho mi sie podoba :]

Lol, ktora juz godzina ;) lepiej ide spac, bo rano mam egzamin ze Statystyki Matematycznej :cry:

Kolega miał problem z kręceniem A64, co do samej teorii kręcenia A64 coś tam wiedziałem, ale zachowanie niektórych płyt stanowi dla mnie zagadkę ;) więc pogoniłem go na nasze forum. Nie chcę nic mówić, ale jak już dowiedział się czego trzeba, nazwał nasze forum, pire, pyry (sprawdziłem na tych pyrach) oraz najlepsze PURCHAWA :lol: Jak się dowiem pod jakim nickiem występował zgłoszę go do bana, bana na IP, sam też mu dałem bana na jedną kolejkę, bo zaczynał się już czuć niezdrowo ;) Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sie nie wyspałem bo tutaj w pkt. 5 jest napisane, że trzeba podać kontagt typu gg/tlen. A w tym formularzu nie ma pola na to (jest tylko na mail).

A do tego nie ma adresu mailowego podanego na który całe zgłoszenie można wysyłać.

Może się ktoś podzieli gdzie to mam wysłać (zgodnie z pkt. 4 nie chciałbym wysłać kilku emalii gdzieś gdzie nie trzeba ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do tego nie ma adresu mailowego podanego na który całe zgłoszenie można wysyłać.

Może się ktoś podzieli gdzie to mam wysłać (zgodnie z pkt. 4 nie chciałbym wysłać kilku emalii gdzieś gdzie nie trzeba ;) )

No jest formularz zgłoszeniowy - który automatycznie wysyła Twoje zgłoszenie..

Nie musisz recznie maila wysyłac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wiesz do czego w formularzach słuza przyciski z napisem "wyslij'?

Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem? 8O

W regułach jest napisane że trzeba podać gg/tlen. A w formularzu nie ma na to pola. Czy to znaczy że pobierzecie sobie dane z profilu? :|

@mechl!k: j/w. ten cytat jest kontynuacją pytania którego niezacytowałeś. Wiem co to formularz (potrafię korzystać z forum przeca) ;)

Edytowane przez kazik2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi