paprotek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) http://gallery.purepc.pl/main.php?g2_itemId=248 http://gallery.purepc.pl/main.php?g2_itemId=242 wiecej takich firm :) :) :) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 panie z pierwszego linka to ZenFistki [; musze z Marcinem sie umowic na wyporzyczenie kompletu lub przynajmniej jednej z nich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffal Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja napisze tak . Wszystko fajnie ale ja przez około 2 tygodnie wchodziłem na tweak i myslałem że wszystko wróci do normy. Dopiero ostatnio wpisałem w googlu żeby dowiedzieć co się stało i dlaczego tweak nie wraca i dopiero przez porum PcLab trafiłem tutaj. Takich osób jak ja jest bardzo, bardzo dużo. jak wróci tweak to one pomyślą że i forum wróciło. A niestety masa ludzi nie wie kto tworzył forum , więc dla nich nie będzie ważne czy odpisuje pan K czy pan C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nie martw sie, po pierwsze tu zostana te osoby ktore cos laczy z tweakiem i wiedza jakimi prawami rzadzi sie te forum. A tam pojdzie cala lameriada, i zapewne upilnowanie tego bedzie graniczylo z cudem. Jak i merytorycznie, nie bedzie za ciekawie. A po trzecie, to Lisek tak szybko uruchomi starego tweaka, jak i zajmowal sie nim przed padem. A my zaczniemy od nowa, ale z wielka baza wiedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Lisek juz chyba 2 tygodnie "uruchamia forum". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja też dw razy powtarzałem, żeby puścić mailiing szybciej niż każdy uważa. Bo tu bardzo mało ludzi zagląda, a gdzie reszta. Zresztą jak ktoś u góry napisał, ta cała "Lameriada" niestety ale nakręca koszt reklamy w serwisie. Co z tego, że będzie 2000 tysiące userów aktywnych samych hackerów, jak nie będzie komu służyć i komu odpowiadać na pytania. Szkoda tych 50 tysięcy. Skuteczne zarządzanie biznesem to jest inna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 W międzyczasie jak się będziecie zastanawiać co zrobić z mailingiem, może by się ktoś zajął drobiazgiem? : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja napisze tak . Wszystko fajnie ale ja przez około 2 tygodnie wchodziłem na tweak i myslałem że wszystko wróci do normy. Dopiero ostatnio wpisałem w googlu żeby dowiedzieć co się stało i dlaczego tweak nie wraca i dopiero przez porum PcLab trafiłem tutaj. Takich osób jak ja jest bardzo, bardzo dużo. jak wróci tweak to one pomyślą że i forum wróciło. A niestety masa ludzi nie wie kto tworzył forum , więc dla nich nie będzie ważne czy odpisuje pan K czy pan C.A podobno zostały wysłane do wszystkich maile o nowym adresie forum. <_< Ale "Najwięcej użytkowników online (464) było 15 kwi 2006, 17:10" raczej świadczy o tym, że większość ludzi nie pojawia się na forum. niko2003 zgadzam się z tobą. Do tego jeszcze dodam, że nasi znawcy może i zostaną na nowym form, ale komu będą odpowiadać na pytania, skoro nie będzie osób je zadających? Toż to doprowadzi do śmierci forum :? PS. Romek z tą groźbą dania linka to byłeś nie fer, żeby od razu najcięższe działa wyciągać :-P :D Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To powstanie tylko zamkniete, elitarne forum. Tylko dla ludzi z wiedza i trudnymi/ciekawymi problemami (zagadnieniami) Pozatym jesli tu beda sami wymiatacze to wiesc o tym bardzo szybko sie rozniesie i strumien nowicjuszy zaleje forum. Czy tgo chcesz czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 I właśnie do tego dążymy. Rozwijamy się bardzo szybko i szukamy coraz to nowych rozwiązań dla użytkowników aby umilić im życie. Informacje o nas dzisiaj już pójdą w eter :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 I właśnie do tego dążymy. Rozwijamy się bardzo szybko i szukamy coraz to nowych rozwiązań dla użytkowników aby umilić im życie. Informacje o nas dzisiaj już pójdą w eter :D A można wiedzieć jaką drogą pójdą w eter?? Gdzie i jak będziemy reklamowani :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Portale zaprzyjaźnione a można mi wierzyć, że mało ich nie ma :) Maile do użytkowników za kilka dni. Dalej nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Portale zaprzyjaźnione a można mi wierzyć, że mało ich nie ma :) Maile do użytkowników za kilka dni. Dalej nie powiem. Wiem, że portali zaprzyjaźnionych mamy dużo. Maile bardzo dobry pomysł. Reszta ściśle tajne rozumiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Portale zaprzyjaźnione a można mi wierzyć, że mało ich nie ma :) Maile do użytkowników za kilka dni. Dalej nie powiem. A co pojdzie w eter jak nie znana jest jeszcze nazwa serwisu? Chyba, ze cos na zasadzie reklamy cyklicznej z rozwijajaca sie "fabula" :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Patrz jednak ktoś się domyślił jak to można robić ;) Ponad 2 lata w agencji reklamowej przy dużych projektach starczy jako podkładka ;) Nie mówie aby nie powołane osoby się dowiedziały o moich planach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Patrz jednak ktoś się domyślił jak to można robić ;) Ponad 2 lata w agencji reklamowej przy dużych projektach starczy jako podkładka ;) Nie mówie aby nie powołane osoby się dowiedziały o moich planach. Mądra decyzja Romku, tak trzymać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Patrz jednak ktoś się domyślił jak to można robić ;) Ponad 2 lata w agencji reklamowej przy dużych projektach starczy jako podkładka ;) Nie mówie aby nie powołane osoby się dowiedziały o moich planach. Omg... to będziecie rozklejać procesory po ulicach jak Heja łapy swego czasu? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 NIe rozklejac tylko rozdawac :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tylko dajcie znać gdzie to wpadne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) mozna prosic jakiegos fx'a ;> Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Panowie bez przesady po co rozklejać / rozdawać (na to nas nie stać). Wystarczy się przyłożyć do roboty a ludzie sami przyjdą. Myślicie, że wy skąd tu się zaczeliście wypowiadać, przecież babcia klocia nie wpisała wam adresu na forum i powiedziała pisz. Dobra koniec OT, bo mam robotę a muszę czytać te wasze wypociny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja znalazlem Tweak jak mi sie gra posula (ET) ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 przed oddaniem bazy panu L prosze o usuniecie moich postow gdyz nie zycze sobie aby moja tworczosc/wypociny/wyniki/opinie byly umieszczone u niego na forum prosbe swa motywuje tym, ze pan L moze zablokowac edycje postow. o ile nie mam prawa (akceptujac regulamin) prosic/zadac usuniecia moich to mam prawo je wyedytowac/usunac sam a zachodzi prawdopodobienstwo, ze nie bede mogl tego zrobic na forum ppo powrocie do pana L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Raczej nie jest to możliwe bo p L posiada bazę z datą ostatniego dnia przed padem forum. A on sam raczej tego nie zrobi możesz liczyć tylko na siebie jeśli nie zostanie zablokowana opcja edycji postów (tak jak piszesz), bo usuwanie jest sprzeczne z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Przeciez Lisek juz dostal baze, jakies 2 tygodnie temu, wiec o co chodzi :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 hmmmm myslalem, ze jeszcze nie dostal ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Z tego co wiem to Lisek miał otrzymać tylko bazę zaraz z przed padu. Nikt nie ma zamiaru oddawać tego co zostało tu - na PurePC - napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mam kilka pomysłow co do witryny. Teraz podam tylko np. mam urodziny. Gdyby na głównej dać (już mówie jak będzie) małą wzmiankę, że dzisiaj obchodzą urodziny użytkownik x,x,x.. To jest miłe i dzięki temu ludzie czują się ważni, Przy takiej ilości ludzi każdego dnia ktoś będzie coś obchodził z boku jakieś mały gif z tortem i na oko zawsze będa 4 "nicki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przecież jest na głównej stronie kto obchodzi dziś urodziny. Nie ma co prawda tortów, ale to by za dużo miejsca zajmowało chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) moze malo spostrzegawczy jestem ale niema tego bledu przy starych ankietach:D. dzieki marco:) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...