Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tam lubie wszystko oprócz mlekoladek. Są za słodkie, poprostu "bleeeee" :wacko: i jeszcze do tego miały głupią reklamę w tv. (prawie tak głupią jak papier toaletowy Mola.) ;-) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A ja ostatnio wróciłem do kitkata i jestem królewcem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hmm chyba tak to bylo: milkyway->noname->snickers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale ta nowa reklama KitKat'a jest głupia :lol: Właśnie pożeram czerwonego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A ja sobie zjem zielone princi polo ;] Ale to jak wróce z zaliczenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja wcinam wlasnie liona ;] mam wrazenie ze kidys mial inny smak, bardziej kakaowy, teraz czekoladowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) ja lubie.... snicersa crunchera, liona, smaczny jest tez dove ;) ale strasznie zalepia :P kitkat tez jest smaczny i bialy 3bit ;] Edytowane 8 Czerwca 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 3bit>mars>twix>lion btw. dla mnie kitkat jest niezjadliwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 3bit>mars>twix>lion btw. dla mnie kitkat jest niezjadliwy :D W sumie to Kitkat jest w miarę dobry (z tym, że trochę za twardy egzemplarz mi się trafił przed chwilą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Każdy kitkat jest twardy, troche nawet za bardzo, można zęby połamać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Każdy kitkat jest twardy, troche nawet za bardzo, można zęby połamać. mleczaki ? :blink: KitKat wcale nie jest zbyt twardy ... jest akurat. A jeśli za twardy to wsadź go do piekarnika i zobaczysz, że zmięknie. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Etam twardy, jak się ząbkuje to wszystko twarde :P KitKat syci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Z betonów czokoladowych to tylko Snickers :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ale mi się trafiła naprawdę wyjątkowa sztuka! :) Jakiś czas temu czytałem gdzieś, że jakaś kobieta znalazła w 3bit kawałek łańcucha od roweru... Na szczęście w Kitkacie nic nie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Lion , Snicker Cruncher , Mars , 3Bit i Twix roxują reszta to badziewie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Milki Way i Bounty są świetne, ale jednocześnie tak przesłodzone, że za każdym razem, gdy któregoś jem, to niemal czuje, jak mi zęby próchnica zjada ;) Generalnie jednak Lion - bardzo pożywny. Poza nim to lekkie i przyjemne Princessy, Grześki i inne wafle w czekoladzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kamerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja ostatnio zapycham sie kitkatami z maslem orzechowym [te bezowe :)] albo chalwe wybieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 KitKat (biały też), Milky Way, Aero, Grześki toffi, Prince Polo (orzechowe w zielonym opakowaniu wymiatają :)) Nie znosze batonów/czekolad z orzechami (OT taki mój schiz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Moja trójka to : KitKat Prince Polo 3bit Inverson :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mam takie pytanie do kitkatowców: Jak jecie swoje batoniki? Klasycznie, czy może tak jak ja - Najpierw obgryzacie czekoladę, a potem chrupiecie wafelek? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Batonik Nestle Cini Minis wszystko pod sobą ma :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mam takie pytanie do kitkatowców: Jak jecie swoje batoniki? Klasycznie, czy może tak jak ja - Najpierw obgryzacie czekoladę, a potem chrupiecie wafelek? ;-)Klasycznie czyli wszystko razem bez obgryzania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mam takie pytanie do kitkatowców: Jak jecie swoje batoniki? Klasycznie, czy może tak jak ja - Najpierw obgryzacie czekoladę, a potem chrupiecie wafelek? ;-)Jak ten Arab z reklamy, chrup i już nie ma pół KitKata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Najlepsze są batony z benzyną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Corny Zielone, czerwone bez czekolady i duze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Corny Zielone, czerwone bez czekolady i duze :P Dla mnie bananowe ruezz ostatni innych batonów nie jadam.... Edytowane 5 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Z tych wszystkich batonikow najbardziej lubie... schabowego! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) ...martini - koniecznie z kapuchom .. ;] a tak poza tym to tylko pączki z makaronem .. pozdro 600 sto 900 Edytowane 21 Lipca 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ostatnio do testów zakupilem 2xMATRIX PRO32 Olimpa (kokosowy i waniliowy). Pomimo tego że ma duzo białka, a mało węglowodanów (co niby za wzgledu ze troche coś tam ćwicze, jest jak najbardziej przydatne) to patrząc na cene ~7zł/szt, oraz smak (a raczej jego brak :P zreszta imo waniliowy>kokos) i gumowatość(chyba wszystkie batony tego typu tak mają, ale innych nie testowałem) To wole sobie kupić Snickersa, Marsa, albo Twix'a (i ile siana zostaje w kieszeni:p) Jeden wniosek z testu - Matrixów już nie kupie :P Edytowane 30 Lipca 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...