Skocz do zawartości
mkl

Batony

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam lubie wszystko oprócz mlekoladek. Są za słodkie, poprostu "bleeeee" :wacko: i jeszcze do tego miały głupią reklamę w tv. (prawie tak głupią jak papier toaletowy Mola.) ;-)

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

ja lubie.... snicersa crunchera, liona, smaczny jest tez dove ;) ale strasznie zalepia :P kitkat tez jest smaczny i bialy 3bit ;]

Edytowane przez 05_03_1992

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi się trafiła naprawdę wyjątkowa sztuka! :) Jakiś czas temu czytałem gdzieś, że jakaś kobieta znalazła w 3bit kawałek łańcucha od roweru... Na szczęście w Kitkacie nic nie było :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milki Way i Bounty są świetne, ale jednocześnie tak przesłodzone, że za każdym razem, gdy któregoś jem, to niemal czuje, jak mi zęby próchnica zjada ;)

Generalnie jednak Lion - bardzo pożywny. Poza nim to lekkie i przyjemne Princessy, Grześki i inne wafle w czekoladzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie do kitkatowców: Jak jecie swoje batoniki? Klasycznie, czy może tak jak ja - Najpierw obgryzacie czekoladę, a potem chrupiecie wafelek? ;-)

Klasycznie czyli wszystko razem bez obgryzania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio do testów zakupilem 2xMATRIX PRO32 Olimpa (kokosowy i waniliowy). Pomimo tego że ma duzo białka, a mało węglowodanów (co niby za wzgledu ze troche coś tam ćwicze, jest jak najbardziej przydatne) to patrząc na cene ~7zł/szt, oraz smak (a raczej jego brak :P zreszta imo waniliowy>kokos) i gumowatość(chyba wszystkie batony tego typu tak mają, ale innych nie testowałem) To wole sobie kupić Snickersa, Marsa, albo Twix'a (i ile siana zostaje w kieszeni:p) Jeden wniosek z testu - Matrixów już nie kupie :P

Edytowane przez slasher

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi