pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dobrze, że nie postawiłem nic na mecz Korea - Togo. Swoją drogą mecz nudny i chyba zaraz przełącze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Juz mi sie znudzil mecz Korea - Togo... Nudny jak 'flaki z olejem' :lol: Czas odkurzyc mieszkanie, to duzo lepsze zajecie niz ogladanie tego 'spotkania' :lol2: 0:1 :D Piekna bramka od slupka :P Mamy pierwsza czerwona kartke... W sumie - patrzac na pozostale mecze - to byl faul taktyczny na zolta... 1:1 :) Tez ladna brameczka, podkrecona, pod poprzeczke. 2:1 :D Mecz imo kiepski, ale bramki ladne. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Juz mi sie znudzil mecz Korea - Togo... Nudny jak 'flaki z olejem' :lol: Czas odkurzyc mieszkanie, to duzo lepsze zajecie niz ogladanie tego 'spotkania' :lol2: 1:0 :D Piekna bramka od slupka :P Mamy pierwsza czerwona kartke... W sumie - patrzac na pozostale mecze - to byl faul taktyczny na zolta... 1:1 :) Tez ladna brameczka, podkrecona, pod poprzeczke. 2:1 , to sie nazywa bramka :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 2:1 , to sie nazywa bramka :lol2: Wlasnie mogla pasc trzecia bramka... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 A mówiliście że nudny mecz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Plan na Niemcy :) :D Edytowane 13 Czerwca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Było!! :lol: Jaki jest wynik meczu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 2:1 dla Korei. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Było!! :lol: Jaki jest wynik meczu?? http://www.livescore.com i zawsze jesteś na bieząco ;) Pierwsza połowa meczu była krótko mówiąc kiepska , w drugiej było ciekawiej. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez koti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Typ na francje - szwajcaria ofc lol. Racjonalista + (sts jako pewniak): 3-1 Człowiek o spokojnym duchu: remis będący zawsze za teoretycznie słabszymi: 0-2 Dzis nie ide do sts'a więc jestem za wygraną szwajcarii. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez yuucOm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 BTW: 2005-11-13 Poland 3 - 0 Ecuador ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) ten mecz francji jest jeszcze nudniejszy a przynajmniej dla mnie , a ten komentator na posacie sport extra jest po prostu tragiczny , jak podnosi glos to brzmi jakby go gwalicili :lol2: , strasznie denerwujacy jest :mur: lmao slyszal ktos tego idiote tlumacza podczas konferencji z polska druzyna :lol: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez tripsta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Miala byc konferencja nudna a mecz Francji fajny a jest dokladnie na odwrot :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jutro polacy strzela 3 bramki. Podolski 1 ,a Klose 2 ;) A tak na powaznie jesli nasi nie wezma sie do roboty to niech lepiej nie pokazuja sie publicznie nigdzie. A Janas i tak ma to gdzies bo wrazie czego ma zpapewniona posadke w PZPN. Mu juz chyba nie zalezy. Wazne ze polacy przyjechali na mundial :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Typ na francje - chrowacja. Racjonalista + (sts jako pewniak): 3-1 Człowiek o spokojnym duchu: remis będący zawsze za teoretycznie słabszymi: 0-2 Dzis nie ide do sts'a więc jestem za wygraną Chorwacji. Brazylia - Chorwacja, rozumiem? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zidane juz stary jest, jego czasy minely, nie wiem czego bys od niego jeszcze chcial ;) podoba mi sie postawa Szwajcarii, myslalem ze nie beda grozni dla Francji a tu taka niespodziewajka :) mam nadzieje ze cos pykna Francuzom pod koniec meczu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No to Panowie mamy drużynę która gra na poziomie Polski albo gorzej :) FRANCJA gra tragiczną piłkę już od Korei, niestety ich lata świetności minęły zaraz po wygranym EURO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 no malo braklo a byla by ladna brameczka dla Francji, a co do Francji to ojejku ma racje :) juz od dosyc dawna ich gra nie jest zadowalajaca, ale przyrownanie do Polski to moze przesada ^_^ nie przygotowali sie zbytnio do tego mundialu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Oczywiście jeżeli byśmy patrzyli przez pryzmat ich dokonań oraz gwiazd w drużynie to Polska nawet się nie umywa. Porównałem tylko ich grę od pamiętnego Euro 2000 :). Jedyne w czym byli dzisiaj lepsi od nas to to że nie przegrali :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 no i kij 3 kolorom w ass teraz bedzie szlagier dnia Brazylia pokaze w co my tu sie bawimy , kazdy wyjdzie z usmiechem nr. 3 na fejsie i zaczna czarowac -ahhh a do tego Polsat wiec pewnie Borek + Kolton ...wypasik proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Ghana tylko z nazwy jest słaba. To bardzo dobry zespól z dużo lepszymi zawodnikami niż np Polska. Co do Francji to zadna niespodzianka. Jak sie nie bierze "Juliego" i Piresa (i nie gra "Trezeget" i Saha od początku) to niech sie nie dziwią. Z nimi pewnie też by gola nie strzelili. Mecz chyba nawet nudniejszy od Pol-Eku. Moim zdaniem jak Francja wyjdzie z grupy to dalej jak 1/16 (1/8) nie zajedzie. Oczywiście może być inacze. Jak zawsze zresztą.. Co do meczu Brazylia - Chorwacja. Jestem za COR ofc ale Brazylie też lubie ;d. Oby był pr0 mecz z 4-3 dla Chorwacji. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez yuucOm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) nie mniej jednak panowie, Brazylia za moment gra... a ich gra to bajka... bardzo podobna do gry Barcelony... kazdy pilkaz tejze reprezentacji to potencjalny kandydat do strzelenia gola zarowno obrońca, pomocnik czy atakujący a juz niewspomnę o bramkarzu ;) nie wątpliwy faworyt Mś... a jak będzie naprawde o tym się przekonamy o 21:00... po tym meczu będziemy mieli obeznaną już mniej więcej taktykę i ogólną grę zespołu... widziałem niemców , argentyńczyków trza obadać brazylie bo wd. mnie tylko te 3 zespoly mają szansę powalczyć o tytuł. Jeszcze Hiszpanii nie widzielismy :D Mam nadzieje, ze tym razem beda grali pieknie i wygrywali jak nigdy. :P To jest moj cichy faworyt i licze na ich awans przynajmniej do polfinalu MS :). Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Espana odpada w meczu z Holandią, Anglia odpada w meczu z Czechami, w ćwiartkach zostają Argentyna, Czechy, Holandia i Brasileiros.... Do boju Canarinios :D... a tak w ogóle to nie wiem jakie będą wyniki :P EDIT: .... wstyd się przyznać ... literówki :D Edytowane 13 Czerwca 2006 przez PC_Speaker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 no juz coraz blizej Brazylia :) mam nadzieje ze pokarza kawal dobrej pilki :D jak wszyscy wiedza graja efektowna pilke (co mi sie bardzo podoba :D):) oby pokazali cos ladnego bo jak narazie dzisiajszy dzien mistrzostw nie syci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 dzisiajszy dzien mistrzostw nie syci Dokladnie, choc liczylem na Francje, ze pokaze wielka pilke.... Ale BRazylia, to klasa sama dla siebie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Niemcy na sama mysl o Brazylii robia w gacie Tak jak nasi kopacze na mysl o niemcach Kazde wie ze dostanie w dupe i tyle Tak wiec texty ze Niemcy zostana mistrzem swiata smiesza mnie. Jak dojda do polfinalu to juz powinni sie cieszyc Z czechami brazylia holandia , argentyna szans nie miala germance Dokladnie, choc liczylem na Francje, ze pokaze wielka pilke.... Ale BRazylia, to klasa sama dla siebie.... francja obok polski jak narazie najwieksze cieniasy Edytowane 13 Czerwca 2006 przez #Mreko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 "To będzie trudna przeprawa. Polacy zostali postawieni pod ścianą" - mówi Juergen Klinsmann." o2.pl Hehe ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 "To będzie trudna przeprawa. Polacy zostali postawieni pod ścianą" - mówi Juergen Klinsmann." o2.pl Oj nawet niechcem o tym myslec, jak nasi dostaja po tylku.....Oj, zeby nie bylo dwucyfrowego :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wiecie co czuje po kościach, że Ronaldo znowu się odnajdzie na turnieju i zrobi furorę :) Już wychodzą, BRASIL, BRASIL, BRASIL!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No to chlopaki spadam :wink: PS 4:0 Brazylia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...