Sysak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Propozycja narcyza najlepsza. Nawet głupio zarechotałem po przeczytaniu. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) "Z niemieckim za pan brat - repetytorium" - jonas "Język w prozie A.Sapkowskiego a dualizm otaczającego mnie świata - dywagacje lingwistyczno - filozoficzne" jonas "Rasizm a sprawa moddingu" - jonas "Sig i jego znaczenie w czasach ikon" - Sysak :P "XP jako system idealny" - SGJ "Tajemnice XX wieku - znikający użytkownicy: tajne służby Dijkstry" - tom dzieł zebranych / zbanowani. "Pomocy" - użytkownicy forum. "Obrazek usuni�ty automagicznie. Patrz regulamin." - autor nieznany (przynajmniej mi) "Zbłąkana dusza - jak napisałem posta w xtremalnym" - użytkownicy anonimowi "RE5PECT" - PC_Speaker Edytowane 5 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 'Jak nie byc chlopcem do bicia' - Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) ---Edit--- "Overclocking przysadki mózgowej - krok po kroku" Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 " O respect to sobie mogę pograć na dworze w gumę ... " :lol: wypowiedź kolegi na temat nagród w konkursie na pewnej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja widze ze wiekszosc nadal nie rozumie co to jest NAJCIENSZA KSIAZKA SWIATA.. i mysla ze smieszne zdanie na czyjsc temat moze byc tytulem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 "Rozumiejący "najcieńszą książkę świata"" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "Dobór milusiego i fajniusiego avatarka jako część imydżu sHaLonEj nAstOLaTKi" - Chaos "Jak skumałem temat", pamiętniki - PC_Speaker "Zalety studiów zaocznych", "Sztuka kompromisu" - Sarkazz "Żelazna konsekwencja" - genghiskhan "Mod w weekend", poradnik ilustrowany - PelzaK Od pierwszej edycji NKŚ minęły dwa lata i ciągle jeszcze są ludzie, którzy nie rozumieją istoty zabawy. Impressive :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) "Na BOINCu są lepsze projekty niż SETI" - Free' EDIT: post poniżej: zrozumiałem zasady, widać nie zaglądasz kilka działów niżej (patrz post Niemca) Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Balu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "Na BOINCu są lepsze projekty niż SETI" - Free'A kilka postów wyżej Chaos cos pisał... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A kilka postów wyżej Chaos cos pisał... :/ ale Free liczy tylko seti i inne projekty nawet w gre nie wchodza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ok, przepraszam, ale wyglądalo to jak zwykly cytacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ok, przepraszam, ale wyglądalo to jak zwykly cytacik. "Nie działaj pochopnie ... czyli jak znac wszystkich na forum" - Fipa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 "Poradnik niespotykanie spokojnego człowieka...czyli jak nie dostawać kilku nieprzeciętnie głupich wiadomości dziennie" ->BENITO "Antologia koszy zakupowych" -> Wronek "Leksykon ładu i porządku oraz sztuka komunikacji" -> redakcja mod.planet.com "Sztuka doboru zasilacza i fachowych porad"->sprzedawcy Zenfist.pl (prócz Marcina :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) "Poranny kac - twój przyjaciel" - BENITO "Trzeźwość umysłu" - Kas "Monopolowy na skróty" ryba & janio ;) Edytowane 11 Stycznia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 "Musclecary-marnowanie energi i obrzydliwy wygląd" Benito ;) "Co to IPod" Poca (pewnie było;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 "Suchy lod - nie do spozycia" - janio ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 "Haftuj z klasą, czyli poradnik gospodyni domowej" -> dzieło wspólne, autorzy Wolan & Świder :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 "Podręcznik dobrego postfuckera" - elementarz by !Piotras! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 zakończyć sesję i przeżyć! - sekman sam naprawiam własny rower - poradnik majsterkowicza - jonas ... jak sprzedawać rękodzieło na allegro - Computer case mod reseler - msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 sam naprawiam własny rower - poradnik majsterkowicza - jonasTo trzeba mieć tupet, zeby bezcześcic idee topicu jonasa za pomocą "jego" ksiazki:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 "Szybki modzik - wspomnienia inżyniera" - PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 To trzeba mieć tupet, zeby bezcześcic idee topicu jonasa za pomocą "jego" ksiazki:>O to chyba chodzi, n'est-ce pas? Żeby bezcześcić, tupecić i tak dalej? :> "Sarkazz moim bogiem", "Dlaczego warto bronić ludzi, którzy nie potrzebują obrony" - und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 przepraszam panowie, moze mi ktos wytlumaczyc co Wy tu wypisujecie :unsure: bo tak czytam i czytam i nie wiem czy to sa jakies smieszne cytaty czy co ? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 "Co to IPod" Poca (pewnie było;]) Nie kur... nie bylo. Jestes pierwszy ktory to pisze... Troszke inwencji -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 przepraszam panowie, moze mi ktos wytlumaczyc co Wy tu wypisujecie :unsure: bo tak czytam i czytam i nie wiem czy to sa jakies smieszne cytaty czy co ? B-)Eh. Pomysły na książki które są najcieńsze na świecie, bo ich autor nigdy nie prezentował/podzielał poglądów albo nie ma pojęcia o temacie w niej opisywanym, lub zawartość jest zaprzeczeniem jego hobby/poglądów whateva. Np. "O dobrych manierach i zachowaniu" - Andrzej Lepper czy coś na ten fason, ziąąąąąąąąąąąąą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) O to chyba chodzi, n'est-ce pas? Żeby bezcześcić, tupecić i tak dalej? :>A ja naiwnie myslalem, ze chodzi o wpisywanie tytułow najcienszych ksiazek swiata:> "Dlaczego warto bronić ludzi, którzy nie potrzebują obrony" - und3rSkad pomysł, ze napisałem to w Twojej obronie? ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EDIT: W ogole to umyka mi sens tego tytułu ;) . Jesli to ma byc tytuł najkrotszej ksiazki, to tytuł "dlugiej" brzmiałby "Dlaczego nie warto bronic ludzi, ktorzy nie potrzebują pomocy" - a to w kontekscie sytuacji jest bez sensu:> Wiem, zamotałem ;) Ps. Coby OT nie robic: "O wyższości filmu nad książką" - jonas ;) Edytowane 13 Stycznia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 "Piractwo - ohydna kradziez" - und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie kur... nie bylo. Jestes pierwszy ktory to pisze... Troszke inwencji -_- Z cyklu "Moje Ulubione Tematy": "Najcieńsza Książka Świata", "Jak pokochać ludzi bez cienia kreatywności" - poca :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie kur... nie bylo. Jestes pierwszy ktory to pisze... Troszke inwencji -_- "Moderator działu a spokój ducha - rozważania na tle wybranych wypowiedzi." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...