DREDD Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Pytanko krotkie i tresciwe :) Pija ktos z was takie przysmaki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Ja :) beczkowe mocne w plastikowej butelce mi ostatnio zasmakowalo i nalewka miodowo-lipowa ale to juz klasyk. ...boze co ja pisze ide kimac bo mi mozg odmawia posluszenstwa... Edytowane 20 Marca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jest już temat o alkoholach: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=171342 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ale ten dotyczy konkretnych alkoholi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ale ten dotyczy konkretnych alkoholi :) O chipsach też jest topic, a nikt nie zakłada o danym smaku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Alez wy sie lubicie czepiac... To forum jak je znam od 4 lat to zaczyna schodzic na psy... :/ PS. Chyba czas do szkoly mkl ;) Edytowane 20 Marca 2006 przez DREDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jakieś 2 lata temu skończyłem z tym, teraz jak mam pić siaraka to wole nie pić. P.S. Nie polecam cytrynowych z kartonika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ja tam uwielbiam chodzić na manewry z Komandosami ;) najlepsiejszy winiacz jaki zdarzylo mi sie pic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Albo domator...najlepiej smakuje konsumowany na peronie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Sangria ROX :P Dobra też jest Wiśnia Mocna w kartonie 1l. Tzw. Hortex :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) mkl stara się być dorosły. Chłopie, daj sobie na wstrzymanie. To nie alkohol, tylko siara - to raz. A dwa - to nie kanalia, tylko tweak i dział - kulinaria, czyli paranoiczne forum kulinaryczne. Muszę przyznać, że nie jestem 'koneserem' taniego wina, ale jak ktoś lubi - niech sobie popija [; Tanie winko ma to do siebie, że proporcjonalnie do zawartości siary w jednym litrze 'trunku' trzepie mózg pięciokrotnie bardziej ;] Edytowane 23 Marca 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Wyczytane gdzieś w necie Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Jak można taką ochydną siare pić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 osobiście to pijałem takowe trunki w szkole średniej... teraz jakoś mi to już nie wchodzi :P pewnie temu, że miałem obok siebie wytwórnie takowych trunków z dodatkiem siary i wiem jak to robią… zawsze jakoś bardziej ciągło mnie w strone piwka i tak też zostało do dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Też już skonczyłem z tymi przysmakami ;) Ale jak pijałem to najczesciej stara dobra arizone, Wino Warka (litrowe, za 5 zeta - Owoce lesne, Jabko Mieta, Pozeczkowe, Wisnia, Midowo Lipowe, Cytrynka) Albo Jabols - smak jabkowo mietowy, winko wytwarzane w Szczytnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crowman Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ja tam uwielbiam chodzić na manewry z Komandosami ;) najlepsiejszy winiacz jaki zdarzylo mi sie pic... polecam Warka Strong: Apple Wine napis na etykiecie: Trzeciego nikt nie dopiłwino jabłkowe, 14% w butelkach 0.5L... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Keleris @ Biedronka.. To musi byc dopiero syf ;] Pilem raz w zyciu porzeczkowego GULa.. Fee.. slavOK - albo mi sie wydawalo albo miales bananka? ;] Wrociles ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Picie siary jest IMO nonsensem, ale ostatnio poznałem bardzo faje winko: Komunę. Poza etykietą nic innego go nie wyróżnia, jest jak każdy inny jabol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Słyszał ktoś o takim winku jak "sperma szatana"? Krążą legendy, że można go spodkać gdzieś w okolicach Kielc tudzież w samych Kielcach. Przypomniało mi się właśnie jak cztery lata temu pierwszy raz się spiłem tanim winem. To był Cavalier porzeczkowy bodajże, taki w kartonie. Jak to zwróciłem to czułem jak mi się zęby rozpuszczajom. Teraz człowiek trochę bardziej doświadczony to już co innego :D Wiele osób chwali sobie Leśny dzban, muszę przyznać, że faktycznie jest niezły ale wole Comandosa bądź Domatora. Ostatnio miałem bliższy kontakt z równie dobrym kultowym winem, które się nazywało Patykiem pisane. Największy syf jaki wprowadziłem do organizmu to był Cavalier ale jabłkowo miętowy...blee. Tak ogólnie to jabole rox B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Osobiście nie pijam, ale w moich okolicach modny jest "Leśny Dzban" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Najlepszy jest kartonik 'Kawaliera' wisienka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Zmieńmy nazwę serwisu na siarofrut.pl i forum.siarofrut.pl [; Widzę, że mamy tu wielu degustatorów tanich trunków wysokoprocentowych ;] "Dobra siara nie jest zła" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Przecież prawie każdy pił takie winko kiedyś ;) I mi nie przegadacie że nie mam racji :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ja nigdy nie piłem bełta [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Cavalier Rouge rządzi, na kartoniku mialo napisane, ze wygralo jakis tam konkurs win:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Sangria ROX :P Nom Sangria dobra jest szczegolnia taka za 3,49 z butelka :] Jedzie jak szambo ale smakuje wybornie, szczegolnie spozywana na kontenerze w centrali MPO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 U nas są różne sangrie. Jedna jest za 3.50, a druga za ~6.00 bodajże. <- Ceny z przełomu roku 04/05 :P Ta druga i lepiej pachniała i lepiej smakowała. :P Ale ogulnie to od tamtego czasu nie pijam "win" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Czasami jak mi się zdarzy kuknąć gdzieś do rowu melioracyjnego przy drodze jak śpię gdzieś poza miastem albo w specyficznych mało uczęszczanych miejscach natknę się na winko o sympatycznej nazwie Beczułka, wygląda ono jak piwo z biedronki. Warto to wypić? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Czasami jak mi się zdarzy kuknąć gdzieś do rowu melioracyjnego przy drodze jak śpię gdzieś poza miastem albo w specyficznych mało uczęszczanych miejscach natknę się na winko o sympatycznej nazwie Beczułka, wygląda ono jak piwo z biedronki. Warto to wypić? <_< Wedlug mnie warto. Chocby ze wzgledu na mozliwosc poznania nowego smaku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Słyszał ktoś o takim winku jak "sperma szatana"? Krążą legendy, że można go spodkać gdzieś w okolicach Kielc tudzież w samych Kielcach. Kumpel gadał, że w Poznaniu pił... osobiście wole wóde pić polecam stronke www.taniewodki.prv.pl na tej stronce jest gdzieś gra WINO ADVENTURE coś dla miłośników wina i jrpg ;) Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...