Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Z tego co pamiętam, jak kiedyś odpalałem demo, to gra działała o wiele za szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Info ze steam: Uwaga: Gra nie wspiera systemów Windows 7 oraz Windows Vista. Ludzie na steamgifts piszą że wersja steamowa działa bez żadnego patcha. Poczekamy,zobaczymy. Edytowane 11 Maja 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Alan Wake 15$ na GOG: Alan Wake - GOG.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Kolekcja Commandosa za 2,8€ na steamie. Ktoś wie czy śmiga na win7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 instalowałam jakiś czas temu i nie było problemu z działaniem na win 7 64-bit 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Ktoś chętny na 2-pak Portala 2 na Steamie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Trochę promocji na GamersGate: gamersgate.co.uk/offers, z podpinanych do Steama sporo taniej są: Just Cause 2 (DLC również, można też nabyć Complete Edition), Lara Croft and the Guardian of Light (DLC też), Supreme Commander 2, Skydrift (DLC też). Edytowane 14 Maja 2012 przez Jami 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Podobno od jutra przez cały weekend na muve digital ma być obniżka gier Square Enix o 60%. W tym Deus Ex HR ma być w okolicy 22 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 na steamie ogromna ilość obniżek, można znaleźć kilka naprawdę dobrych perełek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Amazon.com: Square Enix Ultimate Collection [Download]: Video Games Czy jest ktoś chętny na Supreme Commander 2 i Lara Croft and the Guardian of Light? Znajomy chce kupić tego packa, dla niego K&L2, dla mnie JC2, i zostały by te gry, po 6.5 zł sztuka. Klucze Steamowe oczywiście. Do Underworld nie ma klucza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Móglbym się skusić na Supreme Commander 2. PMka poszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Ciekawy bundle - Groupees Wybieramy gry które chcemy, każda kosztuje dolara, przy większej ilości cena lekko spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Darmowa kopia Midnight Club 2 od Rockstar Games na Steam. Dostał już ktoś ten klucz za dołączenie do grupy Rockstar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Disciples II: Gold Edition za darmo na GMG. Disciples II: Gold Edition | Strategy | PC Games 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Because We May Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Jeżeli by kogoś to interesowało, to do 28 maja jest promo na GTA3 na androida, za 4.23zł naprawde warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 W muve.pl w weekendowej promocji heroes V w wersji cyfrowej 17,45zł: Wyniki wyszukiwania frazy Weekendowa promocja Might & Magic - sklep Muve.pl Podoba mi się też u nich cena tego cudnego wydania: Polskie Imperium od Krzyżaków do Potopu Edycja Kolekcjonerska (PC) PL - gra, wymagania, cena - sklep Muve.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Jest nowa Indie Gala. Dużo różnych gier. Jest choćby WRC 2010 (DRM-free), a 14 zł myślę że warto za tą gierkę dać. Sam całą przeszedłem na klocku, i była całkiem ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Jeżeli by kogoś to interesowało, to do 28 maja jest promo na GTA3 na androida, za 4.23zł naprawde warto :D Wie ktoś jak kupić grę, gdy moje urządzenie nie spełnia wymagań tej gry? Wcześniej nie było problemu i udało się nabyć gry, których nawet potem nie ściągnąłem, a teraz Google Play się uparcie pluje, że mój telefon nie jest na liście i nie pozwala kontynuować zakupów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Jeżeli by kogoś to interesowało, to do 28 maja jest promo na GTA3 na androida, za 4.23zł naprawde warto :D Wielkie dzięki za info :) angry birds już mnie znudziły to będzie w co pykać na tronie ^^ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Wie ktoś jak kupić grę, gdy moje urządzenie nie spełnia wymagań tej gry? Wcześniej nie było problemu i udało się nabyć gry, których nawet potem nie ściągnąłem, a teraz Google Play się uparcie pluje, że mój telefon nie jest na liście i nie pozwala kontynuować zakupów. W katalogu System jest plik build.prop, edytując go zmieniasz rozpoznawanie urządzenia na inne np. jak masz SGS'a to zmieniasz z GT-i9000 na GT-i9100, reset telefonu, przelogowanie w Google Play i powinno działać. U mnie przynajmniej tak zadziałało. Innej opcji nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 No kurde, ale kupowałem kilka gier jakiś czas temu (między innymi Shadowgun czy Modern Combat 3) i wszystko poszło bez problemu. Nawet potem próbowałem uruchamiać te gry, ale instalator krzyczał, że telefon nie wspierany. A mimo to dawało się je zakupić. Trudno, poczekam aż TF300 zagości pod dachem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Tak jak mówiłem, mi sie udało zakupić GTA dopiero po takiej modyfikacji, zainstalowało sie bez gadania i gra działa płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 GTA się nie udało, ale za to Riptide GP jest za 2,99. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) jak wrazenia z gry w gta na dotykowcach? da sie jakos sensownie bawic? cena zacheca a teraz nawet wyjatkowo market twierdzi, ze aplikacja jest zgodna z moim liquid mt, co jaakis czas temu tak oczywistym nie bylo ;) wiem, ze mozna sprawdzic kupujac, ale wole uslyszec opinie. no i jak z wydajnoscia? Edytowane 28 Maja 2012 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 GTA bardzo fajne, masz inne sterowanie postacią i samochodem także żadnych problemów nie ma technicznych. Można nawet zmieniać stacje radiowe w autach, także polecam Gram na Galaxy Nexus'ie na full detalach i żadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Czy ktoś pomoże mi w zakupie The Humble Indie Bundle V (pay what you want and help charity) Powyżej 6 dolców dostajemy: Bastion Amnesia Limbo Psychonauts Superbrothers: Sword & Sworcery EP Plus soundtrack w foracie Flac ! Ja chce dać ok 7 dolarów. Oferta ważna jeszcze 14 dni. Dziękuję. Edytowane 31 Maja 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 a jakiej niby pomocy oczekujesz? 7$ to nie majątek (24,6zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Nie posiadam pay pal, kasę mam, nie jestem żebrakiem .Na steam kupuję gry za pomocą pay safe card. Pomoc miałem na myśli dokonanie transakcji, to chyba było oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 to sorry :P myślałem, że chcesz się poskładać na bundle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...