stivo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Jak ktoś nie ma jeszcze dodatku do BF3 - Walka w zwarciu to wystarczy w Originie dodać grę za pomocą kodu: BF3E3 - dodaje się bezpłatnie. Sprawdziłem i przyjęło mi kod, mimo, że mam już dodatek. Sprawa dotyczy też się xboxa - wystarczy (nie)zapłacić punktami M$ Edytowane 11 Czerwca 2013 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Daily deal na Steamie Rome:Total War za 1€ (to ten stary) http://store.steampowered.com/app/4760 Dostaje sie tez czapkę do TF2 wartą 0,45€ więc gra tak naprawdę za groszę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 C&C Ultimate Collection za 49.50: http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.255335500 Medieval 2: Total War Collection za €4.49: http://getgamesgo.com/product/medieval-2-total-war-collection 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Na http://www.gog.com/ ruszyła NoDRM Summer Sale. Do czwartku zupełnie za darmo jest Torchlight! 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Torchlight "kupiony" :) Szkoda tylko że nie można go dodać do Steam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Plusik za Torchlight :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Promocji na GOG ciąg dalszy = Wiedźmin 2 za 20 zł - http://www.gog.com/gamecard/the_witcher_2 (jeszcze 17 godzin) Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ogólnie ładne są dzisiejsze główne promocje z goga. Ja od siebie polecam Miasmatę i Strike Suit Zero (szkoda tylko, że SSZ jest bez dodatków). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 W biedronce od 27.06 mają być w sprzedaży między innymi następujące gry: - Stalker: Call of Pripyat - Flatout 1 i 2 - Wings of Prey Cena 9,99 więcej info: http://biedronka.pl/rozrywka/gry/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 W tym tygodniu Humble Weekly Sale oferuje: Shank, Shank 2 oraz Eets. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Do oddania bo nie chce mi sie instalowac kolejnego steamopodobnego klienta: Holy Avatar vs. Maidens of the Dead | Desura Key: TPYWQ-1XNPD-882ZZ-KLGJV-ODEXC Tak wiec kto pierwszy ten lepszy Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Quave 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Na amazonie rozpoczęła się LETNIA WYPRZEDAŻ, która potrwa do 14 czerwca. Tutaj jest rozpiska gier. Podobno jest ponad 1000 tytułów. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enderski Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 polecam zaglądać na GMG http://www.greenmangaming.com/ trwa letnia wyprzedaż i co 6 godzin zmienia sie zestaw gier promocyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 wow jest już nowa pierwsza część The Walking Dead :D wielkie dzięki 5$ to lepszy deal nic 5€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Kupował ktoś? Ile wychodzi za dodatek 400 days na PLN ? --- 8< --- 8< --- 17 zł Edytowane 5 Lipca 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Na GOG ostatni dzień letniej wyprzedaży - do jutra do godz. 15 są wszystkie promocje z całej Summer Sale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Kolekcja gier Sonic (14 tytułów) za 6.99€ http://store.steampowered.com/sub/26498/?snr=1_4_4__106_2 EDIT I po "promocji" czyli błędnej ceny, obecnie 27,99€ razem z 75% zniżką :D Edytowane 4 Lipca 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 KUŹWAR! Widziałem to wczoraj, ale pomyślałem, że się jeszcze zastanowię bo do końca promo dużo czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Kupował ktoś? Ile wychodzi za dodatek 400 days na PLN ? --- 8< --- 8< --- 17 zł Hej, nie ma na tym GMG żadnych restrykcji lokalizacyjnych? działa wszystko na naszym Steamie? nigdy jeszcze nie kupowałem na tej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Hej, ja też pierwszy raz tam kupowałem :) Poszło bez problemów. Jedyne informacje na stronie to potwierdzające fakt konieczności posiadania podstawki i konta steam. Nie ma żadnych restrykcji co do lokalizacji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja już kupowałem kilka gier na gmg i nie miałem żadnych problemów. Tak więc potwierdzone wielokrotnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Na greenmangaming Encore Day! Wszystkie poprzednie promocje wróciły, do poniedziałku godziny 17:00. EDIT: Kupon na dodatkowe 10% obniżki: GMG10-VTTCS-VYH18 Edytowane 7 Lipca 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Na greenmangaming Encore Day! Wszystkie poprzednie promocje wróciły, do poniedziałku godziny 17:00. EDIT: Kupon na dodatkowe 10% obniżki: GMG10-VTTCS-VYH18 Bordelands 2 + season pass za niecałe 50zł - seems legit. :) To nawet lepsza promocja, niż była na muve.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Planuję zakupić na Amaon.com Baldur's Gate Enhanced Edition. Orientujecie się czy trzeba w tym przypadku kombinować z adresami w USA czy klucz steam powinien działać bez zgrzytów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address." Czyli trzeba się "przeprowadzić", ale same klucze są ok, sam używam i nie miałem problemów. Kojarzy ktoś za ile najtaniej można było do tej pory dostać Endless Space lub Anno 2070 ? heh Amazon ma wykupioną domene Amaon.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Planuję zakupić na Amaon.com Baldur's Gate Enhanced Edition. Orientujecie się czy trzeba w tym przypadku kombinować z adresami w USA czy klucz steam powinien działać bez zgrzytów? Biorąc pod uwagę obecne hocki-klocki między producentem a Atari to bym tego nie kupował - jest spora szansa, że producent zabierze zabawki i wyjdzie z piaskownicy i support się skończy zanim się naprawdę zaczął. Już lepiej wziąć klasyczną wersję z gog.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Uwaga, Uwaga, wyciągajcie zaskórniaki, rozbijajcie skarbonki i pożegnajcie się z wypłatą. Rozpoczął się bowiem STEAM SUMMER SALE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzisiaj bez rewelacji - godne uwagi chyba tylko Hotline Miami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Dla mnie też pierwszy dzień nie ciekawy, w sumie nawet nie wiem, czy jest jakaś gra, którą bym chciał czy potrzebował. Liczę na to, że zaskoczy mnie jakiś Flash Sale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 są gdzieś taniej wieśki 1/2 ? http://store.steampowered.com/app/20920/ ew. jakieś wersje bez DRM/steam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...